۱۳۹۱ دی ۳۰, شنبه

حمله وحشیانه لباس شخصی ها به دراویش شهرکرد با لودر وبلدوزر...

article picture
 
مقدمه : برخوردهای امنیتی و قضائی با دگراندیشان در ایران، تنها محدود به نیروهای سکولار نمی‌شود. از همان سال‌های نخست پای‌گیری رژیم جمهوری اسلامی، بهاییان، فعالان سنی‌مذهب و حتی دراویش، تحت فشارهای مختلف قرار گرفته‌اند.
این فشارهای امنیتی، اگرچه در دوره‌های مختلف، اندکی کم یا زیاد شده، اما در طی این سال‌ها، همواره تداوم داشته‌ است. در سال‌های اخیر و به طور مشخص از هنگام روی کار آمدن دولت محمود احمدی‌نژاد در سال ۱۳۸۴، بارها به مراکز و محافل دراویش گنابادی حمله شده است و فعالان آن دستگیر و روانه‌ بازداشتگاه‌های مختلف شده‌اند.
مقامات قضائی ایران، از جمله محسنی اژه‌ای، سخنگوی قوه‌ قضائیه، در چند نوبت، اعلام کرده‌اند که "درویشی" جرم نیست و کسی به واسطه‌ آن دستگیر نمی‌شود. با این همه، فعالان حقوق دراویش، روایت دیگری دارند و به استناد متن کیفرخواست‌ها یا برگه‌های احضاریه، می‌گویند که نفس تعلق به فرقه‌های مختلف درویشی، در ایران می‌تواند جرم تلقی ‌شود.این دراویش بیش از پنج عنوان اتهامی دارند که عبارتند از "توهین به رهبری"، "اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی"، "تشویش اذهان عمومی"، "نشر اکاذیب" و "عضویت در گروهک انحرافی". غیر از این اتهام‌ها، در کیفرخواست‌شان یک اتهام دیگر نیز با عنوان "اقدام علیه امنیت ملی از طریق عضویت در فرقه‌ ضد امنیتی" آمده است. به صورت کلی می‌توان گفت که دراویش و سلسله‌ درویشی را در کل "ضد امنیتی" معرفی کرده‌اند.


در این چند سال گذشته، سئوال اساسی خود دراویش هم همین بوده که قانون اساسی می‌گوید درویشی جرم نیست. خود مقامات هم در مصاحبه‌های‌شان گفته‌اند که جرم نیست؛ ولی در عمل می‌بینیم که دراویش هم بایکوت خبری هستند، هم حسینیه‌شان تخریب می‌شود و هم از کار و استخدام در ادارات منع می‌شوند.

یا این‌که خانه‌های‌شان پلمپ می‌شود یا به شکل غیرقانونی از سوی وزارت اطلاعات، احضار تلفنی می‌شوند و در عمل می‌توان گفت که این اتهاماتی که به دراویش زده می‌شود، مانند سایر اتهاماتی است که به اتهامات "امنیتی" معروف هستند. هر موقعی که جمهوری اسلامی دلش بخواهد، اتهامی را به فردی می‌زند و لازم نیست که آن فرد حتماً درویش باشد، بلکه می‌تواند دانشجو، بهایی، مسیحی و زرتشتی باشد یا اصلاً شخصی باشد که هیچ ارتباطی با هیچ جای خاصی ندارد، ولی یک سری اتهاماتی مانند "اقدام علیه امنیت ملی" و... را به او می‌زنند.البته
حمله به دروایش در ایران موضوع تازه ای نیست. اما، همزمانی آن با سخنان سردار پاسدار علی شعبانی، از فرماندهان سپاه پاسداران، شاید تصادفی نباشد که به تازگی پیش بینی کرد که اعتراض های اجتماعی از شهرستان ها آغاز شده و به پایتخت سرایت خواهند کرد.
حمله به دراویش شهرکرد :

این حمله وحشیانه نیروهای امنیتی در روز( پنجشنبه 28 دی ماه 1391) یادآور حمله بهمن ماه در سال ۱۳۸۴ است که به تخریب کامل حسینیه قم متعلق به دروایش گنابادی منجر شد؛ نیروهای لباس شخصی با لودر و بولدوزر برای تخریب به منزل آقای عباس صفاریان از پیروان مکنب طریقتی گنابادی در شهر کرد ؛ مرکز استان چهارمحال بختیاری حمله ور شده بودند ؛ البته اهل منزل برای کفن و دفن یکی از دراویش در منزل نبودند و از غیبت انها مهاجمین سوءاستفاده کرده و از در و دیوار بالا رفته بودند ودر حال خراب کردن اسکله های فلزی بودند که در حیاط منزل مطابق رسوم هر ساله جهت نصب چادر بر قرار شده بود . وقتی اهالی به انجا میرسند ملاحظه می کنند که اسکله های فلزی و چادرها را باز کرده اند تا بولدوزرها بیایند و منزل را تخریب کنند در این حال خانم صفاریان به منزل مراجعت می کردند که می بینند اشخاصی از در و دیوار بالا رفتند ایشان از مردم کمک می خواهند و بلافاصله مردمی زیادی از در و همسایه و مردم محل جمع میشوند علی رغم اینکه درویش نبودند به کمک ایشان می آیند و با مأمورین درگیر میشوند و چادرها و اسکله ها را پس می گیرند و آنها عقب نشینی می کنند و آنها از مرکز خواسته اند که نیرو به کمکشان بیاید. تا این لحظه آقای منصور صفاریان پسر آقای عباس صفاریان صاحب منزل و یکی دیگر از دراویش به نام آقای مهدی داوری بازداشت شدند و به محل نامعلومی انتقال پیدا کرده اند. اما اینطوری که از گزارشات پیداست سه هزار نفر از مردم در آن محل حضور دارند .

به محض اطلاع از این قضیه دراویش و بخصوص کسانیکه حتی اصولا درویش هم نیستند و از این همه ظلم و سرکوب به تنگ آمده اند حرکت کرده اند و از شهرهای مختلف ایران از تهران ، کرج ، شهرهای مختلف چهارمحال بختیاری و از بروجرد و این نقاط به شهرکرد سرازیر شده اند و فراموش نکنیم که طی روزهای اخیر تصادفا آقای پاسدار سلامی در مصاحبه با روزنامه قانون پیش بینی کرده بود که احتمالا این بار بحران از شهرها شروع میشود و بعد به تهران سرایت می کند و گویی خودشان با دست خودشان این بحرانها را ایجاد می کنند. وضع بحرانی است و تعداد زیادی از دراویش در این شهر جمع شده اند در اطراف منزل آقای صفاریان و از آن طرف نیروهای انتظامی و پاسدار دارند می آیند و به هر حال دراویش مصمم هستند که اینجا ایستادگی کنند. حاضر نیستند که اینجا را ترک کنند تا زمانیکه اطمینان حاصل نکنند که طرح تخریب اینجا منتفی شده است.

مقدمه چینی برای تخریب مجلس دراویش شهرکرد :

شهردار شهرکرد شب گذشته در گفت گویی با شبکه استانی چهار محال و بختیاری رسما اعلام کرد: "اگر دراویش خود تخلیه نکنند، با قاطعیت با آنها برخورد می‌کنیم."
و همچنین اضافه کرد: منزل آقای صفاریان به علت تغییر کاربری محل بر طبق ماده ۱۰۰ تخریب می‌شود.
آقای صفاریان صاحب ملک مزبور، نیز در واکنش به این خبر گفته است که : "مگر برگزاری دو ساعت مراسم نماز و مناجات خداوند در هفته مصداق تغییر کاربری است؟ آیا تمام مردمی که در خانه خود مراسم روضه اهل بیت برگزار می کنند مجوز دارند؟" همچنین اضافه کرد: مشکل آنها با مراسم درویشی است، فشار اطلاعات بر شهرداری مسبب این وضع شده است.

وی اضافه میکند که : تعداد ۵ عدد ابزار و دستگاه شنود و استراق سمع تا کنون در این خانه توسط دراویش کشف شده است ! که این عمل، بیش از پیش، نقش اصلی اداره اطلاعات و نیروهای امنیتی را در این موضوع آشکار می‌سازد.
همچنین پیاده سازی شبانه نیروهای یگان ویژه در خیابان‌های اطراف خانه آغاز شده است و به گفته دراویش منطقه احتمال هجوم نیروهای یگان ویژه و امنیتی به خانه آقای صفاریان بسیار بالاست.فضای شهر امنیتی است و ورود و خروج اتومبیلها به شدت کنترل میشود . از انجایی که تابستان سال گذشته نیز درگیری شدیدی بین نیروهای لباس شخصی و دراویش شهرستان کوار در استان فارس روی داد بیم این میرود که این بار نیروهای امنیتی رژیم دست به سرکوب وحشیانه دراویش شهرکرد بزنند .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر