۱۳۹۱ اسفند ۱۲, شنبه

درگیری شدید کشاورزان اصفهانی با ماموران نیروهای انتظامی رژیم +فیلم

article picture
 
درگیری بین کشاورزان و ماموران نیروهای انتظامی استان در حالی به وقوع می پیوندند که کشاورزان شرق اصفهان معتقدند آب زاینده رود که از سال‌های دور به زمینهای آنها اختصاص می یافت، اکنون به استان‌های یزد، قم، کاشان و کارخانه‌های بزرگی مانند فولاد مبارکه و ذوب‌آهن فروخته می شود. این کشاورزان در اعتراض به قطع سهمیه آب خود، از هفته قبل با تجمع در مقابل خط لوله انتقال آب اصفهان به یزد اعتراضشان را نشان دادند.
***
در شرایطی که تحصن کشاورزان تراکتور سوار اصفهانی در حاشیه راه های خروجی شرق استان اصفهان طی سالهای گذشته بارها و بارها تکرار شده، بازتاب رسانه‌ای یافته، به جلسات متعدد منجر شده، به نشست مسئولان راه یافته و ...، متاسفانه از اصفهان خبر می‌رسد که آخرین نمونه این تحصن‌ها به درگیری منجر شده و ماجرایی ناخوشایند رقم خورده است؛ ماجرایی که پیشتر احمدی‌نژاد در اظهار نظری درباره آن از مردم خواسته بود برای حل مشکل دعا کنند!

در شرایطی که اخبار رسیده حکایت از بروز درگیری بین کشاورزان شرق اصفهان در ورزنه با نیروهای انتظامی استان داشته و حتی ماجرا در نقل قول های مختلف از ضرب و شتم هم فراتر می رود، مسئولان امر هنوز واکنشی نشان نداده و موضعی اتخاذ نکرده اند.

سایت حکومتی تابناک نوشت: با گذشت روزها از اعتراض کشاورزان اصفهانی نسبت به اختلاف حقابه تعیین شده با میزان واقعی حقابه اختصاص یافته به ایشان، بالاخره ماجرایی که سالها محل مناقشه بخشی از مردمان اصفهان و مسئولان استان بوده است به شکل درگیری و ضرب و شتم سرباز کرد تا شرق اصفهان بحرانی شده و نگرانی ها به اوج برسد.

به گزارش پیام نیوز، درگیری بین کشاورزان و ماموران نیروهای انتظامی استان در حالی به وقوع می پیوندند که کشاورزان شرق اصفهان معتقدند آب زاینده رود که از سال‌های دور به زمینهای آنها اختصاص می یافت، اکنون به استان‌های یزد، قم، کاشان و کارخانه‌های بزرگی مانند فولاد مبارکه و ذوب‌آهن فروخته می شود. این کشاورزان در اعتراض به قطع سهمیه آب خود، از هفته قبل با تجمع در مقابل خط لوله انتقال آب اصفهان به یزد اعتراضشان را نشان دادند.

بر اساس این گزارش، وضعیت کشاورزان شرق اصفهان در حدی نگران کننده و بحرانی است که دیگر هیچیک از آنها قطره های آب برای کشاورزی خود ندارند و هموراه نگران معیشت خانواده خود هستند؛ عاملی که سبب شده در این راه از هیچ تلاش و کوششی دریغ نکرده و موضوع را تا آنجا پیگیری کنند که حتی موضوع به هیئت دولت نیز کشانده شود.

همچنین برخی از آنها با پیگیریهای لازم در خصوص وضعیت زاینده رود با معاون اول رئیس جمهور نیز جلسه گذاشتند و این جلسه وعده‌هایی نیز داده شد.

علاوه بر آن احمدی نژاد در سفر آذر ماه خود به اصفهان که برای افتتاح چند طرح در کارخانه فولاد مبارکه اصفهان حاضر شده بود در بخشی از سخنانش در پاسخ به مسائل مطرح شده پیرامون بررسی خشکسالی در اصفهان و خشک شدن زاینده رود گفت: قبول دارم خشکسالی است و آب کم است و از طرفی زاینده رود منشا حیات اصفهان و استانهای همجوار است که باید با توسل به درگاه خداوند بخواهیم تا از آسمان این نعمت الهی بیش از پیش افزایش یابد پس باید همه دعا کنیم چرا که حل همه مسائل به دست خداست و تجربه نشان داده مردم اصفهان هرچه بخواهند به دست می آوردند.


لینک زیر: فیلم، خیابانهای اصفهان در آتش و دود بعد از درگیری. ۹ اسفند ۱۳۹۱
http://parsdailynews.com/video/10938.htm
لینک زیر: تجمع اعتراضی مردم یزد در مقابل استانداری
http://parsdailynews.com/112021.htm
لینک زیر:۵ کشته و ۱۶۰ بازداشتی در درگیری ها بین کشاورزان و مامورین انتظامی در اصفهان

http://parsdailynews.com/112003.htm

فیلم از فیلم درگیری کشاورزان ورزنه اصفهان با نیروی یگان ویژه و به آتش کشیدن چندین اتوبوس در لینک های زیر

http://parsdailynews.com/video/10930.htm

http://parsdailynews.com/video/10926.htm

اقتصاد ایران و برادران قاچاقچی...

article picture
 
این گزارش در بخشی از تحلیل خود با اشاره به «تبعات ناخواسته» تحریم‌ها می‌نویسد که آنهایی که به منابع دولتی دسترسی دارند، از جمله سپاه پاسداران برای دور زدن تحریم‌ها وارد گود شده‌اند و شبکه‌های قاچاق در حال تبدیل به بخشی از اقتصاد ایران شده‌اند.

****

گروه بين المللی بحران: قاچاق به بخش بزرگی از اقتصاد ایران تبدیل می‌شود

رادیو فردا:گروه بين المللی بحران می‌گوید که تحریم‌های غرب علیه ایران چنان کلاف پیچیده‌ای ایجاد کرده است که به سختی بتوان گره آن را باز کرد.

به گزارش روز چهارشنبه ۹ اسفند خبرگزاری رویترز، اقتصاد بالنده بازار سیاه ایران می‌تواند برای سال‌های پیش رو منطقه را با ناامنی مواجه کند.

این گزارش در بخشی از تحلیل خود با اشاره به «تبعات ناخواسته» تحریم‌ها می‌نویسد که آنهایی که به منابع دولتی دسترسی دارند، از جمله سپاه پاسداران برای دور زدن تحریم‌ها وارد گود شده‌اند و شبکه‌های قاچاق در حال تبدیل به بخشی از اقتصاد ایران شده‌اند.

گزارش می‌گوید که این موضوع الزاما برای منطقه خطرآفرین نیست، اما باعث تسهیل همدستی ارگان‌های وابسته به حکومت مانند سپاه پاسداران و شبکه قاچاق فراملی خواهد شد.

گروه بين المللی بحران می‌گوید که با گذشت زمان، شبکه‌های متشکل جنایی پیچیده‌تر خواهند شد و حتی بعد از لغو تحریم‌های ایران، باز هم قادر به ادامه فعالیت خواهند بود.

مجاورت ایران با دو کشور افغانستان و عراق با فساد مالی گسترده در این کشور‌ها نیز احتمالا منجر به مشارکت‌های جنایتکارانه مرزی و تضعیف امنیت بلندمدت منطقه خواهد شد.

ارزیابی این گروه بین‌المللی بر این است که تحریم‌های نفتی و بانکی غرب علیه ایران، فشار عظیمی بر پیکره اقتصادی کشور تحمیل کرده و ایران را مجبور به یافتن راه‌هایی تازه برای دور زدن تحریم‌ها کرده است.

این تحلیل با توصیه بر مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا بر این باور است که همزمان شدت تحریم‌ها در ازای دریافت امتیازاتی از ایران در برنامه هسته‌ای بصورت تدریجی کاهش یابد.

رویترز می‌نویسد که این گزارش با عنوان «شبکه عنکبوتی: سازندگی و تخریب تحریم‌ها»، به رغم پیشرفت نسبی در دور جدید گفت‌وگوهای هسته‌ای ایران که در قزاقستان برگزار شد، به‌صورت نامعمولی بر معضلات کنونی کم کردن تحریم‌ها تاکید دارد.

این گزارش می‌افزاید که تحریم‌ها تبدیل به موضوعی پیچیده شده است و بر قوانین بسیاری در سطح جهان سایه افکنده، بطوری که یافتن انعطاف‌پذیری مورد نیاز برای راه حل دیپلماتیک سخت‌تر شده است.

یک کار‌شناس در واشنگتن که نام وی برده نشده است به گروه بحران گفته است که شل کردن تحریم‌ها به منزله «رقص در میدان مین است».

بر اساس این گزارش، در حالی که ایران اقتصاد خود را با شرایط تحریم وفق می‌دهد، تجارت خارجی به سیستم مبادله کالا به کالا روی آورده و سیستم «حواله» به جای نقل و انتقالات بانکی جای پا باز کرده است، همه اینها باعث اوج گرفتن یک اقتصاد بازار سیاه و غیر رسمی در کشور می‌شود.

گروه بين المللی بحران درباره وضعیت ایران می‌نویسد که فساد مالی در حال افزایش است، شبکه‌های قاچاق در حالی که شبکه‌های مخفی جایگزین شکبه‌های تجاری می‌شود، در حال رونق گرفتن هستند.

این گزارش در ادامه می‌گوید که تحت تاثیر این عوامل شبکه قاچاق به بخش قابل توجهی از اقتصاد سایه ایران تبدیل می‌شود و حجم قاچاق کالا هم اکنون برابر ۲۱ درصد از کل تولید ناخالص ملی کشور گزارش شده است.

افرادی که به دیدن اعدام می روند وجودشان لبریز از خشم و ناخرسندی و نفرت است...

article picture
 
«به اعتقاد کارشناسان مسائل اجتماعی، دیدن صحنه اعدام افراد، روحیه خاصی را می‌طلبد. کسی که وجودش لبریز از خشم و ناخرسندی و نفرت است، با دیدن صحنه‌های این‌چنینی آرام می‌شود. در حقیقت اگر انسانیت افراد مخدوش نشده باشد، هیچ فردی حاضر به اذیت دیگران یا دیدن زجر کشیدن هم‌نوع خودش نیست.»
***

چرا مردم به دیدن صحنه اعدام می روند؟

به گزارش نامه به نقل از هفته‌نامه متن، بسیاری از مردم در گرگ و میش هوا برای دیدن مرگ انسانی شال و کلاه می‌کنند و دست در دست کودکان‌شان وارد محل اجرای قصاص می‌شوند. واقعا دیدن صحنه اعدام چه لذتی دارد؟ پیامدهای تماشای صحنه خشن برای کودکان چیست؟ کسانی که برای دیدن صحنه اعدام می‌آیند، آیا سلامت روان دارند؟ دیدن صحنه اعدام موجب عبرت‌آموزی مردم می‌شود؟ تاثیرات روحی و‌ روانی دیدن صحنه‌های خشن بر مردم چه خواهد بود؟

تماشاچی‌ها، برای چه می‌روند؟
این روزها رسانه‌های گروهی و صداوسیما برنامه‌های مختلفی درباره حفظ آرامش روحی و روانی افراد دارد. تبلیغات بسیاری هم برای بهتر شدن شرایط روحی افراد انجام می‌شود و البته توصیه‌های بسیاری هم به خانواده‌ها به ویژه درباره آرامش روحی و روانی کودکان می‌شود. توصیه به پدر و مادرها که کودکان را از محیط‌های خشن دور کنند و اجازه ندهند که فرزندان‌شان بازی‌های خشن رایانه‌ای انجام دهند، اما برخی از همین پدر و مادرها شرایط دیدن رفتارهای خشن را برای کودکان‌شان مهیا می‌کنند. آنان بی‌توجه به تمامی مباحث روانشناسی، دست در دست کودکان‌شان در محل اجرای حکم مرگ برخی از متهمان حاضر می‌شوند. بدون آنکه در نظر داشته باشند این حضور چه لطماتی را به روح و روان خود و کودک‌شان وارد می‌کند. فارغ از تمامی مسائل روحی و روانی، برخی با در دست داشتن دوربین تلفن همراه، صحنه مرگ یک انسان را ضبط و بعد از مدتی آن را پخش می‌کنند. برخی از پدرها، فرزندان خردسال خود را به دوش می‌کشند تا صحنه قصاص را به خوبی به یاد بسپارد. گروهی هم هستند که تخمه می‌خورند، شوخی می‌کنند و می‌خندند و صحنه اعدام را هم با سوت و کف تماشا می‌کنند. بسیاری از جامعه‌شناسان این سوال را مطرح می‌کنند که دیدن قصاص چه لذتی برای خانواده‌ها دارد که این چنین مشتاقانه و دسته‌جمعی به دیدن آن می‌روند؟ اشتیاق دیدن قصاص برای بسیاری از آسیب‌شناسان اجتماعی غیر قابل باور است؛ اینکه هر روز بر تعداد این تماشاگران افزوده می‌شود و مسئولان دولتی هم در برابر این علاقه بی‌تفاوتند.

هفته پیش نیز حکم قصاص شکارچی دختران در شرق تهران اجرا شد. بنا بر گزارش خبرگزاری فارس، حدود هزار نفر از اهالی محل برای دیدن اجرای حکم قصاص، در محل اجرای حکم حضور داشتند.

این جمعیت به دنبال چه هستند؟
به اعتقاد کارشناسان مسائل اجتماعی، دیدن صحنه اعدام افراد، روحیه خاصی را می‌طلبد. کسی که وجودش لبریز از خشم و ناخرسندی و نفرت است، با دیدن صحنه‌های این‌چنینی آرام می‌شود. در حقیقت اگر انسانیت افراد مخدوش نشده باشد، هیچ فردی حاضر به اذیت دیگران یا دیدن زجر کشیدن هم‌نوع خودش نیست. مجید ابهری، آسیب‌شناس در این باره معتقد است: «آنچه موجب تاثر و اندوه کارشناسان شده است، حضور خانواده‌ها به صورت دسته‌جمعی برای اجرای حکم است. این موضوع بارها و بارها تکرار شده است و به جرات می‌توان گفت برای خیلی از افراد مرگ افراد دیگر اهمیتی ندارد. این موضوع اگر تداوم پیدا کند، در آینده با جامعه‌ای بیمار و بی‌تفاوت به مردم مواجه خواهیم بود.»

به اعتقاد ابهری؛ پایین بودن سطح نشاط اجتماعی و سرگرمی از یک طرف و حس کنجکاوی درباره چگونگی مرگ یک انسان با طناب دار از طرف دیگر عامل اصلی در جذب تماشاگر است.

وی با تاکید بر اینکه دیدن صحنه اعدام به سرگرمی اجتماعی مردم تبدیل شده است، می‌گوید: «دیدن صحنه‌های این چنینی آثار روحی و روانی بسیاری در افراد دارد. در افراد بزرگسال این موضوع موجب خشونت بیشتر و از دست دادن تعادل رفتاری می‌شود و در کودکان شب‌ادراری، کابوس‌های شبانه و دلهره را به همراه دارد. از نظر روانشناسی، افرادی که دچار ناهنجاری روانی هستند، از مرگ یا جان کندن انسان‌های دیگر لذت می‌برند و این افراد حتما باید به روانپزشک مراجعه کنند.»

البته به اعتقاد بسیاری از جامعه‌شناسان، دیدن صحنه‌های خشن خود موجب افزایش خشونت و بی‌تفاوتی مردم نسبت به هم در جامعه می‌شود. در حال حاضر، هم جامعه ما خشن‌تر از قبل شده است و هم بی‌تفاوتی در بین مردم افزایش پیدا کرده است. به طوری که به گفته ابهری، خیلی‌ها در این جامعه، نه از کشتن می‌ترسند نه از کشته شدن.

آیا عبرت می‌گیریم؟
زمان اجرای حکم سخت‌ترین لحظات زندگی محکوم و حاضران در محل اجرای حکم است. در حقیقت هنگامی که حکم اجرا می‌شود، فشار روحی روانی بسیاری به حاضران و محکوم وارد می‌شود. قصه قصاص افراد قبل از طلوع آفتاب هم همین بوده که مردم شاهد چنین صحنه‌های خشنی نباشند و جمعیت کمتری هنگام قصاص حاضر شوند. این موضوع را بهمن کشاورز حقوقدان هم تایید می‌کند و می‌گوید: «از قدیم قصاص نفس قبل از طلوع آفتاب انجام می‌شد که آن هم برای آبروداری فرد مجرم و البته کشاندن آسان محکوم به محل قصاص بود. اما امروزه با گسترش رسانه‌های گروهی و اطلاع‌رسانی‌های انجام‌شده، هزاران نفر از خواب خود می‌گذرند و در محل اعدام حاضر می‌شوند که این کار پسندیده‌ای نیست.»

با این حال، یکی از تاثیرات اساسی مجازات در ترسی است که مجازات یک فرد در دیگر افراد ایجاد می‌کند. وقتی فرد بداند یا بشنود که جامعه در حفاظت از هنجارها و قواعد خود جدی است و تخطی از آن را به سختی تنبیه می‌کند، در کجروی تردید و تامل می‌کند. این کارکرد بازدارندگی مجازات است.

کشاورز در این باره می‌گوید: «بر اساس کدام تحقیق مشخص شده که این‌گونه مجازات‌ها منجر به کاهش جرائم و بازدارندگی می‌شود؟ تشدید مجازات‌ها با هدف پیشگیری از جرم، چقدر بررسی شده است؟ پیش از این ما اشد مجازات‌ها را برای سوداگران مرگ، که همان قاچاقچیان مواد مخدر هستند، داشتیم، اما چقدر این مجازات منجر به کاهش قاچاق مواد مخدر شده است.» او ادامه می‌دهد: «همان مجازات اعدام که برای قاچاقچیان ایجاد شده بود، اکنون برای زورگیران و اراذل و اوباش نیز وجود دارد، اما آیا مجازات‌هایی که در ملاءعام برگزار می‌شوند، منجر به کاهش خشونت می‌شوند؟»

اعدام در سطح جامعه، زمانی درس عبرت بود، اما آن‌طور که کارشناسان اجتماعی می‌گویند، کارکرد اصلی خود را از دست داده است. وقتی وضع اجتماعی بسامان نشود، مشاهده اعدام دیگران تاثیری در کاهش جرائم ندارد. تازه ممکن است قبح کشتن هم از بین برود. گاهی ممکن است ما از قانون بترسیم. ته خط قانون، اعدام است. کسی که از مردن نمی‌ترسد، طبیعی است که از قانون هم نمی‌ترسد.


در لینک زیر در همین مورد بخوانید: علاقه مندان به تماشای صحنه اعدام دیگران، به لحاظ روانی مشکل دارند و بالقوه انسان های خطرناکی هستند.
http://www.parsdailynews.com/101660.htm

احمد شهید: وضع حقوق بشر در ایران بدتر شده است...

article picture
 
احمد شهید، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران، در گزارشی که به شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه کرده، بار دیگر از نقض حقوق بشر در ایران خبر داده و گفته است که نقض حقوق بشر در دو سال گذشته بیشتر شده است.

احمد شهید در این گزارش که متن کامل آن با تاریخ ۲۸ فوریه، ۱۰ اسفند، در وبسایت شورای حقوق بشر سازمان ملل منتشر شده، به نرخ اعدام‌ها در ایران، اعترافات تحت فشار، نحوه برگزاری انتخابات، آزادی بیان و حق تجمع، برخوردها با حامیان حقوق بشر در ایران، شکنجه، اعدام‌ها، حقوق زنان، اقلیت‌های قومیتی، اقلیت‌های مذهبی، و وضعیت هم‌جنس‌گرایان و دوجنس‌گرایان و تراجنسیتی‌ها در جامعه ایران اشاره کرده و از نقض حقوق بشر در این موارد خبر داده است.

گزارشگر ویژه حقوق بشر در امور ایران از جمهوری اسلامی خواسته است که همکاری‌اش را با گزارشگر سازمان ملل افزایش دهد و گفت‌وگویی اساسی و سازنده با این گزارشگر شکل دهد و سفر او را به ایران تسهیل کند.

احمد شهید در ژوئن ۲۰۱۱ به سمت گزارشگر ویژه حقوق بشر در امور ایران انتخاب شد ولی از آن زمان هنوز موفق به دیدار از این کشور نشده و مقام‌های جمهوری اسلامی به او اجازه سفر به ایران را نمی‌دهند.

در این گزارش همچنین از جمهوری اسلامی خواسته شده است فورا تحقیقاتی درباره پیگرد افراد همکار نهادها و سازمان‌های بین‌المللی حقوق بشری آغاز کند و برای حصول اطمینان از مصونیت کافی از ارعاب یا برخورد با افراد و اعضای گروه‌هایی که در پی همکاری با سازمان ملل، نمایندگان و زیرمجموعه‌های آن در حوزه حقوق بشر هستند یا بوده‌اند، اقداماتی کند.

این گزارش همچنین خواستار، آزادی سریع فعالان جامعه مدنی و مدافعان حقوق بشر از جمله روزنامه‌نگاران، وب‌نگاران، وکلا، دانشجویان، فعالان سیاسی و زیست‌محیطی و فرهنگی، و آزادی زندانیان عقیدتی همچون کشیش بهنام ایرانی فرشید فتحی و همچنین رهبران جامعه بهایی و احترام کامل به اصل تضمین حق آزادی باور، عقیده و مذهب که از سوی ایران پذیرفته شده است.

احمد شهید همچنین خواستار بررسی قوانین و اصلاح قوانینی شده است که ناقض تعهدات بین‌المللی ایران در پایبندی به رفع همه شکل‌های تبعیض در قانون و رفتار حکومت هستند؛ از جمله قوانین و سیاست‌هایی که مانع برابری جنسیتی و حقوق زنان است و مایه تبعیض علیه اقلیت‌های دینی و قومیتی و هم‌جنس‌گرایان و دوجنس‌گرایانه و تراجنسیتی‌ها در ایران است.

احمد شهید همچنین از سازمان ملل و کشورهایی که علیه ایران تحریم وضع کرده‌اند خواسته است که تبعات تحریم‌ها را دنبال کنند و همه گام‌های مقتضی مانند معافیت‌های انسان‌دوستانه را انجام دهند. وی در این گزارش به کمبود دارو یا مشکلات اقتصادی مردم در اثر تحریم نیز اشاره کرده است.

به گزارش رادیو فردا، آقای شهید و نهادهای بین‌المللی از وضعیت حقوق بشر در ایران انتقاد می‌کنند و جمهوری اسلامی را بارها به نقض گسترده حقوق شهروندان متهم کرده‌اند.

از جمله روز ۳۰ آذر امسال مجمع عمومی سازمان ملل به قطعنامه‌ای در محکومیت نقض حقوق بشر در ایران رای داد. این قطعنامه خواستار آزادی زندانیان سیاسی و عقیدتی و همکاری با کمیسیاریای عالی حقوق بشر و نیز گزارشگر ویژه سازمان ملل شده است.

در این قطعنامه، «شکنجه و اعدام‌ها، محدودکردن گسترده آزادی، و خشونت فزاینده علیه زنان» در ایران محکوم شده است.

مقامات جمهوری اسلامی این اتهامات را رد می‌کنند و نهادهای بین‌المللی را به پیگیری برنامه‌های سیاسی دولت‌های غربی علیه تهران متهم می‌کنند.

در قطعنامه سال ۲۰۱۱ سازمان ملل نیز از «شلاق‌زدن، قطع عضو، افزايش شديد مجازات اعدام به ويژه عليه اقليت‌ها» در ایران انتقاد شده بود.

روز چهارشنبه ۹ اسفند وزیر خارجه ایرلند که در حال حاضر رئیس دوره‌ای اتحادیه اروپاست، خواستار افزایش فشارها بر رژیم ایران درباره نقض حقوق بشر و همچنین تمدید ماموریت احمد شهید گزارشگر ویژه حقوق بشر در امور ایران شد.

آقای گیلمور درباره وضعیت حقوق بشر در ایران گفت اتحادیه اروپا همچنان از نقض حقوق بشر در ایران نگران است.

وزیر خارجه ایرلند تاکید کرد: «ما نمی‌توانیم در مقابل سرکوب خشونت‌آمیز مخالفان، بازداشت و اعدام بدون دادگاه عادلانه، تبعیض شدید علیه زنان و اعضای اقلیت‌های قومیتی و مذهبی، محدودیت برای آزادی بیان، آزادی تجمع، آزادی باورها و مذاهب، ساکت بمانیم.»

او همچنین به سابقه جمهوری اسلامی در آزار و بازداشت فعالان حقوق بشر، از جمله وکلایی که از زندانیان سیاسی و خانواده‌های آنان دفاع می‌کند، اشاره کرده است.

اعتصاب غذای تعدادی از زندانیان سلفی محکوم به اعدام...

article picture
 
اعتصاب غذای تعدادی از زندانیان سلفی محکوم به اعدام در زندان قزل‌حصار کرج برای توقف حکم خود

یک منبع محلی به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت که شش تن از زندانیان سلفی کرد که پیشتر از سوی دادگاه انقلاب تهران به اعدام محکوم شده بودند و حکم آنها در دیوانی کشور نیز تائید شده در اقدامی جهت توقف اجرای حکم اعدامشان در زندان قزل حصار کرج از روز دوشنبه ۳۰ بهمن ماه دست به اعتصاب غذا زده‌اند. در میان افراد یاد شده سید هادی حسینی به دلیل مبتلا بودن به بیماری صرع و تشنجهای مداوم در وضعیت سلامتی بدی قرار دارد. اسامی این زندانیان یاد شده عبارتند از: جمشید دهقاتی( شهروند سنندجی)، جهانگیر دهقانی(شهروند سنندجی)، سید هادی حسینی (شهروند جوانرودی از توابع استان کرمانشاه)، صدیق محمدی (شهروند جوانرودی از توابع استان کرمانشاه)، کمال مولایی ( شهروند سنندجی) و حامد احمدی (شهروند سنندجی).

به گفته‌ این فعال حقوق بشر این زندانیان پیشتر در بند ۴ سالن ۱۰ زندان رجایی شهر کرج نگهداری می‌شدند ولی در ۲۳ آبان ماه هوشیار محمدی، حامد احمدی، بهرام احمدی، کمال مولایی، اصغر رحیمی، بهنام رحیمی ، محمد ظاهر بهمنی، جمشید دهقانی، جهانگیر دهقانی و کیوان زند کریمی از زندان رجایی شهر کرج به زندان قزل حصار کرج منتقل شدند. ۶ تن از این زندانیان به نامهای هوشیار محمدی ( متولد ۱۳۶۷ سنندج – تاریخ بازداشت ۲۵/۶/۸۸) بهرام احمدی (متولد ۱۳۶۹ سنندج – بازداشت ۲۸/۶/۸۸) کیواند زندکریمی (متولد ۱۳۶۶ سنندج – متاهل – بازداشت ۱۶/۴/۸۸)، اصغر رحیمی (متولد ۱۳۶۵ سنندج – بازداشت ۶/۲/۸۸)، (محمد ظاهر بهمنی – متولد ۱۳۶۷ سنندج – ۸/۲/۸۸) و بهنام رحیمی (متولد ١٣۶٠سنندج- بازداشت۸/۲/۸۸) در سحرگاه ۷ دی ماه در زندان قزل حصار کرج بدون اطلاع خانواده و آخرین ملاقات با خانواده خویش اعدام شدند.

وی در ادامه افزود: «پس از اطلاع خانواده این افراد از اعدام فرزندان خود، تجمعی از سوی آنها در مقابل استانداری کردستان برگزار شد و بعد از اعتراضات صورت گرفته در ۱۰ دی ماه به تعدادی از اعضای خانواده این زندانیان اجازه داده شد که در پزشکی قانونی تهران جسد فرزندان خویش را تشخیص هویت داده و بعدا جسد آنها بدون اطلاع خانواده از سوی وزارت اطلاعات در محل نامعلومی دفن شده است. همه زندانیان اعدام شده در تاریخ ۸ دی ماه سال ۸۹ در شعبه‌ ۲۸ دادگاه انقلاب شهر تهران به ریاست قاضی مقیسه به اتهام عضویت در گروهای سلفی و محاربه بدون حق داشتن وکیل تعیینی به اعدام محکوم شده بودند و این حکم نیز عینا در دیوان عالی کشور تائید شده بود.

همچنین سید هادی حسینی و صدیق محمدی نیز در ۱ بهمن ماه از بند ۴ سالن زندان رجایی شهر کرج به زندان قزل حصار منتقل شدند و به همراه ۴ زندان دیگر محکوم به اعدام هر لحظه در معرض اجرای حکم اعدام قرار دارند.

این منبع محلی در توضیح اینکه گروه های سلفی به چه گروه های اطلاق می شود به کمپین گفت: «گروهای سلفی از گروهای تندروی مذهبی سنی مذهب می‌باشند که در چند سال گذشته به دلیل فعالیتهای تبلیغی علیه آمریکا و دعوت به جهاد علیه آمریکا در عراق و افغانستان با چراغ سبز جمهوری اسلامی در مناطق کردنشین اقدام به فعالیت گسترده تبلیغاتی کردند. بعد از چند سال از فعالیت گسترده این گروه تندروی مذهبی تعدادی از اعضای افراطی از این گروه جدا شده و کتیبه* کردستان ایران این گروه سلفی را تشکیل دادند. وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی این گروه را مسئول قتل تعدادی از روحانیون حکومتی و نیروهای نظامی در سنندج معرفی کرده است.

* کتیبه: اعضای سلفی همواره به جای ” گروه ” “شاخه” و بخش از واژه کتیبه استفاده می کنند.

جمهوری اسلامی بر روی یک برنامه تولید پلوتونیوم برای ساخت بمب کار می کند...

article picture
 
به گزارش روزنامه بریتانیایی "دیلی تلگراف" ،رژیم ایران کار بر روی برنامه تولید پلوتونیوم را آغاز کرده است که علاوه بر غنی سازی اورانیوم یک راه جایگزین برای ساخت بمب اتمی است.

روزنامه بریتانیایی "دیلی تلگراف" تصاویر گرفته شده از ماهواره را منتشر کرد. بر روی آن تصاویر بخار بالاتر از تاسیسات در اراک واقع در 240 کیلومتری از جنوب غربی تهران دیده می شود. به نظر کارشناسان غربی که با این نشریه مصاحبه کردند، بخار نشانه آب سنگین است. چنین آبی برای تولید پلوتونیوم لازم است که می تواند در تولید کلاهک های هسته ای مورد استفاده قرار گیرد.

به گزارش رادیو روسیه، این روزنامه می نویسد: "تا به حال در مذاکرات توجه بر روی برنامه هسته ای جمهوری اسلامی، تلاش های رژیم ایران برای غنی سازی اورانیوم در تاسیسات مانند فوردو متمرکز شد. اما تصاویر جدید از اراک نشان می دهد که رژیم ایران به خاطر تنظیمات که میتواند برای تولید پلوتونیوم مورد استفاده قرار گیرد، بسیار پیشرفت کرده است و این یک گزینه دوم بالقوه ای برای ساخت سلاح های هسته ای این کشور است". روزنامه نتیجه گیری کرد: "جمهوری اسلامی "طرح B" برای ساخت سلاح هسته ای دارد".

در نزدیکی اراک یک راکتور هسته ای واقع شده است که در اوایل سال 2014 راه اندازی خواهد شد. رژیم ایران فن آوری ها برای تولید پلوتونیوم ندارد اما به نظر "دیلی تلگراف"، رژیم ایران می تواند آنان را از کره شمالی دریافت کند.

دادگاهی در هلند: خمينی پس از انقلاب 20 هزار مخالف خود را کشت...

article picture
 
دادگاهی با حضور کاشناسان قانونی، دانشگاهیان و نجات یافته گان از اعدام در هلند: خمينی پس از انقلاب 20 هزار مخالف خود را کشت

یک دادگاه ویژه و سمبلیک در هلند که پرونده نقض حقوق بشر در ایران پس از انقلاب 1979 را پیگیری می کند، اعلام کرد آیت الله خمینی رهبر سابق این کشور در 20 سال زمامت خود 20 هزار نفر از مخالفان را به قتل رساند.

این دادگاه به منظور زمینه سازی برای آغاز محاکمه رسمی، با انتشار گزارشی اعلام کرد که رژیم جمهوری اسلامی ایران در دهه هشتاد میلادی 20 هزار از مخالفان سیاسی را کشته است.

بر اساس این گزارش مراحل محاکمه با حضور کارمندانی از دیوان بین المللی، کارشناسان قانونی، دانشگاهیان و نجات یافته گان از اعدام های دهه هشتاد میلادی در زندان های ایران، برگزار شد.

در صورت آماده نبودن شرایط برگزاری دادگاهی رسمی ، حقوق دادنان و فعالان حقوق بشری به تشکیل دادگاههای سمبلیک روی می آورند.

در گزارش این دادگاه هلندی به جزئیات قتل و شکنجه زندانیان که در برخی حالت ها منجر به خودکشی نیز گردیده اشاره شده است.

در بخش دیگری از این گزارش به جنایت های رژیم ایران علیه قومیت های ایرانی از جمله عرب ها ، کردها و نیز بهائی ها اشاره شده است.
گفت و گو با علیرضا نوری زاده

علی رضا نوری زاده مدیر" مرکز مطالعات ایران و جهان عرب" در گفت و گو با تلویزیون العربیه اظهار داشت:" تعداد واقعی قربانیان بیش از 20 هزار نفر است، چرا که شمار زیادی از مخالفین سیاسی مفقود شده اند."

نوری زاده با اشاره به اینکه آمریکا و غرب تنها به پرونده هسته ای ایران اهمیت می دهند، خواستار توجه جامعه جهانی به پرونده حقوق بشر در کشورش شد.

وی درباره اهمیت چنین دادگاهی گفت:" دادگاههای بین المللیِ سمبلیک می توانند برای به حرکت در آوردن جامعه جهانی برای رویارویی با جنایت های رژیم ایران تاثیر مثبتی داشته باشند."

مرتضوی در مورد بازداشت شدگان ۱۸تیر از مجتبی خامنه ای دستور می گرفته است...

article picture
 
دلیل غیر علنی بودن دادگاه کهریزک :نوار مکالمه ی مرتضوی با مجتبی خامنه ای

صبح امروز اولین دادگاه رسیدگی به جنایات قاضی سعید مرتضوی در دادگاه کیفری استان تهران برگزار شد.
در این راستا یک منبع آگاه نزدیک به دولت ساعاتی قبل به خبرنگار سحام گفت که سعید مرتضوی قرار بوده نوار مکالمه ی خود با مجتبی خامنه ای را به همراه ببرد و برای دفاع از خود در صورت نیاز برای حضار دادگاه پخش نماید.
این منبع آگاه در خصوص محتوای این نوار مکالمه گفته که در این نوار ضبط شده، سعید مرتضوی در روزهای ۱۸تیر و پس از آن در خصوص وضعیت و نحوه برخورد با بازداشت شدگان ۱۸تیر که به کهریزک منتقل شده بودند، تعیین تکلیف می کند.
صبح امروز دقایقی قبل از آغاز دادگاه، علی رغم اینکه قرار بود دادگاه رسیدگی به پرونده متهمان کهریزک به صورت علنی برگزار شود؛ اعلام شد که این دادگاه غیرعلنی و بدون حضور خبرنگاران و همراهان شاکیان برگزار خواهد شد.
این منبع آگاه به سحام گفت که احمدی نژاد، پیشتر و در جریان اعتراض مجلس به ریاست سازمان تامین اجتماعی؛ این موضوع را به علی لاریجانی گفته بود و تاکید کرده بود که “چرا وی را قربانی می کنید؟ او مامور بوده!”
۱۸ تیر ۱۳۸۸ جزو اولین روزهایی بود که مردم علیه فرزند خامنه ای شعار دادند.
این شعارها بود که حاکمیت در تقابل با آن، به بدترین نحو ممکن با مردم معترض برخورد نمود.
مهدی کروبی در آن ایام؛ در نامه ای به هاشمی رفسنجانی، خواستار رسیدگی به وضعیت آسیب دیدگان کهریزک و بازداشتگاه های دیگر شده بود.
در بازداشتگاه کهریزک، چهار تن از مردم معترض که دستگیر و به آن بازداشتگاه منتقل شده بودند؛ براثر شکنجه؛ شرایط ناگوار نگهداری و نیز بیماری کشته شدند.
ماه گذشته نیز احمدی نژاد، به هنگام جلسه علنی استیضاح وزیر کار و تامین اجتماعی، فایل صوتی و تصویری را از مکالمه برادر رئیس مجلس با سعید مرتضوی منتشر کرد. این فایل صوتی توسط سعید مرتضوی به صورت مخفیانه ضبط شده بود.

خامنه ای به هیچ وجه از موضع خود در ساختن بم اتم عقب نشینی نخواهد کرد...

article picture
 
خامنه ای: ترس غربیها از ایران «اسلامی» است نه ایران هسته ای

رژيم سياه انديش جمهورى اسلامى تاكنون بدين دلخوش كرده بود كه اقتصاد جامعه جهانى بدون نفت صادراتى ايران در هم خواهد شکست و به همين دليل آنها مى توانند از نفت براى تحت فشار قرار دادن جامعه جهانى بهره بردارى نمایند، تا ماجراجویی اتمی خود را بدودن دغدغه به پیش ببرند. به بيان ديگر سردمداران رژیم فکر می کردند که با حربه نفت خود، امریکا و غرب را... می توانند برای دست یابی به اهداف اتمی خود در شاخ نگه بدارند.
پس از شکست های پیاپی مذاکرات اتمی رژیم با امریکا و متحدینش ، کشورهای قدرتمند جهان به نمایندگی امریکا دست به تدبیر تحریم نفت و بانک مرکزی رژیم زدند. ابتدا رژیم تلاش نمود به این تحریمها هیچ بهایی ندهد، اما پس از مدت کوتاهی تحریمها تاثیر بسزایی را بر اقتصاد تک مصرفی و وابسته ایران گذاشت، بگونه ای که اکنون ما شاهد بیکاری، گرانی و تورم روزافزون می باشیم و دولت نیز بخاطر نداشتن نقدینگی توان کنترل این معضلات را ندارد.
برای سردمداران رژیم سیاه اندیش جمهوری اسلامی بویژه خامنه ای روشن گردید، که اشتباه بسیار بزرگی را مرتکب شده اند، که نه راه پس دارد و نه را پیش

اینکه خامنه ای مدعی ست ترس غربیها از ایران «اسلامی» است نه ایران هسته ای، دروغ محض می باشد. شاید با این گفتمان خود تلاش می نماید به نیروهای خود روحیه بدهد.
آنچه مسلم است رژیم جمهوری اسلامی به رهبری علی خامنه ای به هیچ وجه از موضع خود در ساختن بم اتم عقب نشینی نخواهد کرد، زیرا عقب نشینی بمنزله مرگ رژیم می باشد. این را خامنه ای بعنوان رهبر رژیم بخوبی می داند.
تنها کسانی که در این گیرودار زیان اصلی این ماجراجویی های سردمداران رژیم را باید بپردازند مردم ایران می باشد.
دوستان عزیز، برای دامن زدن به اعتراضات صنفی مردم را تشویق نمایید. تنها راه مبارزه با این رژیم از کانال مبارزات صنفی گذر می نماید.

علی خامنه ای به تنها چیزی که در حال حاضر می اندیشد ادامه استمرار حاکمیت خود می باشد. از این رو تلاش می نماید پاسداری از ایدیولوژی فرتوت و زنگ زده اسلامی خود را مهمترین معضل کنونی جامعه ایران معرفی نماید و معضلاتی مانند بیکاری ، گرانی و تورم که مردم را به تنگ اورده است بی اهمیت جلوه گر نماید.
هموطنان گرامی ، دوستان عزیز
رژیم جمهوری اسلامی تا هنگامیکه از سوی مردم اعتراضی صورت نگیرد به سیاست زن ستیزی، سرکوب و کشتار خود ادامه خواهد داد. مانند گذشته بیکاری و گرانی را به حساب باند رقیب خواهد گذاشت و اگر ضروتی نیز باشد عده ای از آنها را اعدام می نماید. تا به حاکمیت سیاه اندیش خود ادامه بدهد.
اکنون که تحریم های اقتصادی رژیم را بزانو در آورده است و دولت برای پرداخت نقدی یارانه ها ، حقوق کارگران و کارمندان نیز مشکل دارد. نمی تواند بسادگی مانند گذشته همه مشکلات سیاسی ، اجتماعی و اقتصادی را بحساب فتنه گران و دشمنان اسلام بگذارد.
اعتراضات صنفی کارگران و دیگر اقشار اجتماعی می تواند سرآغاز یک انفجار اجتماعی باشد و رژیم سیاه اندیش جمهوری اسلامی به رهبری علی خامنه ای را بزانو در بیاورد.
برای دامن زدن به مبارزات صنفی اقشار مختلف مردم با شعار نویسی در مکانهای مختلف شهر از اعتراضات صنفی آنها حمایت نمایید.
باسپاس. مهدی میرآخورلو
http://parsdailynews.com/comments/28775.htm

انتقال چهار فعال دانشجویی به زندان مریوان...

article picture
 
چهار تن از فعالان دانشجویی شهرستان مریوان به زندان مركزي این شهر منتقل شدند.


بنا به گزارش رسيده به آژانس خبری موکريان، امروز پنجشنبه دهم اسفند‌ماه چهارتن از فعالان دانشجویی شهرستان مریوان به نام هاي سوران دانشور، داود قاسمی، محمد کهنه‌پوشی و سامان محمودی از بازداشتگاه اداره‌ی اطلاعات شهرستان مریوان به زندان مرکزی این شهر انتقال یافتند.


تا لحظه تهیه این گزارش، هیچ علت یا عللی برای بازداشت این شهروندان از جانب مقامات قضائی شهر مریوان اعلام نشده اما گفته می شود اتهام این افراد امنيتي می باشد


ياد اور ميگردد 29 ژانویه/ دهم بهمن ‌ماه سال جاري داود قاسمی، سامان محمودی، سوران دانشور، محمد کهنه‌پوشی، توسط نیروهای امنيتي بازداشت شدند.

۵ کشته و ۱۶۰ بازداشتی در درگیری ها بین کشاورزان و مامورین انتظامی در اصفهان...

article picture
پس از شکستن لوله اتقال آب زاینده رود به یزد توسط کشاورزان امشب از ساعت 9 خطوط تلفن همراه در خوراسگان اصفهان قطع شد.
کشاورزان تجمع کردند در فلکه مرکزی خوراسگان آتش زدن کانکس راهنمایی و ر انندگی که سریعا کانکس برداشته شد.پرتاب کردن سنگ به مامورین حاضر..و

بعد از چند دقیقه حمله مامورین و بسیج به سمت کشاورزان بی گناه قطع شدن برق خیابان اباذر هم اکنون درگیری ها ادامه دارد ، حاصل از درگیری های کشاورزان و مامورین 5کشته در روستاهای ورزنه و اطراف بازداشت160 نفر از مردم.کندن پلاک های ماشین ها، از بین بردن وسائل شخصی مردم توسط مامورین انتطامی اینم از اتفاقات پایان سال خدا بخییر کنه حالا تلویزیون بیاد این خبر رو جوری دیگه تفسیر کنه......

http://parsdailynews.com/comments/28789.htm

فیلم از فیلم درگیری کشاورزان ورزنه اصفهان با نیروی یگان ویژه و به آتش کشیدن چندین اتوبوس در لینک های زیر
http://parsdailynews.com/video/10930.htm
http://parsdailynews.com/video/10926.htm

نماینده خامنه ای در سپاه :" فنته " ۸۸ قابل تکرار است...

article picture
 
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران اعلام کرده است که اعتراضات و اتفاقاتی که بعد از انتخابات ریاست جمهور سال ۸۸ در ایران اتفاق افتاده بود قابل تکرار است. علی سعیدی که از این اعتراضات به عنوان " فنته " نام می برد تاکید کرد: بنیان گذار "فتنه" را باید با کد شناخت.

حجت الاسلام سعیدی با بیان اینکه اتفاقات سال ۱۳۸۸ سه ضلع داشته است، اضلاع آن را در داخل و خارج از ایران دانست و گفت : "اضلاع این فتنه قدرت‏طلبان داخلی، استکبار جهانی و ضد انقلاب وطنی خارج‌نشین و در قالب عوامل پشت صحنه، روی صحنه و مباشران بودند." نماینده ولی‏فقیه در سپاه با طرح این سئوال که چرا عوامل پشت صحنه قابل معرفی نیستند، افزود: "عوامل پشت صحنه سند از خود به جای نمی‌گذارند و حریم دارند و نمی‌توان به راحتی آن‌ها را دید، قابل معرفی نیستند و باید این افراد را با کد شناخت."

سعیدی با اشاره به اینکه شرایط به وجود آمدن اتفاقاتی مثل سال ۱۳۸۸ تحریم‌های اقتصادی ، دیپلماسی و تهدید نظامی است، گفت:" فتنه قابل تکرار است؛ چرا که نه جریان داخلی دست‌بردار است نه نظام استکبار و در فتنه آینده، رکن اصلی نظام سلطه وارد کار می‏شود."