۱۳۹۲ مهر ۱, دوشنبه

جاوید خاندان پهلوی...



واقعا عجب ملتی داریم...


خداجون !


خداجون ! متشکریم که چشم دادی بهمون
واسه گریه کردن و دیدن این دنیای زشت
مرسی که پا به ما دادی واسه ی سگ دوزدن
واسه گشتن تو جهنم دنبال راه بهشت
آخ که شکرت ای خدا
واسه جهان به این بدی
چی میشد اگه تو دست
به ساختنش نمیزدی ؟

خداجون ! ممنون از اینکه دوتا دست دادی به ما
تا اونارو رو به هر مترسکی دراز کنیم
خداجون ! مرسی از این دلی که تو سینه مونه
می تونیم دل یکی دیگرو بازیچه کنیم
آخ که شکرت ای خدا
واسه جهان به این بدی
چی میشد اگه تو دست
به ساختنش نمیزدی ؟

خداجون ! ممنون از اینکه دوتا دست دادی به ما
تا اونارو رو به هر مترسکی دراز کنیم
خداجون ! مرسی از این دلی که تو سینه مونه
می تونیم دل یکی دیگرو بازیچه کنیم
آخ که شکرت ای خدا
واسه جهان به این بدی
چی میشد اگه تو دست
به ساختنش نمیزدی ؟

یادآورد قتل شاعر معترض کرمانی و پسر 9 ساله اش با 37 ضربه چاقو...


فرخنده حاجی زاده از ترور فجیع حمید حاجی زاده و کارون می گوید.

http://www.youtube.com/watch?v=QAo4yaTrnfs#t=22

یک شهروند دیگر کرد با شلیک مستقیم گلوله کشته شد...



خبرگزاری کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی ، وب سایت آسوسات گزارش داد که بهروز بورهانی شهروند سقزی که صبح امروز در جاده مابین سقز - دیواندره توسط نیروهای انتظامی هدف مستقیم گلوله قرار گرفت جان خود را از دست داده است.
بنابه این گزارش بهانه تیراندازی این نیروها ، حمل کالاهای قاچاق بوده که بعد از تیراندازی و کشته شدن این شهروند کرد، معلوم شده که نامبرده هیچ گونه کالای که بتواند ان را کالای قاچاق نامید ، حمل نکرده است.
طی سال‌های اخیر نیروهای نظامی-انتظامی حکومت اسلامی ایران در جاده‌های کُردستان ایران سرنشین خودروها را به بهانه‌ی حمل کالای قاچاق مورد تعرض و تیراندازی قرار می‌دهند که در مواردی نیز موجب مرگ شهروندان کُرد شده که در این میان هیچ نهاد حقوقی و رسمی پاسخگوی اقدام غیرقانونی مأموران نیست.

منبع: 

کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی

متن کامل طرح «جرم سیاسی» در مجلس شورای اسلامی...



متن کامل طرح «جرم سیاسی» در مجلس شورای اسلامی
عنوان طرح:
جرم سیاسی
فصل اول
ماده۱- هرگاه رفتاری با انگیزه نقد عملکرد حاکمیت یا کسب یا حفظ قدرت، واقع شود بدون آنکه مرتکب، قصد ضربه‌ زدن به اصول و چهارچوب های بنیادین نظام جمهوری اسلامی ایران را داشته باشد، جرم سیاسی محسوب می‌شود.

تبصره- اصول و چهارچوب‌های بنیادین نظام جمهوری اسلامی ایران عبارتند از دین و مذهب رسمی کشور، ابتنای نظام بر ولایت مطلقه فقیه، اسلامیت و جمهوریت

ماده۲- جرائم زیر در صورت انطباق با تعریف مقرر در ماده(۱) از جمله جرائم سیاسی محسوب می‌شوند:

۱- توهین، ایراد افتراء و نشر اکاذیب نسبت به رؤسای سه قوه،‌ رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام،‌ معاونان رئیس جمهور، وزرا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری و اعضای شورای نگهبان
۲- توهین به رئیس کشور خارجی یا نماینده سیاسی آن
۳- جرائم مندرج در قانون فعالیت احزاب، جمعیت‌ها و انجمن‌های سیاسی و صنفی و انجمنهای اسلامی یا اقلیت‌های دینی شناخته شده
۴- جرائم راجع به تقصیرات مقامات و مأموران دولتی موضوع فصل دهم باب پنجم قانون مجازات اسلامی
۵- جرائم مقرر در قوانین انتخابات خبرگان رهبری، ریاست جمهوری،‌ مجلس و شوراهای اسلامی شهر و روستا
تبصره- جرائم موجب حد، قصاص و دیه، جرائم علیه امنیت داخلی یا خارجی،‌ جرائم خشونت‌بار، آدم‌ربایی، قاچاق، شروع به این جرائم و معاونت در آنها،‌ جرائم سیاسی محسوب نمی‌گردند.

ماده۳- رسیدگی به اتهام شرکا و معاونان در جرم سیاسی و همچنین شروع به جرم سیاسی مطابق با این قانون خواهد بود.

فصل دوم- مرجع صالح و تشریفات رسیدگی

ماده۴- رسیدگی به جرائم سیاسی در دادگاه صالح(دادگاه کیفری ۱ مرکز استان) به صورت علنی و با حضور هیأت منصفه صورت می‌گیرد. تحقیقات مقدماتی این جرائم در دادسرای شهرستان مرکز استان انجام می‌شود.
تبصره- مقررات مربوط به هیأت منصفه همان است که در قانون هیأت منصفه مصوب۱۳۸۲ و آیین‌نامه اجرائی آن پیش‌بینی شده است.

ماده۵- تشخیص سیاسی یا غیرسیاسی بودن اتهام با دادسرا یا دادگاهی است که پرونده در آن مطرح است. متهم می‌تواند در هر مرحله از رسیدگی در دادسرا و تا پایان جلسه اول دادرسی در دادگاه نسبت به سیاسی بودن اتهام ایراد کند. مرجع رسیدگی‌کننده طی قراری در این خصوص اظهارنظر می‌نماید. قرار صادره از سوی بازپرس باید به تأیید دادستان برسد.

ماده۶- قرار دادسرا یا دادگاه درخصوص سیاسی بودن اتهام یا رد آن،‌ ظرف بیست روز پس از ابلاغ در صورت صدور از طرف دادسرا در دادگاه شهرستان مرکز استان و در صورت صدور از طرف دادگاه تجدیدنظر استان قابل اعتراض است. در هر صورت رأی مرجع تجدیدنظر قطعی است.

ماده۷- دادسرا یا دادگاه صلاحیتدار پس از تشخیص سیاسی بودن اتهام و صدور قرار،‌ رسیدگی به پرونده را مطابق مقررات این قانون ادامه می‌دهد. مرجعی که صلاحیت رسیدگی به جرائم سیاسی را ندارد با تشخیص سیاسی بودن اتهام پرونده را با صدور قرار عدم صلاحیت به مرجع صلاحیتدار ارسال می‌کند.

ماده۸- تمامی آراء صادره در رابطه با جرائم سیاسی قابل تجدیدنظرخواهی می‌باشند. مرجع تجدیدنظر آراء و قرارهای دادگاه رسیدگی‌کننده به جرائم سیاسی، دادگاه تجدیدنظر استان است. چنانچه رسیدگی در مرحله تجدیدنظر مستلزم ورود در ماهیت پرونده باشد، رسیدگی با حضور هیأت منصفه انجام می‌شود. در هر صورت رأی مرجع تجدیدنظر قطعی است.

ماده۹- متهمان و محکومان به جرائم سیاسی علاوه بر برخورداری از حقوقی که برای متهمان و محکومان عادی به موجب قوانین و مقررات پیش‌بینی شده حسب مورد از امتیازات زیر نیز بهره‌مند می‌شوند:

۱- مجزا بودن محل نگهداری در مدت بازداشت و حبس از مجرمان عادی
۲- ممنوعیت وادار کردن به پوشیدن لباس زندان و یا کار اجباری در طول دوران بازداشت و یا حبس
۳- ممنوعیت دستبند زدن
۴- ممنوعیت اجرای احکام ناظر به تکرار جرم
۵- غیرقابل استرداد بودن مجرمان سیاسی
۶- ممنوعیت بازداشت و حبس به صورت انفرادی، به جز در مواردی که دادگاه بیم تبانی بدهد یا آن را برای تکمیل تحقیقات ضروری بداند.
۷- حق ملاقات و مکاتبه مستمر با بستگان و آشنایان در طول مدت حبس
۸- حق دسترسی به کتب، نشریات،‌ رادیو و تلویزیون در طول مدت حبس
پایان خبر
*******
گروهی از اعضای ملاخانه کوشش کرده اند تا جرم سیاسی را تعریف کنند و پیگرد آن 9 ماده و چند تبصره نوشته اند که بر اساس انها اکثریت ملت ایران مجرم سیاسی هستند. در شاه بیت طرح پیشنهادی آمده است: "ماده۱- هرگاه رفتاری با انگیزه نقد عملکرد حاکمیت یا کسب یا حفظ قدرت، واقع شود بدون آنکه مرتکب، قصد ضربه‌ زدن به اصول و چهارچوب های بنیادین نظام جمهوری اسلامی ایران را داشته باشد، جرم سیاسی محسوب می‌شود.
تبصره- اصول و چهارچوب‌های بنیادین نظام جمهوری اسلامی ایران عبارتند از دین و مذهب رسمی کشور، ابتنای نظام بر ولایت مطلقه فقیه، اسلامیت و جمهوریت"
در طرح پیشنهادی اندیشه نقادانه به عملکرد حاکمیت جرم محسوب می گردد؛ حتی اگر در چارچوب نظام باشد. اصول و چارچوبهای نظام دین و مذهب ملاها و ولایت فقیه و اسلامیت تعریف شده و جمهوریت را هم برای مزه روی سفره گذاشته اند. جرم سیاسی در جمهوری اسلامی از منظر الزامات سلطه اسلام، اسلامگرایان ودیکتاتوری عریان روحانیت شیعه تعریف شده است. در این دیدگاه ممنوعیت اندیشیدن، ازادی ستیزی و حق ملت در انتخاب راه آینده نقی شده است و بیانگر واقعیت سرکوب و دیکتاتوری 35 سال گذشته در جمهوری اسلای می باشد. بر اساس تعریف جرم سیاسی اعضای ملاخانه، پیدا کنید یک درصد غیر مجرم در جامعه ایران را ...
ماده 2 طرح پیشنهادی قلفی ست بر دهان ملت و هر ایرادی به دست اندرکاران نظام، جرم سیاسی محسوب می شود. واقعیت اینست که در ایران اسلامزده هر ملائی یک خلیفه می باشد و خود قانونگزار و مجری قانون بوده و همه چیز تابع اراده و امیال سران شبکه های مافیائی حاکم بر کشور است.

http://www.iranglobal.info

یک بلاگر حزب‌اللهی خطاب به مسئولان: زود ارضا شدید حضرات!


یک بلاگر حزب‌اللهی خطاب به مسئولان: زود ارضا شدید حضرات!
مجدالدین معلمی در وبلاگ سه‌ الف نوشت:

 فکر می‌کنم تاریخ سیاسی جمهوری ایران هیچ زمانی به اندازهٔ این روز‌ها سکوت و رخوت را تجربه نکرده است. ظاهرا این هم از ویژگی‌های عصر پسا احمدی نژادی است. همه و همه به نوعی در قدرت شریک شده‌اند و آرامش مطلق بر فضا حکم فرما شده است.

باور نمی‌کردم اظهارات رییس جمهور محترم در خصوص احتمال دیدار با اوباما در سازمان ملل و اقدامات جنبی برای تحبیب قلوب غربی بدون واکنش داخلی بماند. چطور می‌شود ناگهان همه نامه نگاری‌ها را تایید می‌کنند؛ فیتیلهٔ جنگ سوریه ناگهان پایین می‌آید. سازمان منافقین منهدم می‌شود و… و همه سکوت پیشه کرده‌اند!

هر کسی هر کاری می‌خواهد می‌کند؛ هر چه می‌خواهد می‌گوید هیچ کسی هم نقدی ندارد! ظاهرا» تازگی مقرر شده که هیچ خط قرمزی هم وجود ندارد! خیلی نرم نامه می‌دهند و نامه می‌گیرند. طبیعی است که عزل و نصب‌ها حق طبیعی لحاظ شود حتی در محیط‌های علمی! ولی سکوت در برابر نرمش‌های سیاسی برای دشمنی که هنوز بی‌محابا رجز می‌خواهد تحیربرانگیز است!

دوران اخیر آزمون سختی برای نخبگان {یا‌‌ همان خواص} ایران است. به زودی سوالی دست از سرشان بر نخواهد داشت؛ چطور زمانی هیچ کار خوبی نمی‌شد و جیغ چپ و راست و اصولگرا و اصلاح طلب دایم به هوا بلند بود و اینک هیچ خبط و خطایی نیست و شهر در امن و امان است؟!!

زود ارضا شدید حضرات! سکوت همگانیتان یک مفهوم بیشتر ندارد. جنابانتان یا درون قدرت هستید و مداح و همراه؛ و یا اگر احیانا «دور از جان شریفتان بیرون از حلقه ماندید نیست جز سیاهی رنگ!

http://www.iranglobal.info

من در رویای خود دنیایی را می‌بینم...


من در رویای خود دنیایی را می‌بینم
که در آن هیچ انسانی انسان دیگر را خوار نمی‌شمارد
زمین از عشق و دوستی سرشار است
و صلح و آرامش ، گذرگاه‌هایش را می‌آراید .
من در رویای خود دنیایی را می بینم که در آن
همه‌گان راه گرامی ِ آزادی را می‌شناسند
حَسد جان را نمی‌گزد
و طمع روزگار را بر ما سیاه نمی‌کند
من در رویای خود دنیایی را می‌بینم که در آن
سیاه یا سفید
از هر نژادی که هستند
از نعمت‌های گسترده‌ی زمین سهم می‌برد
هر انسانی آزاد است
شور بختی از شرم سر به زیر می‌افکند
و شادی همچون مرواریدی گران قیمت
نیازهای تمامی ِ بشریت را بر می‌آورد .
چنین است دنیای رویای من !

لنگستون هیوز 


فضول محله

شكنجه كودك در مقابل چشمان والدين اش...



هلموت شيمكوس يك مهندس آلماني كه به اتهام جاسوسي چند سال در اوين زنداني بوده، بعد از آزادي، مصاحبه مفصل و تكاندهنده اي با هفته نامه فوكوس مورخ 30 تير 1376 داشت.
شيمكوس در مصاحبه اش صحنه هايي از آنچه ديده بود شرح داد. يكي از آنان مربوط به شكنجه كودكان در برابر والدين شان بود. او در قسمتي از مصاحبه اش گفت: «يك بار شكنجه گران به يك دختر 9ساله در مقابل چشمان والدين اش تجاوز كردند. پدر، به شدت مي لرزيد، او نتوانست اعتراف به جاسوسي را كه آنها جلويش گذاشته بودند، امضاء كند.
در يك نمونه ديگر، آنها يك پسر بچه را شكنجه كردند. آيا مي دانيد وقتي يك كودك بيگناه شكنجه مي شود، چگونه فرياد مي كشد؟
والدين اش در آنجا بودند، در سلول كناري...
اين كار، آنها را به حالت جنون رساند...
تصور كنيد كه شما داخل بند مي شويد و بلافاصله حوضچه بزرگي از خون روي زمين مي بينيد...
آنها يك پيرمرد 70ساله را پيش از من شكنجه كرده بودند. او به طرز وحشتناكي خونريزي كرده بود».
برگرفته از كتاب قهرمانان درزنجير

http://iranhrv.com

6 زن وحشي نيروي انتظامي + عكس و مشخصات...




آنچه كه ملاحظه مي كنيد, اسامي, مشخصات و عكس شماري از زناني است كه در خدمت نيروي سركوبگر انتظامي عمل مي كنند و مقصر بسياري دستگيري ها, بازداشت ها و بگير و ببندهاي خياباني دختران كشورمان بوده و هستند.
شيرين جلالي افشار شماره پرسنلي : 75875403 کارمند غير نظامي دايره عمليات معاونت اطلاعات ناحيه انتظامي تهران بزرگ ساکن شهرک پاس تهران
 
سروان فريده مالکي شماره پرسنلي : 78431985 افسر معاونت اطلاعات نيروي انتظامي ساکن شهرک راه آهن تهران
براي مشاهده عكس اينجا كليك كنيد
استواريکم سحر درياني شماره پرسنلي : 81459743 عضو دايره عمليات معاونت اطلاعات ناحيه انتظامي تهران بزرگ ساکن محله رسالت تهران
براي مشاهده عكس اينجا كليك كنيد
ستوان دوم مريم کلهر افسر معاونت اطلاعات نيروي انتظامي
براي مشاهده عكس اينجا كليك كنيد
سرگرد شهلا آشتياني افسر معاونت اطلاعات نيروي انتظامي فرمانده زن ميدان شماره پرسنلي : 70763210 ساکن محله سلسبيل تهران
براي مشاهده عكس اينجا كليك كنيد
استوار يکم پروين حسيني شماره پرسنلي : 80124654 عضو دايره عمليات معاونت اطلاعات ناحيه انتظامي تهران بزرگ ساکن محله اتابک تهران
براي مشاهده عكس اينجا كليك كنيد
كانون حمايت از خانواده جان باختگان و بازداشتي ها
 


http://iranhrv.com

به اين دختران 17 تا 20ساله, قبل اعدام تجاوز شد + نام و مشخصات



در گزارشي از زندان لاهيجان آمده است, هنگامي كه فرحناز حسن دوست و مهستي دانش حكمتي را براي اعدام بردند, آنها فرياد زدند, مقاومت كنيد, صبح پيروزي نزديك است.
مزدوران به تلافي اين برخورد, ابتدا با وحشي گري تمام به آنها تجاوز كردند و سپس تيرباران شان كردند.
مهستي, دانشجوي دندانپزشكي, متولد لاهيجان و 20ساله بود.
در اصفهان به جميله صالحي, در حضور منصوره محبان – دوستش- تجاوز كردند.
جميله, دانشجو و اهل اصفهان بود. 17ساله بود كه او را اعدام كردند.
در شيراز پس از 3بار خون گرفتن و 3بار تجاوز به مريم فلاحت, او را اعدام كردند.
مريم, 19ساله و اهل شيراز بود.
در همدان نيز به مهناز صحراكار تجاوز كردند.
در يك گزارش از تهران آمده است: اكرم جمشيدي يك دانش آموز 17ساله بود, بعد از مدت ها شكنجه به او تجاوز كردند. بعد جلو همه ما اعلام كردند كه او به جرم ترويج فساد اخلاقي در زندان به 80ضربه در ملاء عام يعني جلوي ما محكوم شده است. ما را براي ديدن اجراي حكم بردند. بعد از 80 ضربه شلاق, اكرم را در بيرون بند به ميله ها زنجير كردند و مدت هاي مديد در سرما با دست و پاي بسته قرار داشت. بعد هم دوباره او را زير شكنجه بردند تا جان باخت. در اتاق ملاقات از پاسداري شنيدم كه به پاسدار ديگري گفت: برو به خانواده اش بگو توان جسمي دخترشان كم بود و مُرد!».
برگرفته از كتاب قهرمانان درزنجير


http://iranhrv.com

خميني: كشيدن خون زندانيان قبل از اعدام براي پاسداران + سند


كشيدن خون زندانيان سياسي قبل از اعدام نيز شايد يكي از جنايت هايي باشد كه منحصر به رژيم آخوندها است. بخشنامه داخلي رژيم در اين رابطه به شرح زير است:
متن سند:
به دفاتر دادستاني در سراسر كشور:
برابر اعلام و درخواست سپاه پاسداران در مواقعي كه برادران پاسدار در جريان درگيري هاي خياباني و جبهه جنگ زخمي و به بيمارستان ها اعزام مي شوند و نياز فوري به تزريق خون دارند، به علل نداشتن خون و عدم امكان فوري به تهيه خون، منتهي به فوت مجروح مي گردد. لذا براي رفع اين مشكل دستور فرماييد به طور محرمانه افرادي كه محكوم به اعدام شده و اجراي حكم درباره آنان بلادرنگ بايد اجرا گردد، قبل از اجراي حكم صادره، توسط مامورين پزشكي كه مورد اعتماد باشند، خون محكومين را به وسيله سرنگ به ظروف مخصوص منتقل و به نزديك ترين بهداري يا بانك خون محل تحويل دارند تا در اولين فرصت ضروري مورد استفاده برادران پاسدار كه زخمي مي شوند قرار گيرد.
يادآور مي شود از جهت اين كه نسبت به اين اقدام اشكال شرعي به آن تصور نگردد، چگونگي از محضر مبارك ولايت فقيه امام خميني رهبر و بنيانگذار جمهوري اسلامي مدظله العالي استفتا گرديد و اعلام فرمودند اشكال شرعي ندارد.
دادستان كل انقلاب جمهوري اسلامي ايران


http://iranhrv.com/