۱۳۹۲ مرداد ۱۳, یکشنبه

"مطهره بهرامی حقیقی" زندانی سیاسی بند زنان زندان اوین بدلیل عدم رسیدگی پزشکی با احتمال فلج شدن روبروست...


"مطهره بهرامی حقیقی" زندانی سیاسی بند زنان زندان اوین بدلیل عدم رسیدگی پزشکی با احتمال فلج شدن روبروست.

https://www.facebook.com/zendani.siasi

وضعیت جسمی "مطهره بهرامی حقیقی" زندانی سیاسی ۶۲ ساله محبوس در بند زنان زندان اوین وخیم گزارش شده است و احتمال فلج شدن ایشان وجود دارد.

این زندانی سیاسی در زمان دستگیری مبتلا به بیماری آرتریت رماتیید در ستون فقرات و گردن، بیماری تیرویید و آب مروارید چشم بوده که پس از ورود به زندان مدارک مربوط به این بیماری‌ها و اعمال جراحی صورت گرفته پیش از ورود به زندان را تحویل بهداری زندان اوین دادند ولی علیرغم مدارک پزشکی و تایید پزشکی قانونی و تشخیص متخصص مغز و اعصاب بیمارستان شهدا و روماتولوژ بیمارستان طالقانی تهران مبنی بر نیاز مبرم به عمل جراحی و به تبع آن مرخصی درمانی تا کنون هیچ اقدامی صورت نگرفته و بهداری زندان اوین فقط اقدام به تجویز کورتن و مسکن‌های نموده است. این وضعیت حاد به گونه‌ای است که حتی راه رفتن عادی و طی کردن مسافت‌های کوتاه برای ایشان مشکل می‌باشد.

مطهره بهرامی به همراه همسر ۷۱ ساله‌اش محسن دانشپورمقدم و پسر خود احمد دانشپورمقدم و دو تن از نزدیکان وی به نام ریحانه حاج ابراهیم دباغ و هادی قائمی روز ۶ دی ماه سال ۸۸ (عاشورا) در منزلشان بازداشت شدند و در یک پروسه قضایی مغشوش و پنهانی محسن و احمد به اعدام و مطهره بهرامی حقیقی به ۱۰ سال زندان همراه با تبعید به زندان رجایی‌شهر کرج، ریحانه حاج ابراهیم دباغ به ۱۵ سال زندان با تبعید به زندان رجایی شهرکرج و هادی قائمی به ۱۵ سال زندان با تبعید به زندان گنبدکاووس محکوم شدند.

اتهام انتصابی این افراد برای صدور این احکام سنگین، ارتباط با سازمان مجاهدین عنوان شده است.

گفتنی است، ۱۸ روز پس از بازداشت این خانواده روزنامه کیهان به نقل از مقامات دادستانی اعلام کردند که افراد بازداشت شده محکوم به اعدام گردیده که همین موضوع منجر به واکنش مهندس میرحسین موسوی در آن زمان گردید.

هرانا

صدور حكم وحشیانه و قرون وسطايي قطع دست در آبادان...


صدور حكم وحشیانه و قرون وسطايي قطع دست در آبادان
https://www.facebook.com/zendani.siasi

رييس دادگستري رژیم در شهرستان آبادان از صدور حكم قطع يد براي يكي از سارقان سرقت‌هاي باندي در اين شهرستان خبر داد

به گزارش سايت حکومتی دادگستري استان خوزستان، نعمت‌الله بهروزي در تشريح اين خبر گفت: متهم در يكي از هتل‌هاي خرمشهر همراه با يك خانم، كه همدست وي در فروش طلاجات بود، دستگير شد. همچنين يك نفر مالخر نيز در اين خصوص در اهواز شناسايي و دستگير شد.

بهروزي گفت: پس از رسيدگي به اتهام دستگير‌شدگان، متهم رديف اول درباره سرقت مستوجب حد، به قطع چهار انگشت دست، درباره سرقت تعزيري به رد مال به مبلغ 185 ميليون و 900 هزار تومان، درباره تمرد از ماموران به تحمل 10 ماه حبس و درباره رابطه نامشروع به تحمل 99 ضربه شلاق محكوم شد و متهم رديف دوم نيز به تحمل دو سال حبس و 173 ضربه شلاق محكوم شد. همچنين فرد مالخر نيز به تحمل دو سال حبس و 74 ضربه شلاق محكوم شد.
نگاره: ‏صدور حكم وحشیانه و قرون وسطايي قطع دست در آبادان
https://www.facebook.com/zendani.siasi

رييس دادگستري رژیم در شهرستان آبادان از صدور حكم قطع يد براي يكي از سارقان سرقت‌هاي باندي در اين شهرستان خبر داد

به گزارش سايت حکومتی دادگستري استان خوزستان، نعمت‌الله بهروزي در تشريح اين خبر گفت: متهم در يكي از هتل‌هاي خرمشهر همراه با يك خانم، كه همدست وي در فروش طلاجات بود، دستگير شد. همچنين يك نفر مالخر نيز در اين خصوص در اهواز شناسايي و دستگير شد. 

بهروزي گفت: پس از رسيدگي به اتهام دستگير‌شدگان، متهم رديف اول درباره سرقت مستوجب حد، به قطع چهار انگشت دست، درباره سرقت تعزيري به رد مال به مبلغ 185 ميليون و 900 هزار تومان، درباره تمرد از ماموران به تحمل 10 ماه حبس و درباره رابطه نامشروع به تحمل 99 ضربه شلاق محكوم شد و متهم رديف دوم نيز به تحمل دو سال حبس و 173 ضربه شلاق محكوم شد. همچنين فرد مالخر نيز به تحمل دو سال حبس و 74 ضربه شلاق محكوم شد.‏

??????

مصاحبه با آمنه قادري،مادر زانيار مرادي زندانی سیاسی...


كانون حمايت ازخانواده جان باختگان و بازداشتي ها:در ورود به پنجمین سال زندانی شدن و حبس زانيار و لقمان مرادي مصاحبه اي داشتيم با مادر زانيار خانم آمنه قادري .وي در اين مصاحبه مي گويد كه اتهامي كه به فرزندش و لقمان وارد شده توطئه حكومت آخوندي بر عليه فرزندش بوده و زانيار در اثر شكنجه هاي فراوان مجبور به اعتراف به ترور پسر امام جمعه مريوان شده است.

او به يكسان بودن وضعيت آمدن روحاني و احمدي نژاد نيز اشاره ميكند و ميگويد كه هر دو يكسان هستند و فرقي نميكند و ارگانهاي بين المللي نيز نبايستي گول آمدن روحاني را بخورند و وضعيت حتي بدتر شده ...
متن كامل مصاحبه در زير آمده است :
مي توانيد كمي از پروسه زندان و پرونده فرزندتان را بازگو كنيد؟

با درود و سلام فراوان خدمت شما من آمنه قادري مادر زنداني سياسي محكوم به اعدام هستم
زانيار امروز چهار سال را به پايان رساند كه در سياه چالهاي رژيم جمهوري اسلامي در وضعيت وخيمي به سر مي برد. همانطور كه خودتان با خبر هستد، دو ماه پيش براي وي عمل جراحي انجام دادند كه دكتر به وي گفته بود كه بعد از دوماه كه داروهايت را مصرف كردي، مجددا بايستي عمل جراحي مهره هاي كمرت را جراحي كنيم.مهره هاي وي بر اثر شكنجه هاي ظالمان نظام جمهوري اسلامي شكسته بود و قرار بود كه عمل شود ولي متأسفانه جمهوري اسلامي هيچ جوابي نداده اند ، او حتي نامه هم براي برگشت به بيمارستان نوشته بود كه به او جوابي نداده اند و در وضعيت خيلي بدي بسر ميبره و سناريوهايي كه برايش درست كرده اند، در واقع آنها، زانيار و لقمان بيگناه هستند و با سناريوهايجمهوري اسلامي و امام جمعه مريوان اين دو بچهبي تاوان را ميخواهند به پاي چوبه دار ببرند در صورتيكه كاري كه كرده بودند توسط خود مأموران جمهوري اسلامي انجام شده بود و بخاطر اينكه پدر زانيار يك فعال سياسي بوده ، آين اتهام را به پاي زانيار و لقمان انداختند . امام جمعه هم خودش خوب ميداند كه چه كسي پسر اون رو كشته، ولي چون خودش يك مزدور اسلامي است، تن به حرفهاي مردم و بچه ها نميدهد كهميگويند اينها بي گناه هستند و هيچوقت قبول نميكند و ( پاي اين نميرود) كه اون بچه ها را آزاد كنند.

شكنجه هاي بي رحما نه ظالمان جمهوري اسلامي بود كهاونها اعتراف بر ضد خودشان كردند.

سوآل : نظر شما الان با توجه به امدن روحاني و اينكه ميگويند روحاني مدره است و به رفرماسيون معتقد است، چيست و با اينكه مردم همه شعار زنداني سياسي آزاد بايد كردند را ميدهند چرا حرفي از آزادي زندانيان سياسي نميزند؟

جواب :نظر من آن است كه جمهوري اسلامي از هر لحاظي كردها را نمي پذيره چه احمدي نژاد باشه، چه روحاني باشه فرق نميكند و هر دو يك نوع برخورد ميكنند، بطور خاص با كردهاو من از نهادها و مراجع بين المللي ميخواهم كه به فكر اين بچه هاي بيگناه ما باشند، چون بچه هاي ما هيچ گناهي ندارند، من گناه دارم، اما لقمان و زانيار و همهزندانيان سياسي بيگناهند و درخواست دارم كه كوشش خود را براي آزادي زندانيان سياسي هرچه بيشتر بكنند.

سوال. آيا فكر ميكنيد كه آمدن روحاني تفاوتي با موقع و شرايط دوران احمدي نژاد داشته باشد يا اينكه بقول خيلي از تحليلگران و سياسيونكهمعتقدند كه رفتار اينها مانند هم خواهد بود، نظر شما در اين رابطه چيست؟

جواب. بله بله همه اينها مثل هم هستند همه آنان بازندانيان سياسي كرد و يا هر كس ديگر و يا زنداني عرب و .. همه اين نفرات با يك چشم به اين زندانيان سياسي چه كرد باشد، چه فارس باشه چه عرب،نگاه ميكنند و فقط از ارگانهاي سياسي و بين المللي و حقوق بشري ميخواهم و خواهش ميكنم كهبراي بچه هاي ما تلاش جدي بكنند كه بچه هاي ما را از بين نبرند.

نظر من اينطور است. هر كدام باشه به فكر بچه هاي مظلوم من نيستند، بله بايد نهادهاي حقوق بشري، گول اين روحاني و ... را نخورند، احمد نژاد باشه و روحاني باشه به فكر بچه هاي ما نيستند كه اونها را آزاد كنند، اصلا حتي جنايت هايشون زيادتر شده نه اينكه كمتر شده باشه.

از شما هم خيلي تشكر ميكنم و دست شما درد نكند.



https://www.facebook.com/zendani.siasi





مرگ کفتار ها نزدیک است...


مرگ کفتار ها نزدیک است...
رهبر واقعی‌ ایران کیست؟ او که در خفا و نا پیدا خامنه‌ای را میپاید؟

هدیه آخوند به ادم های نادان...خرافات حماقت


هدیه آخوند به ادم های نادان...خرافات حماقت

در دلم جز ايران نامی راه نميدم...


من به حرف زور و نا حق پا نميدم / من تو سختيا به راحت وا نميرم.
در دلم درد دلو عاميانه ميگم / در دلم جز ايران نامی راه نميدم.
من به حرف زور و نا حق پا نميدم / من تو سختيا به راحت وا نميرم.
در دلم درد دلو عاميانه ميگم / در دلم.
در دلم جز ايران نامی راه نميدم...
 

امضا کنید | فراخوان ملی...

امضای شما پس از بررسی و تایید سیستم، تا ساعاتی دیگر در لیست امضا کنندگان درج خواهد شد.تنها نام، نام خانوادگی و یا نام سازمان شما منتشر خواهد شد. آدرس الکترونیکی و تلفن شما همگانی نخواهد شد و نزد ما محفوظ خواهد بود.
Your signature will be included in the list of signatories after reviewing and approval system, in three days. Only name, last name or your organization’s name will be published. Your email address will not be shared and will be reserved.

لطفا اگر از ایران قصد امضا سایت را دارید، دقت بفرمایید که  ابتدای آدرس مرورگرشما، کلمه   Https  نوشته شده باشد.

If you are going to sign from inside IRAN, please be aware that the web address MUST begins by HTTPS word. 

* پاسخ به پرسش هایی که با علامت ستاره قرمز نمایش داده شده ا‌ند لازم میباشند
* Answers to questions that have been marked with red asterisk are required
 نام )با حروف فارسی Name (in English) – (
 نام خانوادگی  )با حروف فارسی‌Surname (in English) – (
 * ایمیل)با حروف لاتینEmail address – (
شماره تلفن همراه با کد کشور و کد محلیPhone Number (Option) –
 *نوع نام نویسی )انتخاب کنیدType of Enrollment – (
در صورتی که به نمایندگی از سازمانی امضا می کنید، نام آنرا وارد نمایید
If you are signing on behalf of an organization, enter the name

https://www.farakhanmeli.org/signature

پیام شاهزاده رضا پهلوی به مناسبت سالگرد صدور فرمان مشروطیت گامی بسوی عصر روشنگری...




هم میهنان عزیزم،

تجربه تاریخی مردم ما در بیش از یک سده اخیر، گواهی است بر آنکه ملت بزرگ ایران خواست، عزم و شایستگی برخورداری از «حاکمیت قانون» براساس احترام به حقوق فردی و شهروندی را دارا است، نظامی که در آن اهالی حکومت در هر رده و مقامی مستلزم به اجرای بدون قید و شرط قانون هستند . در چنین سامانه ای است که مشارکت آحاد ملت در همه امور مملکتی، حق تعیین سرنوشت، و آزادی های مختلف تضمین شده و به مرحله اجرا در می آیند: آزادی اندیشه، آزادی بیان، آزادی مطبوعات و احزاب و نیز آزادی تشکیل نهادهای صنفی و سازمان های مردم نهاد. الگویی که نه تنها در عرصه جامعه حق آزادانه انتخاب شدن و انتخاب کردن افراد را در چارچوب انتخاباتی آزاد، سالم و عادلانه تضمین می کند که حریم شخصی انسان را نیز در حوزه زندگی خصوصی وی پاس می دارد.


در اوایل قرن بیستم، در هنگامه ای که  هرج و مرج و بی نظمی سراسر کشور ما را در بر گرفته بود، به ابتکار شماری از روشنفکران، به منظور برقراری برابری، عدالت، نظم و آرامش «نهضت عدالتخانه» شکل گرفت وانباشت مطالبات اساسی در سطح نیروهای مدنی برای دستیابی به حکومت قانون و مشارکت مردم در تعیین سرنوشت خود راهکارهایی برای محدود کردن قدرت شاه و تشکیل پارلمان مطرح شد.


در راستای چنین آرمان هایی بود که پس از چند ماه اعتصاب از سوی مردم، مظفرالدین شاه در امرداد ماه ۱۲۸۵ فرمان مشروطیت را امضا نمود که به دنبال آن مجلس اول شورای ملی گشایش یافت و اولین قانون اساسی ایران توسط نمایندگان تدوین و تصویب شد. این چنین بنیاد اندیشه مشروطه در مقابل قدرت مطلقه در ایران شکل گرفت.


دوران حکومت پهلوی، آغاز دوران نوینی در تاریخ ایران بود که در آن شکل گیری دولت مرکزی و مقتدر و الگوبرداری از تحولات کشورهای غربی تلاش های جدی برای نوسازی بخش های مختلف کشور انجام شد و حرکت جامعه به سوی رشد و توسعه اقتصادی، آموزشی، گسترش شهرنشینی و پیدایش نهادهای مدنی آغاز شد. برای نخستین بار قانونگذاران ایرانی به طور رسمی آزادی های فردی و اجتماعی، و به ویژه اجرای حقوق حمایت از زن و کودک را مورد تصویب قرار دادند و در کوتاه زمانی ایران در ردیف کشورهای مدرن و متجدد جهان قرار گرفت. بزرگترین دستاورد روند رشد و توسعه اقتصادی کشور پیدایش طبقه متوسط بود که خواست بنیادینش دستیابی به دمکراسی و حاکمیت مردم بر سرنوشت خود بود. اما متاسفانه همراه با این رشد مدنی، فضای آزاد سیاسی به وجود نیامد و جامعه سیاسی ایران تحت تأثیر شرایط سیاسی و استراتژیک جهانی باقی ماند. به رغم همه تلاش ها برای نوسازی ارکان کشور، عدم ایجاد زیرساخت های لازم برای فعالیت احزاب مختلف در یک بستر سیاسی باز و آزاد، تک حزبی شدن و تاسیس «حزب رستاخیز» از یک سو، و شرایط خاص ناشی از جنگ سرد در عرصه جغرافیای سیاسی از سوی دیگر، از جمله مؤلفه هایی بودند که در نهایت جامعه ما را به سوی انحطاط و انقلاب فاجعه بار ۵۷ سوق داد.


اینک، پس از گذر بیش از یک سده از آغاز «عصر روشنگری» در ایران، تنزل دستاوردهای ارزشمند جنبش مشروطه و عقبگردی تاریخی را شاهدیم که تحت عنوان قانون اساسی جمهوری اسلامی، گویی تنها برای تمرکز قدرت در دست یك نفر به نام «ولی فقیه» تنظیم شده است، مقامی که «حكم حكومتی» اش فراتر از قانون اساسی است و بی اعتنا به خواست نمایندگان مردم و البته برای تمامی اركان این حكومت «فصل الخطاب». واقعیتی که چنان تضادی را در خاک ستارخان و باقر خان و میرزا جهانگیرخان صوراسرافیل رقم زده که بن بست جدی آن را روز به روز آشکارتر در برابر همگان - از جمله امیدواران به اصلاح این ترکیب ناپایدار - به رخ می کشد. 


در آستانه سالگرد امضای فرمان مشروطه، به باور من، با توجه به جو اختناق حاکم بر مملکت، بهترین و کم هزینه ترین کُنش حضور فراگیر همه کوشندگان حاضر در صحنه است. به یاد آوریم که تحقق آرمان نیاکان ما در جنبش مشروطه تنها از رهگذار گام نهادن گروه های مختلف در مسیر آشتی ملی و نافرمانی های مدنی به دور از خشونت با تکیه بر شعار محوری «انتخابات آزاد» برای رسیدن به یک هدف مشترک «برقراری یک نظام پارلمانی سکولار» ممکن و میسر است.


پاینده ایران،


رضا پهلوی





TheSecretariat of Reza Pahlavi
P.O. Box 341907, Bethesda, MD. 20827, U.S.A.
Tel: 301-765-7007 Fax:301-765-7009 Email:rpsec@rezapahlavi.org
Google+: plus.google.com/+rezapahlavi

انتقاد شدید کمیسیون آزادی مذاهب از فتواهای خامنه‌ای علیه بهاییان...

کمیسیون آزادی مذاهب جهان می‌گوید فتواهای رهبر جمهوری اسلامی نشان می‌دهد چه کسی در این کشور حرف آخر را می‌زند



کمیسیون آزادی مذاهب جهان روز پنج‌شنبه، ۱۰ مرداد، فتواهای آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران، علیه بهاییان را به شدت مورد انتقاد قرار داد و از رهبران جهان خواست که در برابر این فتواها از جامعه بهاییان ایران حمایت کنند.

در بیانیه رابرت پی. جورج، رئیس این نهاد مستقل آمریکایی که زیر نظر دولت آمریکا فعالیت می‌کند، آمده است که جامعه بهاییان ایران باید در انتظار آزار و اذیت بیشتر حکومت ایران در پی این فتواها باشد.

آیت‌الله خامنه‌ای در فتواهای اخیر خود که خبرگزاری تسنیم آنها را منتشر کرده است، بهاییت را «فرقه ضاله مضله» می‌خواند که اکثریت شیعیان جامعه باید از آنها «پرهیز» کنند.

این فتواها بهاییان را «محکوم به نجاست» می‌خواند و به مردم ایران هشدار می‌دهد که در صورت تماس با آنها باید «طهارت» بگیرند.

اما کمیسیون آزادی مذاهب جهان در برابر این فتواها می‌گوید که بهاییت «آیین جهانی صلح‌طلبانه و مستقلی»‌ست که از آغاز آن در حدود ۱۷۰ سال قبل تاکنون مورد «تهمت‌های روحانیون و حکومت ایران» قرار داشته است.

در بیانیه رئیس این کمیسیون آمده است، فتواهای رهبر جمهوری اسلامی که تنها چند روز قبل از آغاز به‌کار رئیس جمهور جدید ایران منتشر شده است به جامعه جهانی یادآوری می‌کند که دستور کار حکومت ایران از چه قرار است و چه کسی در این کشور حرف آخر را می‌زند.

رابرت پی. جورج در نهایت از رهبران جهان و تمام زنان و مردان خیراندیش جهان خواسته است که در حمایت از جامعه بهاییان ایران موضع‌گیری کنند.

از جامعه بهاییان ایران هم‌اکنون ده‌ها نفر  در زندان‌ به‌سرمی‌برند. کمیسیون آزادی مذاهب  می‌گوید که مقامات ایران از سال ۲۰۰۵ تاکنون بیش از ۶۵۰ بهایی را به‌صورت دلخواهانه بازداشت کرده‌اند و از اواسط بهمن سال گذشته نیز دست‌کم ۱۱۰ نفر از آنان در زندان بوده‌اند.

گزارش این کمیسیون همچنین می‌گوید که جامعه بهاییان ایران در سال‌های اخیر به شکل فزاینده‌ای در معرض تهدید و اذیت قرار گرفته‌ تا جایی که خانه‌ها و اموال شخصی بسیاری از آنها مورد حملات خشونت‌آمیز واقع شده‌ است. در عین حال که شمار بازداشت آنان نیز به نسبت سال ۲۰۱۱ حدود دو برابر شده است.

وضعیت بهاییان در ایران موجب اعتراض سازمان ملل متحد هم شده است. کمیته حقوق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی این نهاد بین‌المللی به تازگی آن‌چه را که «تبعیض فراگیر علیه بهاییان» در ایران خوانده محکوم کرده و از حکومت ایران خواسته است که حقوق پیروان این آیین را محترم بشمارد.


http://www.radiofarda.com

صدور فرمان مشروطیت گامی‌بسوی عصر روشنگری...


هم میهنان عزیزم،

 تجربه تاریخی مردم ما در بیش از یک سده اخیر، گواهی است بر آنکه ملت بزرگ ایران خواست، عزم و شایستگی برخورداری از «حاکمیت قانون» براساس احترام به حقوق فردی و شهروندی را دارا است، نظامی‌که در آن اهالی حکومت در هر رده و مقامی‌مستلزم به اجرای بدون قید و شرط قانون هستند . در چنین سامانه ای است که مشارکت آحاد ملت در همه امور مملکتی، حق تعیین سرنوشت، و آزادی‌های مختلف تضمین شده و به مرحله اجرا در می‌آیند: آزادی اندیشه، آزادی بیان، آزادی مطبوعات و احزاب و نیز آزادی تشکیل نهادهای صنفی و سازمان‌های مردم نهاد. الگویی که نه تنها در عرصه جامعه حق آزادانه انتخاب شدن و انتخاب کردن افراد را در چارچوب انتخاباتی آزاد، سالم و عادلانه تضمین می‌کند که حریم شخصی انسان را نیز در حوزه زندگی خصوصی وی پاس می‌دارد.
 در اوایل قرن بیستم، در هنگامه ای که  هرج و مرج و بی نظمی‌سراسر کشور ما را در بر گرفته بود، به ابتکار شماری از روشنفکران، به منظور برقراری برابری، عدالت، نظم و آرامش «نهضت عدالتخانه» شکل گرفت وانباشت مطالبات اساسی در سطح نیروهای مدنی برای دستیابی به حکومت قانون و مشارکت مردم در تعیین سرنوشت خود راهکارهایی برای محدود کردن قدرت شاه و تشکیل پارلمان مطرح شد.
 در راستای چنین آرمان‌هایی بود که پس از چند ماه اعتصاب از سوی مردم، مظفرالدین شاه در امرداد ماه ۱۲۸۵ فرمان مشروطیت را امضا نمود که به دنبال آن مجلس اول شورای ملی گشایش یافت و اولین قانون اساسی ایران توسط نمایندگان تدوین و تصویب شد. این چنین بنیاد اندیشه مشروطه در مقابل قدرت مطلقه در ایران شکل گرفت.
 دوران حکومت پهلوی، آغاز دوران نوینی در تاریخ ایران بود که در آن شکل گیری دولت مرکزی و مقتدر و الگوبرداری از تحولات کشورهای غربی تلاش‌های جدی برای نوسازی بخش‌های مختلف کشور انجام شد و حرکت جامعه به سوی رشد و توسعه اقتصادی، آموزشی، گسترش شهرنشینی و پیدایش نهادهای مدنی آغاز شد. برای نخستین بار قانونگذاران ایرانی به طور رسمی‌آزادی‌های فردی و اجتماعی، و به ویژه اجرای حقوق حمایت از زن و کودک را مورد تصویب قرار دادند و در کوتاه زمانی ایران در ردیف کشورهای مدرن و متجدد جهان قرار گرفت. بزرگترین دستاورد روند رشد و توسعه اقتصادی کشور پیدایش طبقه متوسط بود که خواست بنیادینش دستیابی به دمکراسی و حاکمیت مردم بر سرنوشت خود بود. اما متاسفانه همراه با این رشد مدنی، فضای آزاد سیاسی به وجود نیامد و جامعه سیاسی ایران تحت تأثیر شرایط سیاسی و استراتژیک جهانی باقی ماند. به رغم همه تلاش‌ها برای نوسازی ارکان کشور، عدم ایجاد زیرساخت‌های لازم برای فعالیت احزاب مختلف در یک بستر سیاسی باز و آزاد، تک حزبی شدن و تاسیس «حزب رستاخیز» از یک سو، و شرایط خاص ناشی از جنگ سرد در عرصه جغرافیای سیاسی از سوی دیگر، از جمله مؤلفه‌هایی بودند که در نهایت جامعه ما را به سوی انحطاط و انقلاب فاجعه بار ۵۷ سوق داد.
 اینک، پس از گذر بیش از یک سده از آغاز «عصر روشنگری» در ایران، تنزل دستاوردهای ارزشمند جنبش مشروطه و عقبگردی تاریخی را شاهدیم که تحت عنوان قانون اساسی جمهوری اسلامی، گویی تنها برای تمرکز قدرت در دست یک نفر به نام «ولی فقیه» تنظیم شده است، مقامی‌که «حکم حکومتی» اش فراتر از قانون اساسی است و بی اعتنا به خواست نمایندگان مردم و البته برای تمامی‌ارکان این حکومت «فصل الخطاب». واقعیتی که چنان تضادی را در خاک ستارخان و باقر خان و میرزا جهانگیرخان صوراسرافیل رقم زده که بن بست جدی آن را روز به روز آشکارتر در برابر همگان – از جمله امیدواران به اصلاح این ترکیب ناپایدار – به رخ می‌کشد. 
 در آستانه سالگرد امضای فرمان مشروطه، به باور من، با توجه به جو اختناق حاکم بر مملکت، بهترین و کم هزینه ترین کُنش حضور فراگیر همه کوشندگان حاضر در صحنه است. به یاد آوریم که تحقق آرمان نیاکان ما در جنبش مشروطه تنها از رهگذار گام نهادن گروه‌های مختلف در مسیر آشتی ملی و نافرمانی‌های مدنی به دور از خشونت با تکیه بر شعار محوری «انتخابات آزاد» برای رسیدن به یک هدف مشترک «برقراری یک نظام پارلمانی سکولار» ممکن و میسر است.

 پاینده ایران
 رضا پهلوی

سخنگوی شورای ملی ایران

شمیم اتحادی زندانی بهایی شهرستان یزد...


شمیم اتحادی زندانی بهایی شهرستان یزد از سوی دادگاه انقلاب این شهر به هفت سال و سه ماه حبس تعزیری، 75 ضربه شلاق و چهار میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شده است.

https://www.facebook.com/zendani.siasi

پیشتر خانواده این زندانی محکومیت وی را به پنج سال حبس تعزیری و 75 ضربه شلاق و چهار میلیون تومان اعلام کرده بودند که بدین وسیله تصحیح می شود.

دو سال حبس تعزیری به دلیل فیلم برداری از گورستان تخریب شده بهائیان یزد، پنج سال از حکم مزبور به اتهام توهین به مقدسات و سه ماه حبس به اتهام تبلیغ علیه نظام و 75 ضربه شلاق به اتهام توهین به مامور صادر شده است.

قابل ذکر است پرونده شمیم اتحادی به دادگاه تجدید نظر استان یزد ارسال شده است و از اتهام قبلی که در رسانه ذکر شد به سه سال حبس محکوم شده است نیز تبرئه شده است.

یاداوری می شود شمیم اتحادی در اسفند ماه سال گذشته به دلیل ارسال فیلم کوتاهی از تخریب قبرستان بهاییان یزد به شبکه من و تو بازداشت شد.

هرانا