۱۳۹۲ شهریور ۹, شنبه

قاضی صلواتی یکی از اضلاع مثلت جنایت علیه بشریت...



ابوالقاسم صلواتی قاضی پرونده های فعالان سیاسی است و همراه با آخوند محمد مقیسه و عباس پیرعباسی در بیدادگاه های انقلاب اسلامی تهران مثلث جنایت علیه بشریت را می سازد، وی یکی از قضات گوش به فرمان وزارت اطلاعات است و حکم های سنگین و خشن فراوانی مانند اعدام را به فراوانی علیه متهمان سیاسی صادر کرده است.


قاضی ابوالقاسم صلواتی چهره ای است که کمتر در مورد گذشته او صحبت به میان آمده و از این بابت جزء چهره های ناشناخته‌ رژیم باقی مانده است، علیرغم تلاشی که کردم اطلاعاتم در مورد گذشته این فرد ناقص است به همین خاطر از خوانندگان گرامی به خاطر لغزش های احتمالی پوزش می خواهم، امیدوارم این اطلاع رسانی فتح بابی باشد برای کند و کاو در گذشته یکی از جنایتکاران علیه بشریت که در سال های اخیر نقش مهمی در سرکوب و جنایت داشته است، قیافه‌ و ترکیب جمجمه اش به قاتلان زنجیره ای می ماند! فرقش با قاتلان حرفه ای این است که آنها در خفا و با ترس و لرز دست به قتل و جنایت می زنند و او در ملأ عام و با حمایت دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی و نظامی و پلیسی!
 از آنجائی که او در دهه‌ ۶۰ در اوین فعال نبود شناخت دست اولی از او ندارم و با توجه به تحقیقاتی که کرده ام می دانم وی متولد ۱۳۴۱ در یکی از شهرهای استان اصفهان (احتمالا اردستان) است و در سال های اولیه دهه‌ ۶۰ در هیأت یک بسیجی در جبهه های جنگ حضور داشته است. در سال های ۶۵ - ۶۶ او پس از مجروح شدن در کردستان با نفوذی که داشت ۳۰ - ۴۰ در صد معلولیت به خاطر داشتن ترکش در بدن و شیمیائی شدن برای خود دست و پا کرده وارد پلیس قضائی شد و به این ترتیب از حضور در جبهه های جنگ امتناع کرد! در سال ۷۰ پس از آن که نیروی انتظامی از ادغام ژندارمری، شهربانی، کمیته های انقلاب اسلامی و پلیس قضائی (۱) تشکیل شد بسیاری از کسانی که در پلیس قضائی شاغل بودند و آشنائی در نظام داشتند تلاش کردند از ورود به نیروی انتظامی خودداری کرده و در نهادهای دیگر نظام از جمله وزارت نفت، ستاد کوثر، ستاد فرمان امام، سپاه پاسداران و قوه‌ قضائیه و ..... مشغول به کار شوند، صلواتی هم از فرصت استفاده کرد و به دادگاه انقلاب رفت و بدون داشتن تحصیلات حقوقی یا قضائی در همدان و سنندج به عنوان قاضی و معاون دادستان به خدمت پرداخت و به خاطر فساد و قساوتی که به خرج می داد زبانزد مردم شد. در این دوران قاضی ناصر سراج نیز که در پلیس قضائی فعال بود به سیستم قضائی راه یافت و مدارج ترقی را طی کرد. (۲)
 در سال های اولیه به قدرت رسیدن حکومت اسلامی برای تصدی پست های قضائی نیازی به داشتن مدارک حوزوی حتی در سطح ابتدائی و یا دبیرستانی و دانشگاهی نبود! همین که فرد دارای خوی جنایتکاری بود برای تصدی این پست ها کفایت می کرد! چنانچه لاجوردی دادستان انقلاب اسلامی مرکز که یکی از مهمترین پست های قضائی بود ادعا می شود دارای مدرک تحصیلی ششم ابتدائی بود که آن هم جای حرف دارد! وی پیش از انقلاب به شغل لباس زیر فروشی در بازار مشغول بود و معاونت های وی نیز وضعیتی بهتر از او نداشتند، در سال های بعد تلاش می شد متصدیان امر قضا به شکل صوری مدارکی را برای خود دست و پا کنند، به همین منظور تعدادی از کادرهای قضائی رژیم در مؤسسه ای که پشت پادگان عباس آباد به منظور کادرسازی برای دستگاه قضائی تشکیل شده بود درس حقوق خواندند و در نظام بی در و پیکر اسلامی قاضی شدند! مؤسسه‌ مزبور این امکان را به بسیجی ها و افرادی که سابقه‌ جبهه داشتند می داد که خارج از سیستم دانشکده حقوق و تحصیلات عالی با طی کردن دوره هائی دادیار و یا بازپرس شوند و یا به وکالت بپردازند و قاضی شوند! به این ترتیب یکی از بزرگترین خیانت ها به سیستم حقوقی و قضائی کشور سازماندهی شد، اساتید این مؤسسه را مدرسین حوزه علمیه قم و قضات شاغل در قوه قضائیه تشکیل می دادند، دروس این مؤسسه نه بر اساس حقوق مدنی بلکه بر اساس قانون مجازات اسلامی شکل گرفته بود! نمی دانم چه تعداد از بازجویان و کادرهای قضائی رژیم محصول این مؤسسه هستند؟ البته همان طور که رئیس جمهور این نظام به تازگی مدعی شده است که در سال ۱۹۹۹ مدرک دکترای خود را با امدادهای غیبی دولت فخیمه دریافت کرده اما از سال ۱۹۷۹ دکتر خوانده می شد! 
 صلواتی و بقیه جانیان هم می توانند علاوه بر مؤسسه فوق با استفاده از سهمیه بسیج و ..... از دیگر بنگاه های مدرک صادرکنی داخلی مانند دانشگاه آزاد و پیام نور و ..... هم برای خود مدارکی را دست و پا کرده باشند! صلواتی در سال های ۷۳ - ۷۴ هنگامی که الیاس محمودی (۳) رئیس کل حراست قوه قضائیه بود و معاونتش را زارع به عهده داشت به واسطه‌ گزارش و توطئه چینی علیه همکاران و ارباب رجوع و متهمان ترفیع مقام یافت و به ریاست اداره‌ حراست دادگاه انقلاب رسید و قدرت فوق العاده ای به هم زد، وی از سال ۸۱ با حفظ سمت در شعبه مربوط به جاسوسی نیز مشغول به کار شد! از آن جائی که وی ریاست حراست را به عهده‌ داشت در دیگر شعبه های دادگاه انقلاب هم نفوذ زیادی داشت و به سادگی می توانست اعمال نظر کند، وی که فرد قسی القلبی بود همراه گروه ضربت برای دستگیری متهمان نیز شخصاً اقدام می کرد، وی به این ترتیب پله های ترقی را طی کرد و به یکی از مهمترین مهره های سرکوب دستگاه امنیتی و قضائی تبدیل شد.
 او پس از انتصاب سعید مرتضوی به دادستانی انقلاب اسلامی و عمومی و قاضی حداد ریاست شعبه‌ ۲۶ دادگاه انقلاب به معاونت امنیت این دادسرا، در شعبه‌ ۱۵ دادگاه انقلاب تهران مسئول پرونده های فعالان سیاسی و اجتماعی شد و همراه با محمد مقیسه و عباس پیرعباسی مثلث جنایت را تشکیل داد، صلواتی علاوه بر ریاست شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی، دادرس علی البدل دادگاه های عمومی تهران هم هست، وی یکی از قضات گوش به فرمان بازجویان وزارت اطلاعات است که حکم های سنگین و خشن فراوانی را بی رحمانه علیه متهمان سیاسی صادر کرده است، در سال های اخیر حساسترین پرونده های سیاسی به خاطر همین خصیصه به وی سپرده شده اند، وی و دیگر اضلاع مثلث جنایت نقش مهمی را در سرکوب جنبش ۸۸ به عهده داشتند و احکام بیرحمانه زیادی را صادر کردند، در این دوران وی نقش مهمی در اجرای محاکمات نمایشی که عکس ها و تصاویر آن از طریق رسانه ها و تلویزیون دولتی انتشار می یافت داشت.
 دستگاه قضائی و امنیتی در طول سال های گذشته ترجیح داده است که در دادگاه های نمایشی و علنی از صلواتی استفاده کنند چرا که در حال حاضر تمایلی به انتشار تصاویر محمد مقیسه و عباس پیرعباسی ندارند! متهمان این دادگاه ها در روزهای پیش از تشکیل دادگاه با حضور وی توسط بازجویان وزارت اطلاعات در مورد نقش هایشان توجیه می شدند و صحنه دادگاه و سؤالات مربوطه تمرین می شد تا در مقابل دوربین همه چیز از قبل مرور شده باشد! همچنین در بسیاری از پرونده های امنیتی که نیاز به هماهنگی دستگاه اطلاعاتی و دستگاه قضائی برای سناریوسازی است از وجود وی استفاده می شود تا غریبه ای به رازهای درون پرده پی نبرد! طبق گزارش های انتشار یافته در رابطه با زندانیان غیر سیاسی که معمولا کمتر امکان اعتراض و انعکاس رسانه ای ظلم های رفته بر خود را دارند صلواتی شخصاً همسران جوان این زندانیان را به صورت غیر قانونی احضار و آنها را ترغیب به طلاق از شخص زندانی کرده است! در بعضی موارد وی مطالب فساد آلودی را نیز با آنها مطرح کرده است!
 وی حضور فعالی در محفل هائی که نیروهای جنایتکار رژیم اعم از قاضی و بازجو و عوامل اطلاعاتی و امنیتی تشکیل می دهند داشته و همراه با آنان به کشیدن تریاک می پردازد! در این محافل که هر از چندی در منازل افراد شاغل در دستگاه قضائی برگزار می شوند آنها در کنار بساط تریاک کشی به توطئه چینی مشغول می شوند، صلواتی به خاطر خوش خدمتی هایش در رسیدگی به پرونده های تحت قضاوت خود دست به هر گونه اقدام خودسرانه و غیر قانونی می زند و علیرغم داشتن پرونده های متعدد در دادگاه انتظامی قضات هیچ برخورد قانونی با وی صورت نگرفته و محدودیتی برای وی در نظر گرفته نمی شود! نام صلواتی در کنار نام صادق لاریجانی، ابراهیم رئیسی، غلامحسین محسنی اژه ای،سعید مرتضوی، عباس جعفری دولت آبادی، عباس پیرعباسی، محمد مقیسه، حسن زارع دهنوی (حداد)، احمد زرگر، علی اکبر حیدری فر و ..... در لیست ناقضین حقوق بشر اتحادیه اروپا قرار گرفته و مشمول تحریم های بین المللی شده است. 
 در بهار ۸۹ مدتی موضوع برکناری یا استعفای او از ریاست شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب سر زبان ها افتاد اما بلافاصله حسین لطفی رئیس محاکم انقلاب در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که وی كماكان به عنوان رئیس شعبه‌ ۱۵ دادگاه انقلاب مشغول انجام وظیفه است و استعفا نداده است! 
 ابوالفضل قدیانی یکی از اعضای ارشد سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی در نامه ای به صادق لاریجانی رئیس قوه قضائیه در مورد سوابق صلواتی نوشت: "شما حتما از انواع مفاسد این فرد زمانی که در همدان قاضی بود و سپس در تهران به گونه ای دیگر در دادگاه های سیاسی آن مسیر را ادامه داده اطلاع دارید و قطعا از این موضوع نیز مطلعید که او و امثال او به دلیل همین فساد‌ها و آلودگی ها و نقاط ضعفشان به عنوان قاضی دادگاه های سیاسی منصوب شده اند تا به راحتی تسلیم عوامل اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات باشند و بی چون و چرا احکام دیکته شده به وسیله آنها علیه نیروهای سیاسی را امضا کنند و باز به خوبی می دانید که این فرد در خود قوه قضائیه و در بین قضات به ارتکاب انواع مفاسد معروف است! اگر لازم شد من در آینده در مورد مفاسد وی توضیح خواهم داد تا مردم بدانند در دستگاهی که باید پاکترین و شریفترین افراد در مسند قضا بنشینند چگونه افراد فاسد جایزه می گیرند و ارتقا پیدا می کنند و علیه افراد شریف و خدوم این آب و خاک حکم صادر می کنند!" 
 در این نوشته تلاش می کنم بخشی از احکامی را که وی در طول ۵ سال گذشته صادر کرده به عنوان مشت نمونه خروار بیاورم تا خوانندگان با گوشه ای از جنایات او که موجب شده در سطح بین المللی نیز به عنوان یکی از ناقضین حقوق بشر در کشورمان شناخته گردد آشنا شوند.
 صدور حکم اعدام برای پرونده های ویژه
  برای صدور حکم اعدام نیاز به مدرک و دلیل و برهان نیست! همین که بازجویان و مأموران اطلاعاتی اراده کنند او همچون ماشین صدور حکم، به صدور احکام اعدام مبادرت می کند! قضاوت در مورد پرونده زندانیان کرد متهم به ارتباط با پژاک به عهده‌ او گذاشته شد، فرزاد کمانگر، فرهاد وکیلی، علی حیدریان وشیرین علم هولی متهمان این پرونده که سر و صدای زیادی هم در دنیا به پا کرد به حکم وی در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۹ به دار آویخته شدند، این حکم در حالی صادر شد که رژیم برای کنترل جامعه پس از کودتا به شدت نیاز به اعدام داشت! خلیل بهرامیان وکیل مدافع فرزاد کمانگر معلم کامیارانی و فعال حقوق بشر ضمن رد اتهامات وارده می گوید:‌ "آقایان حتی یک سر سوزن مدرک ندارند! اگر ادعا کنند بیاورند پیش یک سری از قضات بی نظر و با شرف ایرانی که قضات دادگاه ها بوده اند و قضات بین المللی بگویند، اگر کوچکترین دلیلی علیه فرزاد دارند من علاوه بر این که حاضرم پروانه وکالتم را برای همیشه پاره کنم حاضرم هر گونه مجازاتی را تحمل کنم!"
 خلیل بهرامیان در مصاحبه با دویچه وله در مورد دادگاه فرزاد کمانگر گفت که در مورد پرونده کار دقیق قضائی صورت نگرفت و در دادگاه انقلاب در پنج، شش دقیقه محاکمه انجام شد، بدون حضور سایر متهمین! شیرین علم هولی در نامه ای که ۶ روز قبل از اجرای حکم‌ اعدامش نوشته می گوید: "دوران زندانیم وارد سه سالگی خود شده است، یعنی سه سال زندگی زجرآور پشت میله های زندان اوین که دو سال از آن دوران زندان را بلاتکلیف بدون وکیل و بدون وجود داشتن حکمی مبنی بر قرار بازداشتم گذراندم، در مدت بلاتکلیفیم روزهای تلخی را در دست سپاه به سر بردم و بعد از آن هم دوران بازجوئی های بند ۲۰۹ شروع شد، بعد از دوران ۲۰۹ بقیه مدت را در بند عمومی گذراندم، به درخواست های مکرر من برای تعیین تکلیفم پاسخ نمی دادند، در نهایت حکم ناعادلانه اعدام را برایم صادر کردند!" در این نامه پس از شرح آثار شکنجه هائی که به او داده اند به فشار بر او برای شرکت در مصاحبه‌ تلویزیونی اشاره شده بود،. در نامه گفته شده که در روز ۱۲ اردیبهشت دوباره بعد از مدت ها مرا برای بازجوئی به بند ۲۰۹ زندان اوین بردند و دوباره اتهامات بی اساسشان را تکرار کردند! از من خواستند با آنها همکاری کنم تا حکم اعدامم شکسته شود! من نمی دانم این همکاری چه معنی دارد؟ وقتی من چیزی بیشتر از آنچه که گفته ام برای گفتن ندارم؟ در نتیجه آنها از من خواستند تا آنچه را که می گویند تکرار کنم و من چنین نکردم. او در مورد شرایط بازجوئی و دادگاه می گوید:‌ "در آن زمان كه من را بازجوئی می کردید حتی نمی توانستم به زبان شما صحبت كنم و من در طی دو سال اخیر در زندان زنان زبان فارسی را از دوستانم آموختم اما شما با زبان خود بازجوئیم كردید و محاكمه ام كردید و حكم را برایم صادر كردید! این در حالی بوده كه من درست نمی فهمیدم در اطرافم چه می گذرد و من نمی توانستم از خود دفاع كنم!" 
بهرامیان در حالی که در گفتگو با تلویزیون "نوروز" می گریست در مورد اعمال غیر قانونی صورت گرفته در مورد موکلش شیرین علم هولی توضیح می دهد:‌ 
 صلواتی، علی صارمی یکی از هواداران مجاهدین را که در شهریور ۸۶ به خاطر شرکت در مراسم خاوران و سخنرانی یک دقیقه ای در آنجا دستگیر شده بود به اعدام محکوم کرد! این پرونده حتی مراحل به ظاهر قانونی خود را نیز طی نکرد و صارمی در بهمن ۱۳۸۹ به جوخه‌ اعدام سپرده شد! وی پیش از دستگیری آخر خود که سه سال و پنج ماه طول کشید سه بار دیگر نیز دستگیر شده بود و بیش از ۱۲ سال از عمر خود را در زندان های رژیم به سر برده بود! 
 زهرا بهرامی شهروند ایرانی - هلندی که به خاطر شرکت در تظاهرات عاشورا و گفتگو با رسانه ها‌ و افشای جنایات رژیم در روز عاشورا دستگیر شده بود پس از مدتی به قاچاق مواد مخدر متهم شد و با همین اتهام و به حکم صلواتی به دار آویخته شد! در آدرس زیر می توانید به مصاحبه افشاگرانه‌ او که دلیل دستگیری و اعدامش بود گوش کنید:‌ 
 عبدالرضا قنبری آموزگار ادبیات فارسی یکی از مدارس پاکدشت و دانشگاه پیام نور در روز ۲۴ دی ماه ۱۳۸۸ به اتهام شرکت در تظاهرات عاشورا در ۶ دی ماه همان سال و گزارش آن به یکی از مسئولان مجاهدین که از طریق تلفن دستی با او در خیابان تماس گرفته بود بازداشت و توسط صلواتی به اعدام محکوم شد! حکم اعدام وی توسط قاضی زرگر در شعبه‌ ۳۶ دادگاه تجدید نظر تأیید و به اجرای احکام فرستاده شده است، پس از تأیید حکم اعدام از سوی دادگاه تجدید نظر وی درخواست عفو خود را به کمیسیون عفو و بخشودگی دادگستری کل استان تهران داد که مورد پذیرش قرار نگرفت! گفته می شود اجرای حکم اعدام وی در دیوانعالی کشور متوقف شده و به منظور رسیدگی مجدد به شعبه دیگری فرستاده شده است.  
 صدور حکم اعدام برای دو شهروند کرد به نام های زانیا مرادی و لقمان مرادی به اتهام دست داشتن در ترور فرزند امام جمعه مریوان، این دو جوان در بخشی از نامه‌‌ خود می نویسند که به دلیل وحشت از بازگشت دوباره به شکنجه گاه تن به امضای هر چه بازجویان می خواهند می دهند: "ما دو نفر آن چنان تحت فشار زورگوئی ها و شکنجه های بازجویان قرار گرفته بودیم که ترجیح می دادیم تا با خودکشی خود را از این شرایط خارج کرده و یا حداقل با اعتصاب غذا از بین برویم اما بازجویان با ایجاد محدودیت های کامل حتی اجازه اعتصاب غذا را هم به ما ندادند! تحمیل بی خوابی های چند روزه از طرف مأموران بازداشتگاه و عدم اجازه آنها برای دسترسی به درمان های پزشکی جهت تسکین دردهای ناشی از کتک زدن های بازجو برای ما دو نفر که تجربه زندان، شکنجه و سلول انفرادی و رفتارهای وقیحانه مأمورین اطلاعاتی را نداشتیم چنان سنگین بود که پس از گذشت چند وقت و ترس از تکرار آن فاجعه بار دیگر حاضر شدیم تا بنا به درخواست آنها همان اعترافات ساختگی را با خط خود در برگ های بازجوئی نوشته آنها را امضا کنیم!"
 جعفری دولت آبادی دادستان انقلاب اسلامی و عمومی تهران خبر از تأیید حکم اعدام احمد دانش پورمقدم و محسن دانش پورمقدم که در ارتباط با مجاهدین دستگیر شده بودند داد، احمد دانش پور مقدم یکی از متهمانی است که توسط قاضی صلواتی محاکمه شد اما در گزارش های منتشر شده در مطبوعات نامی از متهم ردیف اول که او باشد برده نشد، به گفته اکبری نماینده دادستان وی از قبر ندا آقاسلطان و سهراب اعرابی دوبار فیلم گرفته و برای منافقین ارسال کرده است و گروهک منافقین برای وی ایمیلی را ارسال کرده اند و از او خواسته اند در بابلسر شعارنویسی در حمایت از اعتصاب پایگاه اشرف داشته باشد، اجرای حکم احمد و محسن دانش پورمقدم به خاطر درخواست عفو از سوی این دو نفر معلق مانده است. 
 قاضی پرونده‌ ترور حسن احمدی مقدس معاون دادستان و قاضی شعبه سوم دادگاه انقلاب اسلامی تهران که قضاوت پرونده متهمان شرکت کننده در کنفرانس برلین را بر عهده داشت. وی یکی از مقام های قضائی سرشناس بود که احکام و برخوردهایش مورد اعتراض خانواده زندانیان سیاسی و مطبوعاتی قرار داشت، احمدی مقدس در دوم اوت سال ۲۰۰۵ پس از پایان ساعت کاری در مجتمع قضائی ارشاد (خیابان وزرا) هنگام ترک خیابان احمد قصیر (بخارست) توسط مجید کاووسی فر و برادرزاده اش حسین کاووسی فر مورد اصابت گلوله قرار گرفت و کشته شد، این دو در سال ۱۳۸۶ در سالروز مرگ قاضی مقدس در محل ترور به دار آویخته شدند. 
 در تاریخ ۱۱ آذر ۱۳۹۱ دو نفر به نام های علیرضا مافیها و محمدعلی سروری در تهران اقدام به زورگیری هفتادهزار تومان با قمه کردند، فیلم این واقعه در یوتیوب پخش شد و ضمن آن که واکنش گسترده ای را برانگیخت موجب دستگیری سریع متهمان شد، از دو شاکی که در دادگاه حاضر بودند شاکی نخست گفت: "هر تصمیمی که دادگاه بگیرد برای من مورد احترام است." اما شاکی دوم گفت: "نظرش محاربه و اعدام متهمان نیست چون حتی بدترین آدم هم جا دارد درست شود." صلواتی رأی به اعدام آنها در ملأ عام داد و محکومان در سحرگاه ۱ بهمن در بوستان هنرمندان اعدام شدند، صادق لاریجانیرئیس قوه قضائیه در خصوص شبهات موجود در ارتباط با تناسب مجازات با جرم به ویژه در موضوع محاربه و حکم صادره از سوی صلواتی گفت: "هر گاه مجرمانی دست به ایجاد فضای خوف و وحشت بزنند تشخیص مجازات بازدارنده از میان حداقل و حداکثر مجازات ها بر عهده قاضی یا قضات صادرکننده رأی خواهد بود و در پرونده زورگیری اخیر نیز قاضی مجازات حداکثری را با هدف بازدارندگی در نظر گرفته است و این البته حتماً به مصلحت جامعه اسلامی است!" 
 رئیس قوه قضائیه به این ترتیب اعتراف می کند که وی مأمور است تا به مصلحت جامعه اسلامی جان متهمان را بستاند و در این میان حتی به قوانین رژیم و شرع مورد ادعایشان نیز وقعی گذاشته نمی شود! 
 صدور حکم اعدام برای قربانیان پرونده سازی دستگاه اطلاعاتی و امنیتی
 صلواتی در یک پرونده‌ سازی آشکار مجید جمالی فشی را به اتهام بمب گذاری منجر به قتل مسعود علیمحمدی یکی از اساتید فیزیک دانشگاه تهران محاکمه و به اعدام محکوم کرد! بر خلاف موارد مشابه، قاتلان از اعدام وی در ملأ عام و در محل وقوع جرم خودداری کردند تا مبادا پرده از رازشان و پرونده ای که ساخته بودند برافتد! بر اساس مدارک موجود فشی در زمان ترور علیمحمدی در ایران نبود! 
 آرش رحمانی پور و محمدرضا علی زمانی دو متهمی بودند که در دادگاه های جمعی و نمایشی پس از انتخابات ۸۸ محاکمه شده و به حکم قاضی صلواتی اعدام شدند! این دو نفر پس از فریب توسط بازجویان و قاضی صلواتی در دادگاه به ظاهر علنی به اتهامات انتصابی اعتراف کردند و سپس قربانی شدند! این دو در اسفند ۸۷ و فروردین ۸۸ و ماه ها قبل از انتخابات ریاست جمهوری دستگیر شده بودند! بی بی سی به نقل از نسرین ستوده وکیل مدافع آرش رحمانی پور گزارش داد: "در تنها ملاقاتی که با موکل خود داشت آقای رحمانی پور گفت که خواهر باردارش را همراه او دستگیر کرده و گفته بودند تنها در صورتی خواهرش را آزاد خواهند کرد که خود او به کارهای ناکرده اعتراف کند!" بی بی سی همچنین گزارش داد: "در جلسه دادگاه، این متهم (محمدرضا علی زمانی) هم به تمامی ادعاهای دادستان علیه خود اعتراف کرد و ظاهرا حکم اعدام بر این اساس برای او صادر و اجرا شده است! در حالی که اطلاعیه دادسرای تهران محکومیت و اعدام محمدرضا علی زمانی را در ارتباط با وقایع پس از انتخابات و حتی تظاهرات عاشورا عنوان کرده، بر اساس گزارش های قبلی برخی نهادهای مدافع حقوق بشر آقای علی زمانی در اسفندماه سال ۱۳۸۷ و چند ماه پیش از انتخابات ریاست جمهوری بازداشت شده بود!"  
 در جریان رسیدگی به پرونده‌ انفجار شیراز در فروردین ۱۳۸۷ طی یک صحنه سازی آشکار و یک دادگاه نمایشی سه نفر به نام های محسن اسلامیان (دانشجو)، علی اصغر پشتر (دانشجو) و روزبه یحیی زاده (کارگر تراشکار) در فروردین ۱۳۸۸ به حکم صلواتی اعدام شدند! اعدام شدگان متهم به عضویت در انجمن پادشاهی ایران بودند، یک سال بعد نیز مهدی اسلامیان (برادر محسن اسلامیان) به اتهام کمک مالی به مبلغ ۲۳۰ هزار تومان به برادرش توسط صلواتی به اعدام محکوم شد! 
 امیر میرزایی حکمتی یک آمریکائی ایران تبار که برای دیدار مادربزرگش به ایران سفر کرده بود در تاریخ ۱۶ آذر ۱۳۹۰ دستگیر شد، رسانه های دولتی دستگیری وی را دومین پیروزی ایران بر آمریکا پس از تسخیر پهپاد نامیدند! اعترافات تلویزیونی وی در تاریخ ۲۷ آذر ۱۳۹۰ از سیمای جمهوری اسلامی پخش شد، صلواتی وی را به جرم همکاری با دولت متخاصم و عضویت در سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) و همچنین تلاش برای متهم سازی ایران در تروریسم، محارب و مفسد فی الارض شناخته و برای وی حکم اعدام صادر کرد! قاضی صلواتی در پایان دادگاه لب به تحسین مأموران اطلاعات هم گشود: "بر خود لازم می دانم که از زحمات و تیزهوشی های سربازان گمنام امام زمان به ویژه معاونت ضد جاسوسی وزارت اطلاعات تشکر کنم!"
 صدور حکم اعدام برای تعدادی از متهمان پرونده‌ مضلین
 اولین پروژه‌‌ مرکز رسیدگی به جرائم سازمان یافته که در سال ۱۳۸۶ به عنوان زیر مجموعه اطلاعات سپاه پاسداران تأسیس شده بود معروف به گرداب (مضلین) شد، در این پروژه بیش از ۴۵ نفر دستگیر شدند، اتهام دستگیر شده ها راه اندازی و مدیریت وب سایت های پورنوی فارسی بود، چند ماه پس از دستگیری، آنها در برنامه های تلویزیونی اعتراف کردند که قصد داشتند از طریق فاسد کردن جوانان، پایه های نظام جمهوری اسلامی را سست کنند و از دولت آمریکا برای گرداندن سایت های پورنو پول دریافت می کردند! حدود یک سال و نیم بعد برخی از بازداشت شدگان یا خانواده های آنها سکوت خود را شکستند و از شکنجه های شدیدی که آنها را مجبور به اعتراف کرده بود پرده برداشتند! پرونده سازی و اصرار بازجویان سپاه و گردانندگان مرکز رسیدگی به جرائم سازمان یافته برای اعدام این افراد برای دریافت بودجه‌ هنگفت برای فعالیت های این مرکز است! آنها می کوشند خود را فعال نشان داده و پروژه جنگ سایبری با آمریکا را موفق جلوه دهند! سعیدملک پور، وحید اصغری، احمدرضا هاشم پور و مهدی علیزاده فخرآباد چهار نفر از متهمان پرونده توسط صلواتی و مقیسه به اعدام محکوم شدند، گفته‌ می شود احکام اعدام در این پرونده برای ۷ نفر صادر شده است، در این میان ظاهراً حکم اولیه ملک پور توسط مقیسه و بقیه توسط صلواتی صادر شده است.
 سعید ملک پور در نامه خود به وعده های بازجوها اشاره می کند که در حضور بازپرس پرونده قول داده بودند در صورت اجرای سناریوهای آنان علاوه بر تبدیل قرار بازداشت به قرار کفالت یا وثیقه و آزادی من تا زمان دادرسی، حداکثر تخفیف در کیفرخواست برایم در نظر گرفته خواهد شد و حداکثر دو سال حبس در کیفرخواست برای من در نظر گرفته می شود و همچنین با چند برابر حساب شدن ایام حبس در سلول انفرادی می توانم از آزادی مشروط استفاده کرده و به زندان بازنگردم، این وعده ها بارها و بارها با ذکر قسم و قول های متعدد به من داده شد ولی بعد از پایان فیلمبرداری هیچ کدام به اجرا نرسید! 
 وحید اصغری دانشجوی ایرانی دانشگاه های هندوستان به اتهام مدیریت سایت های مخالف دین اسلام پس از تحمل ۴ سال سلول انفرادی به اعدام محکوم شد! وی در نامه ای خطاب به قاضی صلواتی از شکنجه های بازجویان اطلاعاتی سخن گفته است، بخشی از آن چنین است: "با چشمبند و دستبند مرا شدیدا به چوب بسته و به حالت کاسه سر و به سمت پائین آویزان کردند، با طناب و دستبند و شلاق و سیلی می زدند، با ضربه زدن به شکم و پهلو با پنجه بوکس و گذاشتن چاقو زیر گلویم و روی رگ دستم و تهدید به قتل و تجاوز جنسی چند نفره به من، به زور هر چه می خواستند را تلقین می کردند و با وعده و اجبار از من اعتراف غیر واقعی و کذب و امضا و اثر انگشت و نوار مصاحبه ویدئویی جعلی بارها گرفتند! در حالی که من فقط متهم بودم!" 
 مهدی علیزاده طنزنویس و فعال سایبری نیز به اتهام محاربه توسط صلواتی به اعدام محکوم شد! وی برای اولین بار در تابستان سال ۸۷ و در پی پروژه‌ موسوم به مضلین بازداشت و مدت ۹ ماه را در بند ۲ الف زندان اوین گذراند و سپس به قید وثیقه‌ ۱۰۰ میلیون تومانی آزاد شد، وی برای دومین مرتبه در تاریخ بیستم فروردین ماه سال ۹۰ دستگیر و به اعدام محکوم شد! احمدرضا هاشم‌ پور چهل ساله و دارای تحصیلات دکترا است، او نیز از سال ۱۳۸۷ تاکنون در بازداشت است، هاشم پور پیشتر در دادگاه بدوی توسط صلواتی به اعدام محکوم شده بود. 
 مسئول رسیدگی به پرونده‌ متهمان جاسوسی برای موساد
 در بهار و تابستان ۱۳۹۱ دستگاه های امنیتی و قضائی و تبلیغاتی رژیم با یک صحنه سازی آشکار و از طریق اعترافات تلویزیونی تحت فشار و شکنجه اخذ شده، مدعی کشف شبکه ترور دانشمندان هسته ای کشور توسط مأموران موساد و سیا و ..... شدند! همان موقع با نوشتن چند مقاله پرده از جنایت رژیم و صحنه سازی های مأموران آن برداشتم:
 در تاریخ ۲۷ اسفند ۱۳۹۱ جعفری دولت آبادی دادستان تهران از محاکمه ۱۸ متهم ترورهای هسته ای در سال آینده خبر داد! وی در مراسم تودیع و معارفه سرپرست دادسرای ناحیه یک تهران با اعلام این خبر افزود: " ۱۸ متهم ترورهای هسته ای تحت تعقیب قرار گرفته و کیفرخواست آنها صادر شده است، سال آینده نیز آنها پای میز محاکمه قرار می گیرند!" 
 پس از گذشت یک سال از دستگیری متهمان مذکور این بار قاضی صلواتی که از سال های اولیه‌ دهه‌ ۸۰ مسئول رسیدگی به پرونده های جاسوسی بوده در جلسه‌ ابلاغ حکم ۱۳ متهم به جاسوسی برای موساد بدون ذکر نام آنها و کیفرخواست صادره برای متهمان، به صراحت اعلام کرد که اشد مجازات در انتظار جاسوسان و خائنان به کشور‌ است‌ و از رسیدگی به پرونده دیگر متهمان این پرونده خبر داد! واحد مرکزی خبر در تاریخ ۲۲ خرداد ۱۳۹۲در مورد نحوه‌ رسیدگی به اتهامات این ۱۳ نفر و سخنان صلواتی چنین گزارش داد:‌
 "در این جلسه تعدادی از جاسوسان و مرتبطان سرویس جاسوسی موساد که با تلاش ها و هوشمندی سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات دستگیر شدند حضور دارند، وی گفت: تعدادی از این متهمان با حضور وکلا و نمایندگان دادستان در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران محاکمه و حکم قانونی برای آنان صادر شده است، قاضی این پرونده افزود: بقیه این افراد نیز در آینده نزدیک محاکمه خواهند شد، وی گفت: این افراد پس از جذب از طریق فضای مجازی و شبکه های ماهواره ای و مراجعه حضوری به سرکنسولگری های رژیم صهیونیستی در برخی کشورهای همسایه با وعده های پوشالی افسران اطلاعاتی موساد مواجه شدند و به تناسب توانائی ها و ظرفیت های افراد آموزش هائی به آنها داده شده است، قاضی پرونده افزود: این افراد را سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی با پرداخت وجوه و امکانات مأموریت های عملیاتی و غیر عملیاتی به آنها واگذار و حتی برای آنان دوره های آموزشی در اسرائیل برگزار کرده است! وی گفت: این متهمان با برقراری ارتباط با کارکنان مراکز حساس در کشور اقدام به جاسوسی در زمینه های مختلف کرده اند! قاضی پرونده افزود: رژیم صهیونیستی به زعم خود می پنداشت با این گونه اقدامات اقتدار جمهوری اسلامی ایران را زیر سؤال می برد هر چند ملت شهید پرور ایران در صحنه های مختلف به آمریکا و رژیم صهیونیستی ثابت کردند که با اقداماتی از جمله ترور دانشمندان هسته ای و جنایات آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی دست از ارکان و ارزش های والای انقلاب اسلامی برنخواهند داشت، وی گفت: این دادگاه با استعانت از پروردگار متعال و رهنمودهای مقام معظم رهبری و رئیس قوه قضائیه در برخورد قاطع و انقلابی با جاسوسان و خائنان به کشور درنگ نکرده و آنها را به اشد مجازات محکوم کرده است!"
 نکته‌ حائز اهمیت آن که در جلسه‌ ابلاغ حکم ۱۳ متهم‌ صحبتی از مشارکت آنها در پرونده‌ ترور دانشمندان هسته ای کشور که پیش از این بارها مقامات قضائی و امنیتی در مورد آن اطلاع رسانی کرده بودند و اعترافات تلویزیونی تحت فشار آنها پخش گردیده نشده است! پیش از این صلواتی در تاریخ ۱۰ تیر ۱۳۸۷ حکم اعدام علی اشتری را به اتهام جاسوسی برای دولت اسرائیل صادر کرد و حکم صادره در ۲۷ آبان همان سال اجرا شد! در دادگاه گفته شد که تخصص او در زمینه مسائل فنی الکترونیکی بوده و این تخصص با جاسوسی او مرتبط بوده ‌است، بر اساس ادعای مدیر کل ضد ‌جاسوسی وزرات اطلاعات او در یکی از سفرهای خارجی به عضویت موساد درآمد و آنها با روانشناسی مناسبی که از مسائل و معضلات اخلاقی، مشکلات خانوادگی و مسائل مالی او داشته اند وی را به سمت همکاری سوق دادند، او پس از دو سه مرحله از ماهیت حقیقی عناصر اطلاعاتی اسرائیل آگاه شد، خبرگزاری فارس گزارشی مفصل را به آنچه که اعترافات جاسوس رژیم صهیونیستی در دادگاه خوانده شده اختصاص داده و از جمله نوشت که علی اشتری در مجموع پنجاه هزار دلار از موساد دریافت کرد! مدیر کل ضد ‌جاسوسی وزارت اطلاعات همچنین در مورد اقدامات اشتری گفت: "در طول این مدت اتفاق افتاده که مرکزی، قطعه ای می خواسته و اشتری به کمک موساد قطعات معیوب و آلوده را برای استفاده پیشنهاد می کرده که در برخی موارد استفاده از این قطعات باعث شکست پروژه هائی شده که در برخی زمینه ها غیر قابل جبران است!"
 صدور احکام فله ای اعدام و شکستن آنها در دادگاه های تجدید نظر
یکی از ویژگی های صلواتی صدور احکام بی پایه و اساس اعدام است که حتی در دنیای بی قانونی جمهوری اسلامی نیز نوبر است! در هیچ نظامی سابقه ندارد که متهمی بر اساس قانون محاکمه شده به اعدام محکوم شود و به رأی دادگاه تجدید نظر از زندان آزاد شود! چنین رویه ای تنها در نظام جهوری اسلامی رواج دارد، جواد لاری به اتهام هواداری از مجاهدین توسط صلواتی به اعدام محکوم شد اما در دادگاه تجدید نظر به دو سال زندان محکوم و از زندان آزاد شد! صلواتی یک دانشجوی دامغانی به ناممحمدامین ولیان را به اتهام شرکت در تظاهرات عاشورا و سنگ پرانی به نیروهای رژیم به اعدام محکوم کرد! 
 گفته شد که حکم اعدام بر اساس فتوای مکارم شیرازی صادر شده ولی او این موضوع را تکذیب کرد و حکم اعدام در شعبه ۵۴ دادگاه تجدید نظر استان تهران شکست و ولیان به ۴۲ ماه حبس تعزیری و پرداخت سیصد هزار تومان جزای نقدی محکوم شد! احمد کریمی، ناصر عبدالحسینی، رضا خادمی،امیررضا عارفی و ..... در دادگاه های جمعی و نمایشی پس از انتخابات توسط ابوالقاسم صلواتی به اعدام محکوم شدند! حکم آنها در دادگاه تجدید نظر به حبس تبدیل شد و رضا خادمی و ناصر‌عبدالحسینی در ۳ آذر ۸۹ از زندان آزاد شدند، رضا خادمی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به اتهام ارتباط و عضویت در انجمن پادشاهی ایران محاکمه و توسط قاضی صلواتی به اعدام محکوم شد، در تاریخ ۲۳ فروردین ماه ۱۳۸۹ حکم اعدام وی به ۱۲ سال زندان تبدیل شد و در ۳ آذر ۱۳۸۹ آزاد شد، احمد کریمی در دادگاه های جمعی و نمایشی پس از انتخابات توسط صلواتی به اعدام محکوم شد، در حالی اتهام احمد کریمی در دادگاه نگهداری مواد منفجره عنوان شد که از نامبرده یک عدد فشفشه ضبط شده بود! وی عاقبت در دادگاه تجدید نظر به ۱۵ سال و سه ماه حبس و تبعید به زندان گنبد کاووس محکوم شد! امیررضا عارفی در دادگاه تجدید نظر به هشت سال زندان محکوم شد. 
 فرح واضحان که سال ها خارج از ایران زندگی می کرد و به دلیل بیماری سرطان لنفاوی فرزندش یسنابه ایران بازگشته بود دو روز پس از رویدادهای روز عاشورای تهران در منزل خود همراه با همسرش علیمعماری و دو فرزندش یسنا و مهدی بازداشت و به بند ۲۰۹ زندان اوین و سلول‌ انفرادی منتقل شد، وی که از بیماری قلبی و تومور بدخیم در داخل شکم رنج می برد در جلسه دادگاهی که در ۱۳ مردادماه سال ۱۳۸۹ در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد متهم به شرکت در اعتراض های خیابانی و محاربه از طریق همکاری با سازمان مجاهدین خلق شد! با آن که وی در دادگاه این اتهامات را رد کرد اما توسط صلواتی به اعدام محکوم شد! حکم اعدام وی در دادگاه تجدید نظر تأیید و سپس در دی ماه ۱۳۸۹ در دیوانعالی کشور لغو و به شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب فرستاده شد که پس از بررسی مجدد به ۱۷ سال حبس تعزیری و تبعید به زندان رجائی شهر محکوم شد. مطهره بهرامی حقیقی، ریحانه حاج ابراهیم دباغ توسط قاضی صلواتی به اتهام ارتباط با سازمان مجاهدین و تماس تلفنی با این سازمان و ارسال عکس به اعدام محکوم شدند که در دادگاه تجدید نظر به ۱۰ و ۱۵ سال حبس تبدیل شد! گزارش دادگاه ریحانه حاج ابراهیم به درخواست صلواتی در مطبوعات بدون اشاره به نام او انتشار یافت! 
 همچنین هادی قائمی یکی از کسانی است که توسط صلواتی به اتهام ارتباط با مجاهدین به اعدام محکوم شده که حکم وی در دادگاه تجدید نظر به ۱۵ سال زندان تبدیل شد! اگر چه اشاره‌ مستقیمی به مرجع صادر کننده حکم نشده اما شواهد و قرائن حاکی از آن است که صلواتی حکم اولیه را صادر کرده است، وی هم پرونده‌ خانواده‌ دانش پور مقدم است. 
 صلواتی و مقیسه، قاضی پرونده متهمان هواداری از مجاهدین
 صلواتی به همراه محمد مقیسه مسئولان اصلی رسیدگی به پرونده‌ زندانیان سیاسی هوادار مجاهدین و یا مرتبط با این سازمان و اعمال ماده ۱۸۶ قانون مجازات اسلامی (محاربه) علیه آنها هستند، قاضی صلواتی در پاسخ به اظهار نظر وکیل تسخیری متهم ردیف اول دادگاه موسوم به رسیدگی به پرونده اغتشاشات روز عاشورا ‌گفت: "مرکزیت سازمان منافقین از بین نرفته و گروهک منافقین مشمول ماده ۱۸۶ هستند!" 
 در ماده‌‌ ۱۸۶ قانون مجازات اسلامی آمده است: "هر گروه یا جمعیت متشکل که در برابر حکومت اسلامی قیام مسلحانه کند مادام که مرکزیت آنها باقی است تمام اعضاء و هواداران آن که موضع آن گروه یا جمعیت یا سازمان را می دانند و به نحوی در پیشبرد اهداف آن فعالیت و تلاش مؤثر دارند محاربند اگر چه در شاخه نظامی شرکت نداشته باشند." با این ماده و با تفسیری که قضات نظام از آن می کنند در شرایط ویژه به سادگی می توان هر هوادار مجاهدین را به اعدام محکوم کرد! چنانچه بر پایه‌ آن در سال های اخیر افرادی همچون علی صارمی، جعفر کاظمی، محمد‌علی‌ حاج آقایی با توسل به این ماده‌ قانونی اعدام شدند! جدا از احکام اعدامی که در سال های گذشته توسط این دو نفر برای هواداران این سازمان صادر و اجرا شده است تعداد زیادی از افراد متهم به وابستگی به این سازمان توسط صلواتی به زندان های طویل المدت محکوم شده اند، پاره ای از آنها عبارتند از: اصغر محمودیان زندانی سیاسی و از بازداشت شدگان اعتراضات دی ماه ۸۸ در تیرماه ۹۱ از سوی صلواتی به تحمل ۶ سال حبس تعزیری و تبعید به زندان سمنان محکوم شد، کفایت ملک محمدی همسر وی نیز به ۵ سال زندان محکوم شده است. مریم اکبری منفرد در تاریخ ۱۰ دی ماه سال ۱۳۸۸ در جریان حوادث عاشورا بازداشت و راهی زندان اوین شد، قاضی صلواتی در تاریخ ۱۱ خردادماه ۱۳۸۹ وی را به ۱۵ سال زندان و تبعید در زندان رجائی شهر محکوم کرد. محمدعلی منصوری از زندانیان سیاسی دهه‌ ۶۰ که در ارتباط با مجاهدین دستگیر شده بود پس از شرکت در مراسم سالگرد قتل عام زندانیان سیاسی سال ۱۳۶۷ در شهریورماه ۱۳۸۶ دستگیر و توسط قاضی صلواتی به ۱۷ سال زندان، تبعید به زندان رجائی شهر کرج و ۱۵۰ هزار تومان جریمه نقدی محکوم شد. علی معزی به دلیل خودداری از شرکت در جلسات دادگاه قاضی صلواتی به صورت غیابی به ۱ سال زندان تعزیری در تبعید زندان کچوئی کرج محکوم شد و با توجه به محکومیت ۳ ساله قبلی می بایست ۴ سال زندان را تحمل کند، علی معزی به اتهام شرکت در مراسم یادبود محسن دگمه چی، علی صارمی و جعفر کاظمی بازداشت شده بود، پیش از این نیز دادگاه انقلاب کرج علی معزی را در پائیز ۸۷ به اتهام دیدار با همسر و ۲ تن از فرزندانش در اشرف به ۲ سال زندان محکوم کرده بود که وی مدت محکومیت خود را در زندان رجائی شهر کرج سپری نمود.
 قاضی دادگاه متهمان پرونده کودتای مخملی
 صلواتی در مسند ریاست شعبه ۱۵ شماری از مسئولان نظام را که به جناح اصلاح طلب وابسته بودند به زندان های طولانی مدت محکوم کرد: داود سلیمانی، عبدالله رمضا‌ن زاده، محسن آرمین، بهزاد نبوی، محسن صفایی فراهانی، مصطفی تاجزاده، محسن میردامادی، فیض الله عرب سرخی، محمدرضا مقیسه، محمدعلی ابطحی، محمد عطریانفر (۶ سال حبس تعزیری) ابطحی و عطریانفر به علت همکاری با بازجویان و دستگاه قضائی بلافاصله آزاد شدند. ابوالفضل قدیانی ابتدا به یک سال زندان محکوم شد اما با توجه به دو حکم دیگری که توسط صلواتی و مقیسه صادر شد مجموعا به شش سال زندان محکوم شد. مرتضی الویری (۶ سال حبس تعلیقی) علی تاجرنیا (۶ سال حبس تعزیری و ۷۴ ضربه شلاق) عیسی سحرخیز (۵ سال حبس) هدایت آقایی (۵ سال حبس) به علت همکاری با بازجویان و اعترافات تلویزیونی آزاد شد. کریمی قلعه سرخی از فعالین ستاد میرحسین موسوی به ۷ سال زندان محکوم شد. سعید لیلاز به ۹ سال زندان محکوم شد که در دادگاه تجدیدنظر به ۶ سال کاهش یافت و در تیر ۱۳۹۲ نیز با توقف حکمش آزاد شد. سعید حجاریان، ‌سعید شریعتی،‌هدایت ‌آقایی، ‌محمد قوچانی و ..... پس از محکومیت در دادگاه توسط صلواتی به خاطر اعترافات تلویزیونی و اعلام انزجار و ابراز رضایت بازجویان از زندان آزاد شدند! 
 حمزه کرمی از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ۱۶ سال حبس و انفصال دائم از خدمات دولتی محکوم شد و دادگاه تجدید ‌نظر پنج سال از این حکم را کاهش داد، کرمی از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۴ فرماندار ورامین و از سال ۱۳۷۴ تا ۱۳۸۰ مدیر کل سیاسی دفتر رئیس جمهوری در دولت های اکبر هاشمی رفسنجانی و محمد خاتمی بود. شعبه‌ ۵۴ دادگاه تجدید نظر تهران احکام محسن صفایی فراهانی و رمضان زاده را به  پنج سال حبس تعزیزی و علی تاجرنیا را به یک سال حبس تعزیری کاهش داد. در ادامه صلواتی به عنوان کارگزار محافل امنیتی و قضائی پرونده فائزه هاشمی رفسنجانی را در دست گرفت و به منظور تحت فشار گذاشتن پدرش، او را ۶ ماه زندان محکوم کرد. برای خالی نبودن عریضه وی همچنین سعید تاجیک و چند نفر دیگر را که در نزدیکی حرم شاه عبدالعظیم برای فائزه هاشمی ایجاد مزاحمت نموده و به او و پدرش اهانت کرده‌ بودند به تحمل زندان محکوم کرد و در جائی که میانه دستگاه امنیتی و قضائی با احمدی نژاد رو به وخامت رفت صلواتی مأمور رسیدگی به پرونده ویژه نامه خاتون شد، در این ویژه نامه رنگ چادر سیاه مورد نقد قرار گرفته بود، در این پرونده علی اکبر جوانفکر معاون احمدی نژاد، مدیر عامل خبرگزاری ایرنا و مدیر روزنامه ایران به دلیل چاپ مطالب خلاف موازین اسلامی به شش ماه حبس و انتشار تصاویر خلاف عفت عمومی به شش ماه دیگر و در مجموع به یک سال زندان و همچنین سه سال محرومیت از فعالیت های مطبوعاتی محکوم شد.
 قاضی پرونده‌ موسوم به اغتشاشات روز عاشورا
 صلواتی مسئول پرونده های مربوط به حوادث روز عاشورای تهران بود که برای ساعاتی کنترل شهر از دست مأموران رژیم خارج شده و هراس زیادی را دامن زد! وی خیمه شب بازی های متعددی را در جریان رسیدگی به این پرونده‌ هدایت کرد، برای مثال در چهارمین جلسه محاکمه متهمان حوادث عاشورا که در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب برگزار شد به اتهامات ۱۴ نفر رسیدگی کرد، متهم ردیف دوم در حالی که در فیلم نشان داده شده از مردم می خواهد که مأمور رژیم را مورد ضرب و شتم قرار ندهند و او را زیر دست و پای مردم بیرون آورده، متهم به حمله به مأموران رژیم می شود! در جریان این دادگاه یک زن جوان متولد منچستر و دارای تابعیت مضاعف ایران و انگلیس و همچنین یک زن مدرس خصوصی زبان به جرم داشتن ارتباط با کارمندان سفارت آلمان و شرکت در تظاهرات محاکمه شدند! 
 صدور حکم زندان برای فعالان سیاسی، دانشجوئی، مطبوعاتی، اجتماعی و .....
 در جریان سرکوب جنبش مردم پس از انتخابات ۸۸ و حتی پیش از آن تعداد زیادی از فعالان اجتماعی، سیاسی و فرهنگی و ..... دستگیر و در دادگاه هائی که توسط صلواتی اداره می شد به زندان های طویل المدت محکوم شدند. تعدادی از این افراد عبارتند از:‌  
 امید کوکبی که در زمینه طراحی و ساخت لیزرهای پر قدرت و کاربردهای آن در فیزیک اتمی تحقیق می کند و در طول دوران تحصیل خود در ایران، اسپانیا و آمریکا مقالات متعددی را در معتبر‌ترین نشریات علمی به رشته تحریر درآورده به علت رد همکاری های امنیتی و نظامی در زمینه فیزیک اتمی در تاریخ ۱۰ بهمن ۱۳۸۹ پس از آخرین دیدارش در معاونت سازمان انرژی اتمی ایران برای توافق بر سر درخواست همکاری، به اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی بازداشت شد! در ‌‌نهایت با تبرئه شدن از این اتهام و همچنین اتهام جاسوسی، به اتهام ارتباط با دولت متخاصم آمریکا پس از ۱۵ ماه بازداشت موقت غیر قانونی توسط قاضی صلواتی به ۱۰ سال حبس تعزیری محکوم شد! 
 محمد توسلی رئیس دفتر سیاسی نهضت آزادی، توسلی در آبان ۱۳۹۰ به اتهام امضای نامه ۱۴۳ نفر به سیدمحمد خاتمی دستگیر و توسط صلواتی به ۱۱ سال زندان محکوم شد! مقدمات پرونده سازی توسطعلی اکبرحیدری فر انجام شد اما پس از زندانی شدن خود حیدری فر به اتهام تیراندازی در پمپ بنزین و آمریت در پرونده کهریزک، صلواتی رسیدگی به پرونده را بر عهده گرفت و اتهام توسلی به عضویت در نهضت آزادی تغییر کرد! 
 عماد بهاور رئیس شاخه جوانان نهضت آزادی در ۷ خرداد ۱۳۸۸ توسط دادگاه انقلاب بازداشت گردید، وی پس از ۹۶ ساعت آزاد شد اما پس از اعلام نتایج انتخابات دستگیر و به گفته وبگاه موج سبز تحت فشارهای روانی برای اقرار تلویزیونی قرار گرفت! بهاور روز چهارشنبه هفتم مردادماه پس از تحمل ۴۶ روز زندان انفرادی از زندان آزاد شد، عماد در ۱۶ اسفند ۱۳۸۸ در حالی که به دادگاه انقلاب برای آخرین دفاعیات احضار شده بود بازداشت شد! این فعال سیاسی پس از به سر بردن چندین ماه در زندان اوین با حکم قاضی صلواتی به اتهام اجتماع و تبانی، تبلیغ علیه نظام و عضویت در نهضت آزادی به اشد مجازات یعنی ۱۰ سال حبس قطعی محکوم شد، علاوه بر آن به عنوان مجازات تتمیمی ۱۰ سال محرومیت از حقوق اجتماعی نیز برای وی در نظر گرفته شد، بازجویان در مراحل بازجوئی به او گفته بودند حکم زندانش ۱۰ سال خواهد بود، متن دفاعیه وی را در آدرس زیر می توانید ملاحظه کنید: 
 عذراسادات قاضی میرسعید، محمد پورعبدالله، کیارش کامرانی، سعید متین پور توسط صلواتی به هشت سال حبس محکوم شدند، حکم کیارش کامرانی در دادگاه تحدید نظر به ۴ سال تقلیل یافت.رسول بداقی، امیدمنتظری، علیرضا عاشوری، عبدالله مؤمنی، سلمان سیما، مسعود باستانینیز توسط صلواتی به ۶ سال حبس تعزیزی و حسام سلامت، شهاب الدین طباطبائی به ۵ سال حبس تعزیری محکوم شدند. رضا شهابی عضو هیأت مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه که در تاریخ ۲۲ خرداد سال ۸۹ بازداشت شده بود در اعتراض به ادامه بازداشت خود از اول آذر ۹۰ دست به اعتصاب غذا زد و سرانجام در دی ماه همان سال به درخواست فعالان سیاسی، اجتماعی و کارگری در بیمارستان امام خمینی تهران به اعتصاب غذای خود پایان داد، ربابه رضائی همسر وی در گفتگو با رادیو فردا گفت: "قاضی صلواتی به ما قول داد اگر رضا شهابی اعتصاب غذایش را بشکند به پرونده اش رسیدگی می شود، ما از او خواهش کردیم اعتصابش را بشکند یعنی چون حالش خیلی بد بود ما و پزشکان مجبورش کردیم اعتصابش را بشکند."
 قاضی صلواتی بر اساس قولی که داده بود به پرونده وی رسیدگی کرد و او را به به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام به یک سال و به اتهام تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی به پنج سال زندان و ۵ سال محرومیت از فعالیت های سندیکائی محکوم کرد! وی همچنین محکوم به بازگرداندن هفت میلیون تومان به دولت شد! در حالی که این مبلغ از سوی تعداد زیادی کارگر جمع آوری شده و شهابی آن را به خانواده کارگران زندانی پرداخت کرده بود، او از ناحیه مهره های گردن، دچار آسیب جدی شده ‌است و در صورت انجام نشدن عمل جراحی، نیمه چپ بدن او فلج خواهد شد.
 مجید توکلی فعال دانشجوئی و حقوق بشر در تاریخ ۱۶ آذر سال  ۱۳۸۸ در برابر دانشگاه امیرکبیر بازداشت و پس از شکنجه و آزار و اذیت بسیار توسط شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی به اتهام اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی، فعالیت تبلیغی علیه نظام، توهین به رهبری و توهین به رئیس جمهور در مجموع به هشت سال و شش ماه حبس تعزیری و ۵ سال محرومیت از هر گونه فعالیت سیاسی و ۵ سال ممنوعیت خروج از کشور محکوم شد، پرونده وی در کمتر از یک ماه به تشکیل دادگاه و دو هفته پس از آن به ابلاغ حکم منجر گردید! پدر وی در نامه ای به لاریجانی تأکید کرد: "مجید توکلی در تمام مدت بازداشت و تا همین لحظه که سه ماه است از صدور حکم قاضی گذشته است از حق دسترسی و ملاقات با وکیل محروم بوده است!" 
 نسیم سلطان ‌بیگی فعال دانشجوئی سابق دانشگاه علامه طباطبائی و روزنامه نگار در نهم آذرماه ۸۹ از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به شش سال حبس تعزیری محکوم شد، این حکم شامل ۳ سال حبس تعزیری به اتهام اقدام علیه امنیت ملی و یک سال به علت تبلیغ علیه نظام است و دو سال حکم تعلیقی نیز از سال ۸۵ به آن اضافه شده است! نسیم سلطان بیگی در تجمع فعالان جنبش زنان در ۲۲ خردادماه سال ۱۳۸۵ بازداشت و به دو سال حبس تعلیقی محکوم شده بود، او همچنین در آذرماه ۱۳۸۶ در جریان دستگیری گسترده دانشجویان طیف چپ بازداشت و به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد و سرانجام پس از ۵۶ روز با قرار وثیقه ۵۰ میلیون تومانی آزاد شد، پدر نسیم سلطان بیگی به اتهام هواداری از سازمان پیکار در دهه ۶۰ اعدام شد! 
 ارسلان ابدی دانشجوی دانشگاه قزوین توسط صلواتی به ۹ سال و شش ماه حبس محکوم شد، کیفرخواست ارسلان ابدی ابتدا محاربه و فساد فی الارض عنوان شده بود که پس از چندی با توجه به فشار افکار عمومی و برخی از مسئولین، این کیفرخواست تغییر کرد! حکم صادره توسط صلواتی از سوی شعبه ۵۴ دادگاه تجدید نظر به شش سال حبس تعزیری کاهش یافت. 
 وحید روح بخش دانشجوی معماری دانشگاه آزاد قزوین ۲۹ خرداد سال ۸۸ و در پی موج بازداشت های پس از دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری توسط مأموران اطلاعات بازداشت شد، این دانشجو مدت ۵ روز را در اداره اطلاعات قزوین و ۵۵ روز در سلول های انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوین محبوس بود و طی این مدت بار‌ها مورد بازجوئی و شکنجه قرار گرفته و به همین علت درصد عمده ای از شنوائیش را از دست داده است! روح بخش در ‌‌نهایت و طی حکم قاضی صلواتی رئیس شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به اتهام اجتماع و تبانی و تبلیغ علیه نظام به ۶ سال زندان محکوم شد. 
 احمدرضا یوسفی در بهار سال ۸۹ هنگامی که برای ادامه تحصیل قصد خروج از کشور را داشت به اتهام ارتباط با بیگانگان بازداشت شد! یوسفی پس از یک سال بلاتکلیفی و بازداشت موقت از سوی قاضی صلواتی به ۲ سال حبس قطعی و ۳ سال تعلیقی محکوم شد. 
 سه تن از اعضای سرای اهل قلم به نام های اکبر امینی و محمد پارسی و پژمان ظرفمند توسط صلواتی به ترتیب به ۵ سال و ۳ سال زندان و ۵ سال محرومیت از فعالیت های رسانه ای و اجتماعی محکوم شدند. 
 معلم بازنشسته محمود بهشتی‌ لنگرودی در مورد وصول حکم زندانش در صفحه های فیسبوک شخصی خود و کانون صنفی معلمان ایران نوشت: "دیروز آقای صلواتی حکمم را به من ابلاغ کرد، چهار سال زندان به اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی، یک سال زندان به اتهام تبلیغ علیه نظام، با احتساب چهار سال حبس تعلیقی جمعا می شود ۹ سال زندان، به همین راحتی!" 
 اشرف علیخانی نویسنده وبلاگ‌ "سبد سبد ستاره" و کارشناس علوم اجتماعی توسط قاضی صلواتی به اتهام اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرائم علیه امنیت ملی کشور، فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران از طریق ارتباط با شبکه ماهواره ای ضد انقلاب و ارسال ایمیل و انتشار مطالب موهن نسبت به نظام اسلامی در فضای مجازی وبلاگ و تحریک دیگران به شرکت در تجمعات غیر قانونی و اغتشاشات و مقابله با نظام جمهوری اسلامی، نگهداری و استفاده از تجهیزات دریافت از ماهواره به ۳ سال حبس قطعی محکوم شد. 
 علی اکبر محمد‌زاده از سوی قاضی صلواتی به ۶ سال زندان محکوم شد، وی که از بیماری خونی رنج می برد در مهرماه ٩٠ از زندان به بیمارستان منتقل و چند روزی را در بیمارستان گذرانده و سپس به زندان منتقل شده بود، وکیل محمدزاده که پرونده او را دیده، گفته است که هیچ مدرکی در مورد اتهام های وارد شده در پرونده وجود ندارد! و خود علی اکبر محمدزاده نیز هیچکدام از اتهاماتش را نپذیرفته است! 
 مهدی خدائی دبیر سابق انجمن اسلامی دانشگاه آزاد شهر ری و فعال حقوق بشر برای اولین بار در تیرماه سال ۸۷ از سوی مأمورین وزارت اطلاعات بازداشت شده و در دادگاهی به ریاست قاضی صلواتی به ۴ سال حبس تعزیری به اتهام اقدام علیه امنیت ملی محکوم شد، وی هم چنین در ۱۱ اسفند سال ۸۸ توسط مأموران اطلاعات سپاه پاسداران بازداشت شد و در ۳۱ مرداد ۸۹ در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه به اتهام عضویت و فعالیت در تشکیلات مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران و فعالیت تبلیغی بر علیه نظام جمهوری اسلامی به ۳ سال حبس تعزیری محکوم شد که دادگاه تجدید نظر تهران حکم ۷ سال حبس تعزیری او را تأیید کرده است.
 مجید صداقت ۵۴ ساله که از بیماری قلبی رنج می برد در شعبه ۱۵ توسط صلواتی به اتهام اخلال در نظم عمومی از طریق شرکت در تجمعات و تبلیغ علیه نظام محکوم شد. 
 حسین درخشان مدتی پس از بازگشت به ایران در آبان ۸۷ بازداشت شد، وی که پس از سفر به اسرائیل به شدت از سیاست های دولت احمدی نژاد دفاع می کرد و به توصیه اسفندیار رحیم مشائیبه کشور بازگشته بود پس از دستگیری مدت ها در سلول های انفرادی بند ۲ الف، بند ۲۰۹ و بند ۲۴۰ زندان اوین تحت بازجوئی قرار داشت! در تاریخ دوم تیرماه ۱۳۸۹ در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست قاضی صلواتی به اتهام همکاری با دولت های متخاصم، تبلیغ علیه نظام اسلامی، تبلیغ به نفع گروهک های ضد انقلاب، توهین به مقدسات و راه اندازی و مدیریت سایت های مبتذل و مستهجن، به ۵ / ۱۹ سال حبس تعزیری، پنج سال محرومیت از عضویت در احزاب و فعالیت در رسانه ها و بازگرداندن وجوه اخذ شده به مبلغ ۳۰ هزار و ۷۵۰ یورو، دو هزار و ۹۰۰ دلار و ۲۰۰ پوند انگلیس محکوم شد، درخشان اولین بار پس از ۲۶ ماه حبس با تودیع وثیقه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی برای دو روز به مرخصی آمد و پس از آن چندین بار دیگر نیز توانست از مرخصی استفاده کند، وی به خاطر همکاری با دستگاه اطلاعاتی و برخورداری از نفوذ خانوادگی در بیرون از زندان به سر می برد. 
 ارژنگ داودی در آبان ماه ۱۳۸۲ دستگیر و ۱۶ ماه بعد توسط حسن زارع دهنوی معروف به قاضی حداد مورد محاکمه قرار گرفت و به حکم سنگین و غیر انسانی ۱۵ سال زندان و ۷۰ ضربه شلاق محکوم شد! حسن زارع دهنوی هیچ گاه حکم محکومیت او را به صورت کتبی در اختیار وی و وکیلش قرار نداد! علیرغم گذشت سال ها از بازداشتش هنوز حکم قطعی وی در ابهام است و در انتظار تشکیل دادگاه به سر می برد! "فعالین حقوق بشر و دموکراسی در ایران" گزارش دادند که وی تا به حال چهار بار به شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب فراخوانده شده است که در آخرین لحظات تشکیل دادگاه به تعویق افتاده است! طبق گفته محمدعلی دادخواه وکیل مدافع وی او به محاربه و اعدام محکوم شده است! 
 آرش و کامیار علائی که در زمینه جلوگیری از گسترش ایدز در ایران نقش داشتند توسط صلواتی به ۳ و ۶ سال زندان به اتهام زمینه چینی برای انقلاب مخملی و اقدام علیه امنیت ملی از طریق همکاری با دولت آمریکا علیه نظام جمهوری اسلامی ایران محکوم شدند! دو متهم دیگر پرونده انقلاب مخملی یعنیسیلوا هاراتونیان و محمد احسانی فیلمساز نیز محکومیت های مشابهی دریافت کردند. 
 صدور حکم زندان و شلاق برای جوانان موسوم به کف خیابانی ها
 در حدود چهل نفر از زندانیان معروف به "کف خیابانی ها" که در حوادث پس از کودتای انتخاباتی ۸۸ دستگیر شده بودند توسط صلواتی به حبس از شش ماه تا پنج سال محکوم شدند، تعدادی از این افراد عبارت بودند از:‌ علیرضا اشراقی به پنج سال زندان، محسن جعفری چهار سال، مهرداد ورشوییسه سال، اکبر اجدادی دو سال و هشت ماه، یقوتیل شائولیان دو سال و شش ماه، فرامرز عبدالله نژاد به دو سال و چهار ماه، حسام ترمسی دو سال و چهار ماه، امیر حجتی دو سال و سه ماه،موسی شاه کرمی دو سال و سه ماه، کامران جهانبانی دو سال، حسین باستانی دو سال، حسین اعزامی دو سال، مهدی فتاح بخش یک سال و نه ماه، مجید مقیمی یک سال، محمد فراهانی ۱۰ ماه، ماه محمد رسولی ۱۰ ماه، میثم قربانی شش ماه و ۷۴ ضربه شلاق و ایمان پوررضا به شش ماه زندان محکوم شدند. بیشتر این افراد غیر سیاسی بوده و به خاطر سنگ‌ پرانی به نیروهای بسیج و شرکت در درگیری های خیابانی توسط بسیج و نیرو‌های قرارگاه ثارالله دستگیر و تحت شکنجه و آزار و اذیت قرار گرفته بودند، حسام ترمسی که در دادگاه حاضر به خواندن متن ارائه شده از سوی بازجویش نشد پس از طی محکومیت غیر انسانی و غیر قانونی هنگام بازگشت از محل کار مورد هجوم دو نفر موتورسوار قرار گرفت و با ضربات چاقوی آغشته به زهر کشنده و نامشخص مجروح شد و تا آستانه مرگ پیش رفت که با تلاش و کوشش پزشکان نجات یافت! ایمان زارعی و میثم بیگ محمدی به ۳ سال حبس و امیر محمدی به یک سال حبس تعزیری و یک سال تعلیقی محکوم شدند.
 صدور احکام سنگین قضائی برای وکلای مدافع
  وکلای مدافع به خاطر دفاع از حقوق‌ موکلانشان پیوسته مورد اذیت و آزار دستگاه امنیتی و نیروهای فشار آنها قرار دارند اما برگزاری دادگاه و ابلاغ احکام سنگین و طویل المدت برای حقوقدانان خوشنام کشور یکی از جنایاتی است که توسط صلواتی تحت عنوان قاضی صورت می گیرد! محمد سیف زادهحقوقدان از سوی قاضی صلواتی به اتهام تأسیس "کانون مدفعان حقوق بشر" و فعالیت تبلیغی علیه نظام به ۹ سال حبس و ۱۰ سال محرومیت از حرفه وکالت محکوم شد! در تیرماه ۱۳۹۰ شعبه ۵۴ دادگاه تجدید نظر استان تهران رأی صادره را به ۲ سال حبس تقلیل داد،  پرونده مربوط به اتهام خروج غیر قانونی از کشور وی همچنان باز است. محمدعلی دادخواه حقوقدان و فعال حقوق بشر در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی به دلیل اتهام های متعددی مانند عضویت در کانون مدافعان حقوق بشر، مصاحبه با رسانه ها، داشتن وکالت پرونده مترو اصفهان مورد بازخواست قرار گرفت! او بر اساس حکم دادگاه بدوی که در تیرماه اعلام شد به ۹ سال حبس تعزیری، ۱۰ سال محرومیت از وکالت و تدریس محکوم شد، در حال حاضر به گفته قاضی صلواتی رئیس شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی، دادگاه تجدید نظر عینا حکم دادگاه بدوی را تأیید کرده و به زودی حکم به او ابلاغ خواهد شد! دادخواه در ارتباط با چگونگی اطلاع از حکم خود به "کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران" گفت: "صبح روز شنبه که برای دفاع از ارژنگ داودی یکی از موکلانم به دادگاه انقلاب رفته بودم آنجا قاضی شعبه به من گفت که حق دفاع ندارم! گفت خودتان باید به زندان بروید! گفت حکمتان از سوی دادگاه تجدید نظر قطعی شده و منتظر ابلاغ باشم! بر اساس این حکم من به ۹ سال حبس تعزیری، ده سال محرومیت از وکالت، ده سال محرومیت از تدریس، جزای نقدی و شلاق محکوم شده ام که ظاهرا حکم شلاق دارد تبدیل به جزای نقدی می شود!" وکلای مدافع دراویش گنادی از دیگر قربانیان دادگاه های برگزار شده توسط صلواتی بوده اند که به خاطر دفاع از موکلانشان به زندان های طویل المدت محکوم شده اند! 
 قاضی سرکوب بهائیان و دراویش گنابادی
 صلواتی به همراه مقیسه و پیرعباسی در ارتباط با سرکوب بهائیان و دراویش گنابادی هم مثلث جنایت را تشکیل می دهند! اگر حکم بی رحمانه بیست سال زندان هفت تن از رهبران جامعه بهائی توسط قاضی محمد مقیسه صادر شد در حکمی که از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی به ریاست ابوالقاسم صلواتی به وکلای هشت تن از زندانیان بهائی زندان رجائی شهر کرج ابلاغ گردید فرهاد فهندژ به ۱۰ سال و آقایان پیام مرکزی، فرهمند ثنائی، فؤاد فهندژ، سیامک صدری، کمال کاشانی و کوروش زیاری هر یک به ۵ سال حبس تعزیری محکوم شدند! دادگاه هر یک از این افراد در حدود پنج تا ده دقیقه طول کشید و صلواتی با به کار گیری الفاظ رکیک و رفتاری زننده حکم محکومیت آنان را صادر کرد! همچنین به همراه احکام هفت زندانی مذکور عادل نعیمی دیگر شهروند بهائی نیز توسط قاضی صلواتی به تحمل ده سال و نیم حبس تعزیری محکوم گردید! 
 صدف ثابتیان دیگر شهروند بهائی اهل ساری نیز  که در ارتباط با دانشگاه مجازی بهائیان ایران بازداشت شده بود از سوی قاضی صلواتی به ۲ سال حبس تعزیری محکوم شد! وی به همراه دو شهروند بهائی دیگر در ساری بازداشت و به تهران منتقل شده بود. کامران رحیمیان و همسرش فاران حسامی از سوی قاضی صلواتی به اتهام عضویت در جامعه بهائی و اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت ملی هر یک به چهار سال حبس تعزیری محکوم شدند! پدر کامران رحیمیان در سال ۱۳۶۳ به دلیل اعتقاد به آئین بهائی بازداشت و اعدام شد! 
 او همچنین پرونده سرکوب فعالان سایت مجذوبان نور و وکلای دراویش گنابادی را اداره می کند، در این پرونده حمیدرضا مرادی سروستانی مدیر سایت مجذوبان نور و از فعالان حقوق دراویش به ۱۰ سال و شش ماه حبس تعزیری، رضا انتصاری عکاس خبری و فعال حقوق دراویش و از مدیران سایت به ۸ سال و شش ماه حبس تعزیری و آقایان مصطفی دانشجو وکیل دراویش و از مدیران سایت، فرشید یداللهی فارسی وکیل دادگستری و از مدیران سایت، امیر اسلامی وکیل دادگستری و از مدیران سایت، امید بهروزی وکیل دراویش و از مدیران سایت، افشین کرم پور حقوقدان و از مدیران سایت هر کدام توسط صلواتی به ۷ سال و نیم حبس تعزیری محکوم شدند! همچنین این افراد از بابت تکمیل مجازات به ۵ سال محرومیت از عضویت در گروه ها، احزاب، فرق و فعالیت در مطبوعات، رسانه ها و فضای مجازی نیز محکوم شدند! این هفت وکیل پس از آن که به دلیل عدم صلاحیت در دادگاه شرکت نکردند به دستور قاضی صلواتی از بند عمومی به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شده و مورد آزار و اذیت قرار گرفتند!
 مصطفی عبدی از فعالان حقوق دراویش که به همراه ۱۵ تن دیگر از دراویش گنابادی و وکلا و پرسنل سایت مجذوبان نور در شهریور سال ۹۰ در تهران بازداشت و مورد بازجوئی قرار گرفت، پس از آن که در دادگاه خود به نحوه دادرسی به پرونده اش توسط قاضی صلواتی اعتراض کرد ملزم به تشدید قرار و گذاشتن وثیقه ۱۰۰ میلیونی شد! در پی آن در اسفند سال ۹۰ با امتناع از تودیع وثیقه روانه زندان اوین شد، وی به اتهام اجتماع و تبانی بر ضد امنیت کشور از طریق فعالیت در سایت مجذوبان نور به تحمل سه سال حبس تعزیری محکوم شد. علی معظمی، علیرضا روشن و نصرت طبسی نیز با اتهامی مشابه به ترتیب به دو سال، یک سال حبس تعزیری و ۴ سال حبس تعلیقی و شش ماه حبس تعریزی و چهار و نیم سال تعلیقی محکوم شدند.
 قاضی خیمه شب بازی دادگاه سه متهم آمریکائی
  در تابستان ۱۳۸۸سه شهروند آمریکائی به نام های شین باوئر، جاشوا فتال و سارا شورد در مرز ایران و كردستان عراق توسط مأموران ایرانی بازداشت و به تهران منتقل شدند، صلواتی رسیدگی به این پرونده را که به منظور باج خواهی از دولت آمریکا طراحی شده بود به عهده گرفت، سارا شورد در شهریورماه ۱۳۸۹ با سپردن وثیقه ای به مبلغ پانصد میلیون تومان از زندان آزاد شد و به کشورش بازگشت. یک سال بعد شین باوئر و جاشوا فتال به اتهام ورود غیر قانونی به خاك ایران و جاسوسی به نفع كشورهای خارجی توسط صلواتی به هشت سال زندان محکوم شدند! این سه نفر اتهام جاسوسی را به شدت رد كردند و گفتند هنگام گردش در منطقه مرزی كردستان عراق و ایران بازداشت شدند، برخی منابع آمریكائی گزارش دادند كه مأموران ایرانی به منظور دستگیری این سه نفر آنان را به سوی خود فرا خوانده بودند! شین باوئر و جاشوا فتال نیز پس از محکومیت در دادگاه با پرداخت وثیقه ۵۰۰ میلیون تومانی از کشور خارج شدند و به این ترتیب دستگاه قضائی مجموعاً یک میلیارد تومان باج گرفت!
 شکنجه زندانیان بیمار و جلوگیری از مداوای ایشان!
 طبق قوانین جاری، تشخیص بیماری زندانیان و ضرورت یا عدم ضرورت بستری شدن آنها در مراکز درمانی خارج از زندان با پزشکی قانونی و پزشکان زندان است و قاضی حق دخالت در این موارد را ندارد اما بر خلاف صراحت قوانین، صلواتی در چندین مورد به مسئولین بهداری زندان اوین دستور داده که برخی زندانیان سیاسی را که به دلیل بیماری حاد در بیمارستان بستری بوده اند به زندان برگردانند! وی برای اجرائی کردن دستوراتش مسئولان قضائی و امنیتی را تهدید کرده چنانچه در موارد یاد شده اقدام نکنند آنها را بازداشت خواهد کرد!
 محسن دگمه چی یکی از قربانیانی است که توسط صلواتی زجرکش شد! او به اتهام کمک مالی به خانواده های زندانیان سیاسی در شهریور ۸۸ دستگیر و از سوی قاضی صلواتی به ۱۰ سال حبس و تبعید به زندان رجائی شهر محکوم شد! دگمه چی که از زندانیان دهه شصت بود به علت سرطان لوزالعمده شرایط بسیار ناگواری را در زندان می گذراند، پزشکان از ۲۵ دی ماه ۸۹ برای او شیمی درمانی تجویز کرده بودند اما مسئولان زندان به دستور قاضی صلواتی تا اوایل اسفند به او اجازه بستری شدن در بیمارستان را ندادند! و وی در حالی که از درد زیادی رنج می برد در زندان گوهردشت جان داد! مریم النگی همسر محسن دگمه چی هم که به خاطر روشنگری در ارتباط با وضعیت همسرش دستگیر شده بود توسط صلواتی به ۳ سال حبس و تبعید به زندان رجائی شهر محکوم شد!
 خبرگزاری هرانا در فروردین ۹۲ گزارش داد که با وجود وخامت وضع جسمی و عود بیماری سرطان مثانهعلی معزی زندانی سیاسی زندان اوین، وی به دستور قاضی صلواتی از درمان محروم گشته و طی ۶ ماه گذشته نیز ممنوع الملاقات بوده است! علی معزی ۶۳ ساله در تاریخ ۲۵ خردادماه ۱۳۹۰ در حالی که تنها چند روز از عمل جراحیش می گذشت و وضعیت جسمی وخیمی داشت به علت شرکت در مراسم ختم محسن دگمه چی بازداشت شد! وی پیشتر در آبان ۱۳۸۷ به علت دیدار با فرزندانش در اشرف دستگیر شده بود، او به سرطان، نارسائی کلیه و آرتروز شدید گردن مبتلا است و در حال حاضر نیز مسئولین از رسیدگی درمانی به وی خودداری می کنند!
 حمیدرضا مرادی از درویش های زندانی و مصطفی دانشجو وکیل دراویش دربند که در بیمارستان میلاد بستری بودند و نماینده پزشکی قانونی نظر بر بستری بودن آنها داشت قبل از اتمام دوره درمانشان به دستور صلواتی به صورت خودسرانه به زندان بازگردانده شدند! از آنجائی که پزشک معالج با ترخیص آنها مخالفت کرده بود صلواتی رئیس بیمارستان را تهدید به بازداشت کرده  و وی ناچار به ترخیص بیماران شد! قاضی صلواتی طی دستوری به زندان اوین اعزام دراویش به مراکز درمانی را منوط به استفاده از لباس ویژه زندانیان و دستبند کرده است! صبح روز شنبه ۲۲ تیرماه نیز افشین کرم پور و امید بهروزیبه دلیل عدم تمکین در برابر این دستور غیر قانونی قاضی صلواتی به مراکز درمانی اعزام نشدند! همچنین صبح یکشنبه ۲۳ تیرماه فرشید یداللهی از وکلای زندانی به مراکز درمانی اعزام نشد! فیض الله عرب سرخی معاون سابق وزیر بازرگانی که سال گذشته به مدت چهار ماه تحت الحفظ و به همراه سه مأمور زندان در بیمارستان تحت درمان قرار داشت در پی دستور مسئولین قوۀ قضائیه و قاضی صلواتی که مسئولیت پرونده او را به عهده دارد درمانش ناتمام مانده و به زندان بازگردانده شد! با آن که چند ماه پیش پزشکی قانونی به درخواست دادستانی وی را مورد معاینه قرار داد و پزشک اعزامی سپاه پاسداران از بیمارستان بقیة الله نیز بیماری وی را مورد تأیید قرار داد اما همچنان از بستری شدن وی در بیمارستان و انجام عمل جراحی ممانعت می شود!
 طبق گزارشات منتشر شده با آن که احتمال فلج شدن مطهره بهرامی زندانی ۶۷ ساله می رود قاضی صلواتی از انتقال او به بیمارستان جهت انجام عمل جراحی فوری جلوگیری می کند! این زندانی سیاسی در زمان دستگیری مبتلا به بیماری آرتریت روماتوئید در ستون فقرات و گردن، بیماری تیروئید و آب مروارید چشم بوده که پس از ورود به زندان مدارک مربوط به این بیماری ها و اعمال جراحی صورت گرفته پیش از ورود به زندان را تحویل بهداری زندان اوین دادند ولی علیرغم مدارک پزشکی و تأیید پزشکی قانونی و تشخیص متخصص مغز و اعصاب بیمارستان شهدا و روماتولوگ بیمارستان طالقانی تهران مبنی بر نیاز مبرم به عمل جراحی و به تبع آن مرخصی درمانی تا کنون اقدامی صورت نگرفته و تنها بهداری اوین اقدام به تجویز کورتون و مسکن‌ نموده است! وضعیت وی به گونه ای است که قادر به راه رفتن عادی و طی مسافت های کوتاه نیز نیست.
 صلواتی همچنین شخصا در ضرب و شتم و شکنجه زندانیان مشارکت دارد! "مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران" گزارش داد که علی قشقائی از سوی قاضی صلواتی مورد ضرب وشتم قرار گرفته و مصدوم شد! بر اساس گزارشات منتشر شده صلواتی در جلسه محاکمه علی قشقائی با لگد ضربه ای به بیضه این زندانی وارد نمود! پس از درگذشت افشین اسانلو فعال کارگری زندانی در رجائی شهر ده ها زندانی سیاسی با امضای بیانیه ای نسبت به بی توجهی دستگاه قضائی اعتراض کرده و قاضی صلواتی را مسئول دانستند:‌ "بار دیگر سهل انگاری و بی توجهی مسئولین دستگاه قضائی و سازمان زندان ها باعث فوت مظلومانه افشین اسانلو یکی دیگر از زندانیان سیاسی شد، این البته اولین مورد از این گونه نبود! دو سال قبل نیز مرحوم هدی صابر به دلیل عارضه مشابه و به دلیل کوتاهی مسئولین مربوطه جان باخت! اعتراضات بعدی در آن مورد هرگز شنیده نشد و جائی نرسید، نتیجه آن بی توجهی ها اینک قربانی شدن افشین اسانلو است و هر لحظه می تواند تکرار گردد، هنوز هم کم نیستند زندانیان سیاسی که از بیماری های شدید رنج می برند و علیرغم نظر پزشکان متخصص برای درمان آنها دادستان تهران و در مواردی قاضی صلواتی از بستری شدن و معالجه آنان جلوگیری می کند!"
 در طول چند سال گذشته زندانیان متعددی در زندان های اوین و رجائی شهر به خاطر عدم رسیدگی پزشکی جان خود را از دست داده اند! محسن دگمه چی، منصور رادپور، محمد مهدی زالیه،علیرضا کرمی خیرآبادی، امیرحسین حشمت ساران، اکبر محمدی، ولی الله فیض مهدوی،عبدالرضا رجبی، هدی صابر، افشین اسانلو، امیدرضا میرصیافی، زهرا کاظمی، البرز قاسمی،حسن ناهید، ستار بهشتی و ..... از جمله این افراد هستند، زندانیان زیادی در اوین و گوهردشت به سر می برند که نیاز به درمان‌ فوری دارند که مقامات زندان با پشتیبانی دستگاه قضائی و افرادی چون صلواتی از ارائه خدمات پزشکی لازم به آنها جلوگیری می کنند. (۴) همچنین دکتر ابراهیم یزدی ودکتر محمد ملکی با وجود آن که به خاطر سرطان پیشرفته تحت شیمی درمانی بودند دستگیر و با محدودیت های پزشکی زیادی در زندان مواجه بودند!
 شرکت مستقیم در صحنه سازی های پیش از تشکیل دادگاه های نمایشی
 در نظام های استبدادی آن چه به عنوان دادگاه و یا دادرسی نمایش داده می شود صحنه هائی است که پیشتر روی آن کار شده است! در دادگاه های نمایشی به ظاهر علنی که توسط صلواتی اداره می شوند بازجویان با همکاری صلواتی و دادستان (مرتضوی و جعفری دولت آبادی) و بالاترین مقامات قضائی با به کار‌گیری غیر انسانی ترین و زشت ترین شیوه ها متهمان را مجبور به پذیرش کیفرخواست های غیر واقعی تنظیمی و اعترافات نمایشی می کنند! مهدی محمودیان روزنامه نگار زندانی در نامه ای به خامنه ای در رابطه با نحوه وادار کردن زندانیان به تن دادن به اعترافات از جمله می نویسد:
 "حداقل در ۲ مورد از افرادی که در دادگاه ها علیه خود و دیگران صحبت کردند همسرانشان توسط این نهادها بازداشت شده بودند و به آنها گفته شده بود اگر قبول نکنند برای همسرانشان احکام سنگین صادر می شود که بعد از پذیرش حضور در دادگاه، همسرانشان شب قبل یا روز قبل آزاد شده بودند! در یک مورد نهادهای امنیتی شما وقتی با مقاومت زندانی روبرو می شوند فرزند نوجوان وی را بازداشت و از پشت شیشه وی را در مقابل پدرش بازجوئی می کنند و او را تهدید می کنند که اگر وی همکاری نکند فرزندش را به اتهام فروش چند کیلو!!! مواد مخدر بازداشت می کنند و به خاطر آبروی دختر جوانش مجبور می شود از آبرو و حیثیت خود بگذرد و در دادگاه صحبت کند! در حداقل سه مورد از کسانی که در دادگاه ها صحبت کردند نهادهای امنیتی شما با تحت فشار گذاشتن زندانیان از طریق افشای مسائل خصوصی زندگیشان از جمله تصاویر فیلم ها و یا اطلاعات به دست آمده از شنودها و ردگیری های غیر قانونی موفق به گرفتن اعترافات بعضا دروغین شدند!" 
 وی همچنین در مورد احکام اعدام و زندان های طویل المدت صادره از سوی صلواتی پس از انتخابات ۸۸ می نویسد:‌ "حداقل ۶ نفر از جمله ۲ نفری که در روزهای پس از حوادث روز عاشورا اعدام شدند اساساً قبل از انتخابات بازداشت شده بودند و هیچ فعالیتی در انتخابات نداشتد که سه نفر از آنها هم اینک زندانی هستند و یکی از اینها نیز زیر اعدام قرار دارد! تا روزی که آن نوشته ها را در مقابلشان گذاشته بودند به دلیل در انفرادی بودن از حوادث پس از انتخابات آگاهی نداشتند و صرفا به دلیل این که بازجوها به آنها گفته بودند که اگر این حرف ها را در دادگاه و یا تلویزیون بگوئید نجات پیدا می کنید دست به چنین کاری زده بودند! حداقل سه نفر از کسانی که در دادگاه به انجام اقداماتی از جمله آتش زدن کیوسک و همین طور مسجد و یا بانک در تاریخ ۲۵ / ۳ / ۸۸ اعتراف کردند اساسا شب ۲۳ خرداد توسط نیروهای امنیتی شما بازداشت شده بودند تا برای انجام چنین نمایش هائی مورد استفاده قرار گیرند!" 
 محمودیان در ارتباط با مراحل آماده سازی افراد برای حضور در دادگاه های نمایشی می نویسد: "بعد از این که زندانیان تحت فشارهای ویران کننده جسمی و روحی از ضرب و جرح گرفته تا هتاکی و فحاشی و تا تهدید و تطمیع نیروهای امنیتی شما، مجبور می شدند حضور در دادگاه ها را بپذیرند و اوراق تایپ شده ای در اختیارشان قرار می گرفت تا با خواندن و تمرین کردن آن متون در دادگاه نقش خود را بهتر و جذابتر بازی کنند و برای این امر، متون تایپ شده توسط زندانی مجددا نوشته می شد ‌تا در دادگاه ها خواندن از روی آنها طبیعی تر جلوه کند و در صورت لزوم دستنویس ها توسط سایت های خبری نهادهای امنیتی منتشر شود تا دادگاه ها و اعترافات طبیعی تر جلوه کنند! آقای ایة الله، از روزهای قبل بسیاری از این افراد توسط برخی از بازجویان خاص مورد آزمایش قرار گرفتند و برای اجرای بهتر نقش مجبور بودند چندین و چند بار مطالب را در حضور بازجوها تکرار کنند و حتی به آنها در مورد چگونگی حرکت دست و صورت و نحوه بیان مطالب آموزش و تذکرات لازم داده شده بود!" 
 وی در مورد چگونگی برگزاری تمرین های نهائی در محل دادگاه ها می نویسد: "روز قبل از تشکیل دادگاه ها زندانیان به محل دادگاه برده می شدند و در حضور قاضی صلواتی و یا دادستان وقت و یا آقایان دادیار و بازپرس متون را در مقابل دوربین های صدا و سیما و برخی خبرنگاران وابسته اجرا می کردند و در حین اجرا تذکراتی برای بهتر شدن نقش از کارگردانان گمنام شما دریافت می کرده اند! جالب اینجاست که در یکی از موارد که زندانی بخت برگشته در دادگاه اصلی به خاطر حضور تماشاگران دست و پای خود را گم می کند و نمی تواند نقش خود را خوب بازی کند و برنامه ۳۰ : ۲۰ تصاویر و گفته های وی در تمرین روز قبل را پخش می کند و آقای شمشادی مجری این برنامه خبری احتمالا به اشتباه در حالی سخنان اعتراف کننده در دادگاه را پخش کرد که پشت سر وی خالی از تماشاگران و دیگر زندانیان بود! جناب آقای ایة الله، توجه داشته باشید که این تمرینات توسط تعدادی سرباز گمنام که توسط عمال قوه قضائیه، قاضی ارشد آن و دادستان وقت تهران که مورد حمایت همیشگی شما بوده است صورت می گرفته است! شب قبل از دادگاه، زندانیان متناسب با گفته هائی که قرار است در دادگاه بگویند اصلاح سر و صورت می شدند تا چهره ای متناسب با نقششان داشته باشند! یکی از مضحکترین بخش های این دادگاه ها وقتی بود که به دلیل عدم هماهنگی سربازان گمنامتان در سپاه و وزارت یک نفر در دو زمان مختلف با دو آرایش مختلف در برنامه سازی نمایش، دو اعتراف تقریبا متضاد انجام داد و جالبتر آن که قاضی محترم شما به جرم هر دو اتهام متضاد که در دو روز و دو منطقه مختلف رخ داده بود حکم اعدام و ۱۰ سال زندان صادر کرده است در حالی که وی اساسا در آن روز در بازداشت به سر می برده است! ۱۲ نفر از افرادی که قرار بود در دادگاه صحبت کنند برای امتحان نهائی! به حسینیه و یا مسجدی در طبقه سوم دادگاه برده می شوند که در حضور سعید مرتضوی متن های خود را بخوانند و بعد از تأیید ایشان ۹ نفر از آنها فردای آن روز در دادگاه صحبت می کنند و البته دادستان به آن قول شرف!!! می دهد که آنها را فردای دادگاه آزاد کند که نکرد! .......... جهت اطلاع می گویم که هیچ یک از حاضرین در آن دادگاه ها نتوانستند و یا بهتر بگویم نگذاشتند از وکلای خود استفاده کنند و به اجبار وکلای خود را عزل کردند و از وکلای خودفروخته که توسط قضات و یا آقای دادستان و یا نهادهای امنیتی شما تعیین می کردند تن بدهند و صد البته همان وکلای تسخیری از هیچ وقت با این زندانیان ملاقات و گفتگوئی نداشتند و حتی هرگز اجازه دسترسی به پرونده های متهمین را نداشتند و فقط برای سیاهی لشکر در دادگاه ها حضور پیدا کردند و بسیاری از آنها حتی وکالتنامه امضا شده ای هم در اختیار نداشتند!" 
 عبدا‌لله مؤمنی یکی از متهمان دادگاه های برگزار شده تابستان ۸۸ در نامه ای به خامنه ای در مورد دادگاه های نمایشی صلواتی نوشت: "پیش از برگزاری جلسه دادگاه مجبور شدم که نزد بازجوها تمرین اعتراف کنم! قاضی پرونده (صلواتی) نیز مطرح می کرد که اگر بازجویان از تو راضی باشند شما را آزاد می کنم! که این خود مؤید میزان استقلال مقام قضا از ضابطین خود است!" 
 امید منتظری در مورد دادگاه نمایشی برگزار شده توسط صلواتی و ..... که وی یکی از بازیگرانش بود می گوید:‌ "در تالار اصلی کاخ دادگستری نمایش ها واقعی شده بود، کسانی ما را انتظار می کشیدند، چهره هائی آشنا که نه من در خواب می دیدم که کوچکترین نسبتی با ایشان داشته باشم، نه در بیداری تصور می کردم که آنان یکجا به تماشایم بنشینند! عباس جعفری دولت آبادی دادستان تهران،مهدی فراهانی نماینده دادستان، قاضی صلواتی و نماینده ای از وزارت اطلاعات! در این میان جعفری دولت آبادی با دقت مشغول مدیریت و تنظیم دفاعیات بود! همه چیز به شکل غیر طبیعی و بی سر و صدائی مصنوعی پیش می رفت! چرا که دیگر برای ما زندانیان متهم، فاجعه عادی شده بود، به نظر می آمد این تیم چهار نفره وظیفه چینش، هماهنگی و تدارک دادگاه را به عهده دارد، در آنجا بازجویان هر یک از ما پنج نفر دوباره اضافه شدند! هر متهم می بایست در جایگاه قرار می گرفت و متن قراردادیش را اجرا می کرد! به جای قاضی صلواتی اما پسر جوانی در صندلی قاضی نشسته بود که ما خطاب به او صحبت می کردیم! دوربین اما بر صورت های ما در جایگاه متهم تنظیم بود، فردای آن روز پسر جوان قاضی نما دوباره به همان جایگاه رفت ولی این بار برای تلاوت قرآن تا با سوره توبه دادگاه آغاز به کار کند!" 
 عبدالرضا قنبری معلمی است که فریب دستگاه اطلاعاتی و قضائی رژیم را می خورد و به امید آن که تخفیفی در مجازاتش داده شود درخواست آنها مبنی بر همکاری، حضور در دادگاه علنی و بیان اظهارات خلاف واقع و اغراق آمیز علیه خود را می پذیرد! به گزارش سایت "روز" برای آماده کردن جهت حضور در دادگاه و بازی در نمایش و سناریوی طراحی شده توسط دستگاه قضائی و امنیتی: "در روز ۹ بهمن او را به اتفاق جمعی همچون مرتضی سیمیاری و پیام فنائیان به محل دادگاه می برند، سؤالاتی را که قرار بوده قاضی روز بعد از ایشان بپرسد به آنان می دهند و به آنان گفته می شود اگر این پاسخ ها را بدهید در مجازات شما تخفیف داده می شود! همچنین به او و سایرین گفته می شود که از درخواست وکیل تعیینی صرف نظر کنند تا به آنها بیشتر ارفاق شود! و سپس مانند سکانس های آزمایشی از ایشان فیلمبرداری می شود! روز بعد یعنی دهم بهمن دادگاه با ریاست قاضی صلواتی تشکیل می شود و آنها هم طبق موافقت قبلی موارد را اعلام می کنند!"
 عماد‌الدین باقی در مورد نحوه رسیدگی صلواتی به پرونده اش می گوید:‌ "از زندان اوین مرا به دادگاه انقلاب بردند، در اتاق صلواتی من بودم و وکیل من و بازجوی اطلاعاتی من، قرار بود من به پرسش های قاضی پاسخ بدهم تا پرونده شکل قانونی بگیرد، در دادگاه قاضی می پرسد و متهم پاسخ می دهد اما آن روز روند پرسش و پاسخ به گونه ای دیگر بود! صلواتی اعلام رسمیت کرد و برگه های مخصوص را به دست مأمور اطلاعات که بازجوی خود من بود داد، پرسش نخست را بازجوی اطلاعاتی من روی برگه مخصوص نوشت، برگه را به دست قاضی صلواتی داد، صلواتی برگه را بی آن که نگاهی بدان بیاندازد به من داد! من به آن پرسش پاسخ دادم، امضا که کردم برگه را به قاضی صلواتی دادم، صلواتی برگه را بی آن که نگاهی به پاسخ من بیاندازد به دست بازجوی اطلاعات داد! بازجوی اطلاعات پرسش دوم را نوشت و برگه را به دست صلواتی داد، صلواتی بی آن که نگاهی به برگه بیاندازد آن را به من داد! من پاسخ دادم و امضا کردم و برگه را به صلواتی دادم، صلواتی بی آن که نگاهی به پاسخ من بیاندازد برگه را به بازجوی اطلاعات داد تا پرسش سوم را بنویسد ..... جنازه که می گویم یعنی این!" 
 حمزه کرمی در نامه ای به دادستان کل کشور محسنی اژه ای ضمن شرح شکنجه هائی که متحمل شده گفت: "آنها اعلام کردند اگر روز دادگاه من متن مورد نظر بازجوها را نخوانم خانمی در جلسه علنی دادگاه بلند خواهد شد و علیه تو در دادگاه افشاگری خواهد کرد که تو با او رابطه داشته ای و غیره! بدین صورت آنها مرا مجبور کردند به خاطر حفظ آبروی خانوادگیم متن مورد نظرشان را در دادگاه بخوانم و بلافاصله آن را که علیه مهدی هاشمی و خودم تنظیم شده بود از تلویزیون پخش کردند!" 
 نمونه هائی از کیفرخواست های صادره و نحوه رسیدگی صلواتی به پرونده ها
 "کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران" نمونه هائی از کیفرخواست های صادره که بر اساس آن صلواتی به صدور حکم مبادرت می کند را انتشار داده است، نگاهی اجمالی به آنها به خوبی ماهیت نظام قضائی جمهوری اسلامی و شیوه ی دادرسی در آن را عیان می کند، این دو کیفرخواست همراه با ادله و شواهد مضحک و غیر قابل باور بر علیه سینا گلچین ۲۰ ساله دانشجوی رشته عمران و کیارش کامرانی ۲۶ ساله ارائه شده است، بر اساس این کیفرخواست ها سینا گلچین به ۶ سال حبس محکوم شد که در دادگاه تجدید نظر به ۴ سال و نیم کاهش یافت و کیارش کامرانی به ۶ سال زندان محکوم شد، سینا گلچین که یک هفته پس از عاشورا بازداشت شد در دادگاهی علنی به ریاست قاضی صلواتی محاکمه شد، او در دادگاه گفته بود که دستانش را به صورت علامه V نمایش داده بود و با بوق زدن در ماشین قصد براندازی نرم داشته است! اتهاماتی که دادگاه برای وی مطرح کرد در نهایت منجر به صدور حکم هشت و نیم سال زندان برای وی شد! در دادگاه تجدید نظر حکم وی به چهار سال و نیم کاهش یافت. 
 ۱- عضویت در شبکه فیسبوک مصداق اتهام اجتماع و تبانی! ۲- استفاده از سرویس اینترنتی گوگل ریدر و خواندن سرخط اخبار و پست های سایت بالاترین ۳- عضویت در خبرنامه اینترنتی محسن سازگارا و دریافت اخبار از طریق این گروه اینترنتی، مقامات دادگاه دریافت خبرها به صورت اینترنتی را مصداق اتهام تبلیغ علیه نظام دانسته اند! ۴- ارسال اس ام اس به این محتوی: "عاشورای امسال را سبز می کنیم" وی به دلیل ارسال این اس ام اس در دادگاه محکوم شده است! اتهام بعدی که در دادگاه مطرح شده یک پتیشن اینترنتی در تابستان است که به صورت اینترنتی برای آن امضا جمع شده است و در آن از دادگاه لاهه خواسته شده است تا مقام رهبری را به محاکمه بکشد، بازپرس پرونده او را به دلیل وجود این ایمیل در جعبه ایمیل هایش به طراحی، تنظیم و جمع آوری امضای این پتیشن متهم کرده و به دو سال زندان به اتهام توهین به رهبری محکوم کرده است!
 مورد بعدی که منابع حقوق بشری در اختیار کمپین قرار داده اند درباره کیارش کامرانی ۲۶ ساله و دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور تهران متولد و ساکن شهر الیگودرز در استان لرستان است که اخیرا برای تحصیل در دوره فوق لیسانس به تهران آمده است و خانواده وی در الیگودرز ساکن هستند، کیارش کامرانی در روز عاشورا در حالی که در یک کوچه فرعی و به دور از تجمعات در حال تردد بوده با دو موتورسوار بسیجی مواجه می شود که شلوار یکی از آنها آغشته به خون بوده است، وی با مشاهده این صحنه به این مأموران کنایه ای می زند که در پی آن با واکنش شدید آن دو مأمور بسیجی مواجه می شود و پس از ضرب و شتم شدید به نهادهای امنیتی تحویل داده می شود! این دو مأمور بسیجی در گزارشی که از نحوه بازداشت وی تهیه می کنند واقعیت را واژگونه کرده و گزارشی سراسر کذب و حاوی اتهامات سنگین از جمله تخریب اموال عمومی، سنگ پرانی، درگیری با مأموران دولتی و توهین به رهبری و ..... به مقامات قضائی می دهند! وی به انفرادی های ۲۴۰ منتقل می شود و تحت شدیدترین بازجوئی ها توأم با ضرب و شتم قرار می گیرد تا به اتهامات واهی اعتراف کند! سپس وی در دادگاه نمایشی "اغتشاشگران عاشورا" در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی حاضر می شود و در حالی که نه از سوی قاضی بلکه از سوی نماینده دادستان محاکمه می شود نهایتا به ۶ سال حبس محکوم می شود! 
 اسماعیل صحابه در دادگاهی که به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد به جرم نقش داشتن در برگزاری کمیل سبز به چهار سال و نیم حبس تعزیری محکوم شد! در جلسه دادگاه صحابه در اقدامی نادر قاضی صلواتی در دادگاه حضور نداشته و بدون شنیدن دفاعیات متهم اقدام به صدور حکم کرده است! 
 یکی دیگر از افتضاحات حقوقی که به وسیله صلواتی به بار آمد موضوع انحلال جبهه مشارکت اسلامی است، در فروردین ماه ۱۳۸۹ کمیسیون ماده ۱۰ احزاب پروانه جبهه‌‌ مشارکت را توقیف کرد و پرونده آن را با تقاضای انحلال به دادگاه فرستاد، وکلای جبهه مشارکت بر اساس تبصره ۲ ماده ۱۵ قانون احزاب نسبت به این تصمیم کمیسیون که بدون ارائه دلیل و سند اتخاذ شده بود در دادگستری اقامه شکایت نمودند و این شکایت به روال عادی محاکم دادگستری به یکی از شعبات ارجاع گردید، نظر به این که در قانون برای رسیدگی به این شکایت سقف زمانی پیش بینی شده بود دادگاه در مهلت مقرر رسیدگی و در تاریخ ۳۱ / ۵ / ۱۳۸۹ به نفع جبهه مشارکت حکم صادر کرد و تصمیم کمیسیون ماده ۱۰ مبنی بر توقیف پروانه این جبهه را باطل اعلام کرد، در همین اثنا فردی که ادعا می کند نماینده رئیس قوه قضائیه است به همراهی عده ای دیگر به دادگاه مراجعه و کل پرونده را از قاضی مطالبه و با خود می برند و تحویل قاضی صلواتی می دهند! صلواتی در یک صحنه سازی آشکار مبادرت به صدور حکم به تاریخ چند روز قبل از حکم قبلی که از سوی شعبه ۲۷ صادر شده بود می کند! صلواتی بر اساس کیفرخواست غیر قانونی تهیه شده از سوی قاضی مرتضوی در حالی که از سمت قضائی تعلیق شده بود و بدون رعایت هیچ یک از تشریفات قانونی برگزاری محاکم مبادرت به صدور حکم نموده و بر خلاف ساده ترین اصل قضائی، حکم خود را در همان مرحله اول قطعی و غیر قابل تجدید نظر خواهی اعلام می کند! وی در حکم خود علیرغم الزام قانونی هیچ اشاره ای به تاریخ برگزاری دادگاه و حضوری یا غیابی بودن محاکمه نکرده است چرا که دادگاهی که اساسا برگزار نشده است نمی تواند دارای تاریخ و صفت حضوری یا غیابی بودن داشته باشد! 
 برای شناخت بهتر دادگاه های برگزار شده توسط صلواتی و نحوه رسیدگی به جرائم، خوب است به ادعای خود وی رجوع شود تا منتقدان! صلواتی در جریان محاکمه چهار زورگیر تهرانی که منجر به صدور حکم اعدام برای دو نفر از آنها و حبس های طویل المدت برای دو نفر دیگر شد در ابتدای تشکیل دادگاه گفت: "لازم به یادآوری است وکلای حاضر در جلسه وکلای تسخیری هستند، با توجه به این که هیچ یک از وکلا حاضر به دفاع از متهمین نبودند از آنها خواهش کردیم که دفاع کنند! البته دفاع وظیفه قانونی این وکلا است ولی نه این که آنها به میل خود اینجا باشند بلکه به دستور دادگاه برای دفاع در جلسه حاضر شده اند!" 
 لاجوردی یکی از اسلاف قاضی صلواتی نیز در سال ۶۰ در گفتگو با رسانه ها عینا همین استدلال را در ارتباط با عدم وجود انگیزه لازم در وکلا برای دفاع از متهمان سیاسی مطرح می کرد! از دقیقه ۸ و ۳۰ این کلیپ می توانید گفته های وی را تماشا کنید: "در جرائم ضد‌انقلابی خوشبختانه انگیزه ای برای وکلا وجود نداره که از این آقایون بیایند دفاع کنند چون بالاخره باید یک کم اعتقاد داشته باشه به حرکت مسلحانه علیه نظام تا وکالت از یک متهمی را به عهده بگیره تا بیاد و ازش دفاع بکنه!" 
 او همچنین به طور رسمی از پذیرش وکلا برای دفاع از پرونده هائی که زیر نظر او رسیدگی می شود خودداری می کند! دکتر ابراهیم یزدی تنها یک نمونه است، طبق گزارشات منتشر شده در پی تعیین وقت دادرسی جهت رسیدگی به اتهامات دکتر ابراهیم یزدی، فریده غیرت ششم آذر به عنوان وکیل رسمی ایشان و به منظور ارائه وکالتنامه امضا شده از سوی دکتر یزدی پس از مراجعه به شعبه پانزدهم دادگاه انقلاب با خودداری قاضی صلواتی و عدم پذیرش وکالتنامه روبرو شد! 
 شکایت از جنایات صلواتی به گزارشگر ویژه و دبیرکل ملل متحد
 از آن جائی که اعتراض زندانیان سیاسی و خانواده هایشان از جنایات صلواتی در مراجع داخلی به جائی نرسیده آنها با نوشتن نامه به مراجع بین المللی و گفتگو با رسانه های بین المللی تلاش کرده اند صدای خود و عزیزانشان را به گوش جهانیان برسانند، احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد برای بررسی وضعیت حقوق بشر در ایران یکی از این مراجع بوده است، مریم اکبری منفرد که توسط صلواتی به ۱۵ سال زندان محکوم شده در مرداد ۱۳۹۰ طی نامه ای به احمد شهید نوشت: "اینجانب مریم اکبری منفرد ۳۵ ساله دارای ۳ فرزند دختر ۱۳ ساله، ۵ ساله و ۴ ساله از تاریخ دهم دی ماه ۱۳۸۸ در زندان هستم، ۶ ساله بودم که برادرم محمدرضا را به شهادت رساندند که در سال ۶۰ بود، بعد از آن در سال ۶۳ خبر شهادت برادر دیگرم را به ما دادند، برادر کوچکم که در ۱۷ سالگی دستگیر شده بود به همراه خواهرم که دختری ۳ ساله داشت جزء قتل عام های سال ۶۷ بودند و هیچ نشانی از آنها به ما ندادند و حتی اجازه گرفتن مراسم برای این چهار عزیز از دست رفته را نداشتیم، بله، در این حین بود که مادرم در سن ۴۲ سالگی به دلیل فشارهای روحی از سوی رژیم در سال ۶۸ در اثر حمله مغزی و قلبی درگذشت!" مریم اکبری منفرد در بخش دیگری از نامه خود خطاب به احمد شهید در ارتباط با برخورد صلواتی نوشت: "قاضی با صراحت اعلام کرد: تو جور خواهر و برادرهایت را می کشی! بچه هایش را بیاورید تا کمی گریه زاری راه بیاندازند و ما ببینیم! وقتی دختر کوچکم که حالا  ۵ ساله شده است در محیط زندان برای ملاقات من می آید و از دوری من گریه می کند با خود می اندیشم که همان رنج هائی که من از کودکی کشیده ام را حالا باید کودکانم تحمل کنند!" وی در ادامه نامه خود نوشت: "از شما مردم آگاه جهان و سازمان جهانی حقوق بشر می پرسم در کدام دادگاه زنی را با سه فرزند به جرم این که خواهر و برادرش (مجاهد بودند) به ۱۵ سال زندان و تبعید محکوم می کنند؟!" 
 اکرم السادات سنجری مادر میثاق یزدان نژاد زندانی سیاسی محبوس در زندان رجائی شهر کرج طی نامه ای به احمد شهید ضمن توضیح وضعیت روحی و روانی فرزندش نوشت:‌ "فرزندم میثاق یزدان نژاد که در مورخه ۱۳۸۴/۱۲/۵ با حکم دادگاه انقلاب شهر ری دستگیر و پس از مدتی با قرار وثیقه آزاد گردید سپس در تاریخ ۱۳۸۶/۶/۱۹ با حکم شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب دستگیر و به طور جداگانه در دادگاه شهر ری ابتدا به ۵ سال و سپس به ۴ سال حبس و نهایتا به ۳ سال و تبعید به سمنان محکوم گردید اما در دادگاه شعبه ۱۵ تهران به ریاست قاضی صلواتی به ۱۰ سال حبس و تبعید به زندان رجائی شهر محکوم شد و در دادگاه تجدید نظر نیز این حکم تأیید گردید! اکنون حدود ۵ سال و نیم از دستگیری میثاق گذشته است بدون حتی یک روز مرخصی! این در حالی است که فرزندم از سال ۱۳۸۱ به بیماری افسردگی شیزوفرنی مبتلا می باشد، در مورد حکم ناعادلانه ۱۰ سال زندان شعبه ۱۵ به عرض می رسانم که حتی یکی از بازجویان اذعان کرده بود که حکمش بیش از حد سنگین بوده است! شاید علت اصلی این که چنین حکم سنگینی برایش صادر کرده اند این باشد که پدر و مادرش از زندانیان سیاسی دهه۶۰ می باشند و این که دائی هایش در رژیم شاه زندانی سیاسی بوده اند و در سال ۱۳۶۰ در رژیم جمهوری اسلامی ۳ تن از دائی هایش به شهادت رسیده اند!" 
 خانواده مجید توکلی در نامه ای به بان كی مون دبیر کل ملل متحد نسبت به خطراتی که جان فرزندشان را تهدید می کند اعتراض و تقاضای رسیدگی کردند، در این نامه آمده است: "ما خانواده مجید توكلی دست كمك به سوی شما دراز كرده ایم تا بلكه بتوانیم به هر صورتی كه امكانش برای شما هست از كشته شدن فرزندمان كه ۶ روز دراعتراض به جنایت هائی كه رژیم ایران بر سر او و زندانیان دیگر درآورده در اعتصاب غذای خشك به سر می برد و حالش به شدت وخیم است و فاصله ای با مرگ ندارد جلوگیری كنید، مادرمان نیز در همراهی با مجید اعتصاب غذای خشك كرده و او هم حالش به شدت وخیم است، لطفاً به آن چه در زیر نوشته ایم توجه كنید: مجید توکلی فرزند فیض الله در تاریخ ۱۶ آذر سال ۱۳۸۸ و در برابر دانشگاه محل تحصیل خود بازداشت گردید و پس از طی مراحل دادرسی توسط شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی به اتهام اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی، فعالیت تبلیغی علیه نظام، توهین به رهبری و توهین به رئیس جمهور در مجموع به هشت سال و شش ماه حبس تعزیری و ۵ سال محرومیت از هر گونه فعالیت سیاسی و ۵ سال ممنوعیت خروج از کشورمحکوم گردید! مجید را به مدت تقریبا چهار ماه در سلول انفرادی نگاه داشته اند، مجید در تمام مدت بازداشت و تا همین لحظه که تقریبا پنج ماه است از صدور حکم قاضی گذشته است از حق دسترسی و ملاقات با وکیل محروم بوده است! لازم به ذکر است که وکیل برای پرس و جو در مورد وضعیت متهم و احیانا مطالعه پرونده وی حتی اجازه ورود به ساختمان قوه قضائیه را نداشته است!"   
 صلواتی در هفته های اخیر همچون در هیأت یک چهره سیاسی قدم به میدان گذاشته و ضمن شرکت در راهپیمائی روز قدس در جمع خبرنگاران حاضر شده و گفت: "به فرموده امام خمینی (ره) آخرین جمعه ماه مبارک رمضان روز قدس بوده که به همت مردم مسلمان انشاء الله اسرائیل نابود خواهد شد! حضور یکپارچه مردم نشان از انسجام مسلمانان داشته و ندای سر دادن آزادی قدس نشان می دهد که انقلاب همچنان ادامه دارد!"
 امیدوارم افرادی همچون ابوالفضل قدیانی و دیگر کسانی که از سوابق جنایتکارانه صلواتی باخبرند به ندای وجدانشان گوش فرا داده و گفتنی ها را بیان کنند و پرونده جنایت علیه بشریت را دستاویزی برای مقابله های جناحی و تهدید به افشاگری نکنند.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
پانویس:
۱- قانون تشکیل پلیس قضائی در تاریخ ۵ تیر ۵۹ به تصویب مجلس شورای اسلامی ‌رسید. این ارگان یک پلیس تخصصی بود که به ابتکار بهشتی تشکیل شد و نیروهای آن در زمینه کشف جرم، بازجوئی مقدماتی و اجرای دستورات و احکام قضائی، ابلاغ اوراق قضائی فعالیت می کردند.
۲- ناصر سراج متولد ۱۳۳۹ هم اکنون علاوه بر پست معاونت امنیت غلامحسین محسنی اژه ای دادستان کل کشور، رئیس شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی نیز هست و به خاطر اعتمادی که به او می رود قاضی ویژه رسیدگی به پرونده فساد ۳ هزار میلیاردی و مهدی هاشمی است. در هیچ نظام قضائی دنیا سابقه ندارد که دادستان که در مقام شاکی و مدعی العموم است همزمان پست قضاوت و دادرسی را نیز در یک پرونده به عهده داشته باشد! سراج در دستگاه قضائی ولایت فقیه یکی از برجسته ترین قضات محسوب می شود و توسط لاریجانی به ریاست سازمان بازرسی کل کشور منصوب شد.
۳- الیاس محمودی متولد شمال کشور پیش از انقلاب افسر ژاندارمری بود و به واسطه داشتن لیسانس حقوق وارد اداره دادرسی ارتش شد. پس از انقلاب در دهه ۶۰ مدت ها دادستان دادگاه های انقلاب ارتش بود و سپس جایگزین مهدی منتظری در حفاظت اطلاعات ارتش شد. وی در دهه ۷۰ به ریاست حفاظت اطلاعات قوه قضائیه و ریاست مجتمع قضائی ویژه امور اقتصادی رسید. پس از ماجرای فرار شهرام جزایری از زندان مقصر شناخته شد و از پست خود برکنار گردید. نام و رد پای الیاس محمودی را در بسیاری از حوادث و وقایع ۱۵ ساله اخیر کشور از تشکیل اطلاعات موازی و پرونده سازی های سیاسی و نظامی منجر به حبس و شکنجه و اعدام تا ترانزیت دختران ایرانی به امارات متحده عربی، غصب زمین های شمال، فساد مالی در ماجرای شرکت های بیمه‌ می توان مشاهده کرد. گفته می شود چلوکبابی رفتاری در تهران نیز متعلق به وی است.
۴- مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران نام تعدادی از زندانیان سیاسی را که مدت های مدیدی است در انتظار اعزام به مراکز درمانی به سر می برند به شرح زیر اعلام کرد:
 علی علایی (مشکل در ستون فقرات و مهره و بیماری قلبی)
 مصطفی دانشجو (مشکل تنفسی)
 رضا انتصاری (مشکل در ناحیه دست)
 اسدالله هادی (ناراحتی قلبی)
 اصغر قطان (ناراحتی قلب، کلیه و پروستات)
 محمد صائمی (نارسائی کلیه)
 محمد صدیق کبودوند (بیماری پروستات)
 سعید متین پور (درد از ناحیه ستون فقرات و مهره ها، بیماری قلبی)
 رضا شهابی زکریا (ستون فقرات و مهره ها)
 یاشار دارالشفا (ستون فقرات و مهره ها)
 کامیار ثابتی صنعت (بیماری قلبی)
 سینا عظیمی (مشکل تنفسی)
 احمد دانش پورمقدم (سیستم گوارش)
 محسن دانش پورمقدم (پروستات، قلب)
 حسن فرجی (قلب، سیستم گوارش)
 علیرضا احمدی (شگستگی در ناحیه لگن، پا و ران)
 نصور نقی پور (ناراحتی فک و لثه)
 محمد داوری (ناراحتی فک و لثه)
 امیر خرم (ناراحتی فک و لثه)
 مهدی خدایی (نارحتی فک و لثه)
 اسماعیل برزگری (ناراحتی فک و لثه)
 امیر اسلامی (قلب)
 رحمان قهرمان پور (مشکل بینائی و دیسک کمر)
 نادر جانی (اعصاب، بیماری قلب)
 حمید نوید (مشکوک به سرطان غدد لنفاوی)
 سیدمحمد ابراهیمی (تنگی نفس، معده، دیسک کمر)
 حمیدرضا مرادی (انسداد عروق، پا، دیسک کمر)
 حسین زیرینی (بیماری صرع)
 بهنام ابراهیم زاده (آرتروز گردن و درد گوش و لثه )
 سعید عابدینی (بیماری خونریزی معده و مثانه)
 فرزاد روحی (سینوزیت)
 اسدالله اسدی (ناراحتی ریوی)
 محمد داوری (مفاصل زانو- کمر، دهان و دندان)
 غلامرضا حسینی (تخریب مفاصل ران و پا و بیماری لثه)
 داود اسدی (فاسد شدن مفصل لگن پای چپ)
 سعید مدنی (ناراحتی دستگاه گوارشی)
 ابراهیم بابائی (بیماری قلبی)
 وحید روح بخش (اعصاب و دهان)
 پژمان عبدالحسین زاده (شکستگی دست)
 هانی یازرلو (ناراحتی قلبی)
 ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
درباره اعدام ددمنشانه زهرا بهرامی که از سوی ابوالقاسم صلواتی به اعدام محکوم شد به دو لینک زیر نگاه کنید:
لینک یک
لینک دو

منبع: 

http://www.irajmesdaghi.com/maghaleh-492.html




http://www.iranglobal.info

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر